37 reaktioner till “Black and White on Wednesdays #4

 1. Håller med om att det är lite skräckfilmskänsla i dem. I den första väntar jag mig att Dracula ska dyka upp när som helst och i den andra är det Frankensteins monster som ska komma gående längs vägen! Riktig Hollywoodkänsla i bilderna!

  Gillad av 1 person

 2. Både vackra och lite kusliga är dina foton! Ja, det är som i en film, både vackert, rofyllt och lite kusligt! Läser att det har ordnat sig med Telia… Ja, men det var ju underbart! Vilken solskenshistoria det blev istället! Kanske lite för tidigt att ropa ”hej!” 🙂
  Ja, nu är jag tillbaka efter vår resa och läser vad du och övriga bloggvänner har haft för sig! 🙂
  Kram Gunilla

  Gillad av 1 person

 3. Helt klar Hitchcock varning över den första bilden, som är enormt bra. Det andra fotot påminner om gamla filmer från 1930- till 1960 talet med spionverksamhet inblandad. Nu gick min fantasi igång igen;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack BP! Vet ju din inställning till svartvitt, så det gläder mig att du gillar den första bilden! Det var precis den känslan jag ville förmedla 🙂

   Gilla

 4. Men se här ja, den första bilden är absolut! Inte bara skräck, jag ser vila och avslut som ju är människans väg att gå. Andra bilden svunnen tid tänker jag … svart vit är de läckraste färgerna och ut från de kan vi gå över i andra skalor.
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.