Gems Weekly Photo Challenge # 33

Veckans ord från Sanna är MJUK – och här kommer mina bilder till temat …

55 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 33

 1. Så härliga foton!😊 Ankungarna är ju såååå söta! Skulle gärna vilja ha ett hus lite utanför stan och då hade jag haft både fåglar och andra djur.

  Gillad av 1 person

 2. I år såg jag inga Gässlingar i Kårsjön, så det är kul att se att andra fått se dem i andra sjöar. Till, och med Svalorna har lämnat trakten, de brukar vara kvar augusti ut, kanske beror det på bränderna.
  Svante

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Visst är de gulliga 🙂
   Om det var på en gran du såg svampen så var det nog en pulverticka … var det på ett annat träslag så var det nog något annat …

   Gillad av 1 person

   1. Åh inte minns jag vilket trädslag det var men jag tror faktiskt inte det var en gran. Det jag såg ”bubblade” liksom fram ur trädet och såg nästan ut som skumgummi eller nått slags frigolit, alldeles mjukt var det. Men, som skrivet, är osäker på om det var på en gran eller något annat träd.

    Gilla

 3. Underbar serie på mjukingar! Den på den beskyddande andmamman är toppen, så ljuvig. Och så förstås den kavata ankungen med attityd, Sixten som njutfullt lögar sig i gräset… helt enkelt mycket väl tagna och väl valda bilder, Anki!

  Gilla

  1. Visst är de gulliga … och mjuka 🙂 Inte världens vanligaste och växer bara på döda granar 🙂

   Gilla

 4. Och jag blir alldeles mjuk i hjärtat av att se dina fina bilder på alla de underbart söta djuren. Blommorna är också fina men fågelungar av olika slag och en härlig kisse, de är flera snäpp sötare 😀
  Kram

  Gilla

 5. Alltså den där mjuka svampen såg ut som nåt helt annat;-) Men det kompenserar du fullt ut med söta Sixten och de ännu sötare ankungarna. Att du lyckades med att fånga den ena ungen med öppen ”mun” är helt otroligt. Den bilden är bara för härlig:-)

  Gillad av 1 person

 6. Heej, vet du, när jag såg första fotot tänkte jag att NEEEEJ, hon har snott min idé……haha., fast det får man ju göra! För igår fotade jag änder o kopplade ihop dem till veckans tema. Jag har inte bestämt mig, men kanske att det blir samma mjuka hos mig. Men du hade hittta en himla massa annat mjukt och gosigt, inte minst svampen, häftig, är den verkligen mjuk om man rör vid den, eller är det mest att den ser mjuk ut? Torsdagskram

  Gillad av 1 person

  1. Haha … japp jag snodde din idé! Förlåt!
   Jodå svampen är alldeles mjuk! om du ska titta efter den så ska du titta på döda granstubbar …
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. det är ganska svampdött här ännu., några små aspsoppar, smörsopp fick följa med hem, annars är det mest kremlor ännu så länge. Inte en Kalle så långt ögat nådde, men väl någon portion blåbär..som bonus!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.