Det händer inte så mycket …

… men igår var Olle här i alla fall 🙂

… och idag var jag till samhället och provianterade.

På hemväg hamnade jag i kö!

Trafikljus i Vånga … vilken trafik!

Koltrasten väntar på sitt äpple …

Mycket mer har inte hänt … ännu en vecka har gått och det är redan fredag igen!

Önskar dig en fin kväll!

38 reaktioner till “Det händer inte så mycket …

    1. Är man en whippet så måste man ha en vinterjacka … och visst klär han bra i den 🙂
      Tack – bilden är tagen genom köksfönstret och är inte perfekt, men får duga 🙂

      Gilla

  1. Undrar om Olle vet om hur snygg han är sin fina vinterjacka?. Den bilkön kan man nog stå ut med hahaha. Jättefin bild på koltrasten. Här ha det varit rekord med koltrastar i år och de har satt i sig vartenda litet äpple på mitt prydnadsäppelträd och inte lämnat ett enda kvar till sidensvansarna som inte kom förren i februari förra året. Så nu lär de väl inte komma alls 😥

    Gillad av 1 person

    1. Tror inte han bryr sig … men visst är han en stilig kille 🙂
      Har massor med koltrastar här … och de är väldigt hungriga! Dyra i drift nu när gratisäpplena är slut, men vad gör man inte … 😉 Hörde sidensvansarnas ”silverklockor” igår, men såg dem inte och tror de drog vidare …

      Gilla

  2. Trevliga bilder på Hund, Kö, och Koltrast. Undrar om inte Olle skulle behöva något, som värmer öronen också. Trevlig fredagskväll själv.
    Svante

    Gillad av 1 person

  3. Har man en Olle att titta på och fota så behöver man inte ha så mycket annat att roa sig med 😀 Han är alltid lika fin att titta på. Jättefin bild på koltrasten. Om det inte har ändrats sedan jag flyttade söderut så kommer koltrasten att bli en av alla tillbakaflyttande vårfåglar när jag kommer norrut igen.
    Kram

    Gillad av 1 person

    1. Sant … har man en Olle så behöver man inte så mycket annat 🙂
      Tack – ingen perfekt bild genom köksfönstret, men ändå hyfsad 🙂
      Har ett helt gäng vrålhungriga koltrastar här – och de är dyra i drift nu när gratisäpplena är slut, men vad gör man inte … 🤔🙂
      Kram

      Gillad av 1 person

  4. Gillar Olles vinterkappa och de stora öronen. Borde han inte också ha en mössa i denna kyla så att han inte förfryser öronen;-)
    Vi provianterade också idag, och det var vi inte ensamma om. Hela Täby med omnejd köpte på sig en massa mat och köerna var riktigt långa i kassorna hos ICA. Å du hade kö på vägen. Tror det kan bero på att folk hamstrar inför de annonserande minusgraderna de kommande dagarna. Mycket smart;-)

    Gilla

    1. Han har en mössa, men gillar den inte så jättemycket 🙂
      Köerna skiljer nog lite i trafiken, men i affärerna är det kanske ungefär detsamma. Bäst att vara beredd om det blir riktig kyla.

      Gilla

  5. Ibland är livet inte så händelserikt, kanske tur det – tid för vila, återhämtning och lugn behövs också! Olle är som vanligt ett charmtroll – gillar den hunden 🙂

    Gillad av 1 person

  6. Skönt när det är lugnt. Här händer så mycket att jag inte hinner med bloggvärlden. Stilig Olle i sin outfit. Jättefin bild på koltrasten. Ser ut som om den är väl medveten om att han ska fotas. Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    1. Visst är det skönt när det är lugnt, men det kan bli lite tråkigt också … lagom är bäst!
      Olle vägrar gå ut utan vinterjacka 🙂
      Tack så mycket! Koltrasten är en av många som kräver sin dagliga dos av äpplen – och det börjar bli dyrt att försörja dem 🙂
      Ha en trevlig helg du också!

      Gillad av 1 person

  7. Kul med Olle på besök och du har verkligen fångat honom fint. Och visst kommer dagarna och de försvinner. Så vips så är det fredag igen. Vi har koltrastar här på yttergården och jag ska nog ta och lägga ut äpplen till dem Har inte tänkt på det.
    Fina bilder!
    Kram!

    Gillad av 1 person

    1. Ja, dagarna rullar på 🙂
      Koltrastarna kommer säkert att uppskatta lite äpplen … om ni får mata fåglarna …?
      Tack Ditte!
      Kram

      Gilla

  8. Han klär verkligen i sin polokrage, Olle. Idel öra blev ett roligt porträtt på honom med öronen som blad på någon växt, jag tänker nog på den där dekorativa begonian – bladbegonia heter den visst. Fint koltrastfoto! Jag har också många koltrastar och matar dem med äpplen som du. De boar i stora granen, gissar att de söker lite värme i kylan.

    Gillad av 1 person

    1. Han är ju som bekant frusen av sig och då går det åt varma kläder nu 🙂 Haha … visst ser han kul ut med sitt stora öra rätt upp 🙂
      De är dyra i drift nu, koltrastarna, men vad gör man inte 🙂
      Tack!

      Gillad av 1 person

  9. Olle är en redigt snygg kille. Gott att han hälsar på dig emellanåt.
    Köerna hos dig är ungefär som hos mig, om de stänger av 🙂 Tänk om det hela tiden hände massa saker om vi alltid var på äventyr – då blev de ju aldrig något kul ju. Ibland är de bara så skönt att de inte händer något speciellt.

    Kramiz o go lördag

    Gillad av 1 person

    1. Snygg-Olle brukar vi kalla honom 🙂
      Du har så rätt – tur att det är omväxling mellan det lugna och full fart!
      Ha en fin lördag du också!
      Kram

      Gilla

Kommentarer är stängda.