Var är mitt batteri?

Ja, det undrade jag när vi skulle gå på förmiddagspromenad, Olle och jag.

Jag letade överallt … funderade och letade igen. Det var spårlöst borta, så det var att gå på promenad med en kamera där batteriet var ganska dåligt redan från början och … ja, då blev det förstås inte så många bilder.

Nu visade batterisymbolen på rött … men vi fortsatte en bit till genom skogen, tills vägen delade sig – där vände vi – kändes som lite osäkra stigar, sedan jag gått bort mig här en gång för länge sen och det ville jag inte göra igen.

På hemvägen lyckades jag fota några av de få blommor jag såg – en snabb bild – stäng av … nästa blomma en snabb bild och så stäng av!

Ja, så fortsatte jag och lyckades få ihop fem olika blommor – men sen var batteriet helt tömt!

När jag kom hem satt jag mig vid köksbordet och tittar in mot rummet – DÄR på bänken vid fönstret, under en av mina små gunghästar … där låg reservbatteriet 🙂

38 reaktioner till “Var är mitt batteri?

 1. Så kan det gå. Men det var ju ett bra batteri du hade med dig som klarade hela rundan ändå. Sådan flamingo som du fotade har jag också i min trädgård. Det tråkiga med den är att den inte tål sol!!!! Hela flamingon och lampan var jätterosa när jag köpte den och nu är den nästan helt vit. Inte så kul tycker jag.
  Jättefina blommor du fick bilder på och Olle är lika uppfriskande pigg som alltid. Härlig hund det verkar vara.

  Gillad av 1 person

  1. Ja … det räckte ju en stund i alla fall 🙂 Så tråkigt med din flamingo … de ska ju vara rosa och inte vita …
   Tack! Ja, Olle är härlig! 🙂

   Gilla

 2. Typiskt! Den situationen känns igen. När man har slutat leta ser man det 😀 Tur att batteriet höll och vi fick vara med på promenaden ändå. Fina bilder!

  Gilla

 3. Hahaha! Ja du, det där med minnet blir då inte lättare med åren. Jag brukar alltid mana på mig själv att lägga batteriladdaren på exakt samma ställe varje dag. Det gäller mobilen också. För om jag inte gör det så hittar jag ingenting längre;-) Åt andra sidan har jag ju ingen systemkamera, men även min lilla Sonny måste ju laddas då och då;-)

  Kul att vi har nästan tänkt likadant idag. Har också fotat lite ”vilda” blommor. Men konstigt nog har jag inte hittat lika många som du och Olle har gjort;-)

  Gillad av 1 person

  1. Jag brukar alltid ha det på samma ställe, så jag vet inte hur jag tänkte 🙂 Jag såg dina blommor igår, men kunde inte få iväg kommentaren, då internetuppkopplingen strulade.

   Gilla

  1. Fick ransonera rejält och låta kameran vila mellan bilderna 🙂 Ja det var bra att det kom till rätta.
   Tack!
   Kram

   Gilla

 4. Du har tur du, mina kamerabatterier varnar inte, de talar bara om att de är slut, sedan slocknar kamerorna. Du fick ju en hel del fina bilder på allt möjligt. Jag hade också en Finbil en gång, men den sålde jag då jag inte ville ha hundarna i den. Lägger ut en bild på den på bloggen straxt.
  Svante

  Gillad av 1 person

 5. Då kom det ju fram smidigt och lätt. Jag har bara ett batteri till min kamera så man får se till att ha det laddat. Men nu använder jag ju mobilkameran mest, bara för att den är smidig att ha med. Nä, nu ska jag steka köttbullar! Ha en fin fredag och du helt ljuvliga bilder =)

  Gillad av 1 person

  1. Jag blev glad när jag hittade det … alltid bra att ha ett i reserv 🙂
   Tack!
   Ha en fin fredag du också!
   Kram

   Gilla

 6. Fint att du ändå fick till de vackra bilderna . Och en skön promenad fick vi läsare också följa med på. Kändes uppfriskande ! Tur att batteriet fanns. Kram och trevlig fredag .

  Gillad av 1 person

  1. Tack Gunilla! Ja, några bilder blev det ju i alla fall 🙂 Olle älskar att springa och han visar det tydligt! 🙂

   Gilla

 7. Fina blombilder!
  Jag är av med min lilla, lila necessär, där det står Ordning och Reda. den är puts väck. Nu står mitt hopp till att jag har glömt den i stugan.
  Kramar Karin

  Gillad av 1 person

 8. Det blev ju många fina bilder i alla fall 😀
  Det är väl dags för älgjakt snart och då vill jägarna ha koll på att det finns bra spaningsplatser. Tror jag i alla fall för jag har ingen insikt i den världen 😉
  Det finns en hel del som blommar fortfarande. Naturen har inte helt gett upp och nu har den fått lite återhämtning.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Älgjakten börjar inte förrän 8 oktober och det är så dåligt med älg att jägarna här omkring inte jagar älg nästan alls numer – här är det mer hjort, vildsvin och rådjur som jagas … men det är klart – de vill väl ha bra utkiksplatser ändå 🙂
   Ja, naturen återhämtar sig lite, men hos oss behövs mycket mer regn!
   Ha en fin lördag!
   Kram

   Gillad av 1 person

  1. Haha … tänk att det låg helt öppet och jag hade gått förbi flera gånger. Just där brukar jag aldrig lägga mitt batteri – eller brukade inte … 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.