Gems Weekly Challenge # 14

Sannas ord att tolka denna vecka är INUTI

Inuti en blomma hittade jag den här skönheten 🙂 Bilden är ett par år gammal och har varit med förr …

Liten blomkrabbspindel …

Här en blandning av saker som har något inuti sig … några arkivbilder och några nya …

34 reaktioner till “Gems Weekly Challenge # 14

 1. Vilken rolig krabat! Mycket speciell 🙂 Gillar att han har så färgrik bakgrund också. Själv är han inte så färgstark. Vad många bilder du hittat till temat!

  Gillad av 1 person

 2. Lika fiffigt tolkat som vanligt…och du gav mig en idé, så tack ska du ha! Hade hittills bara kommit på att undra vad som finns inuti mitt huvud, och det är ju inte så lätt att fota, hihi
  Solig tisdag, men kall, inget nytt under solen alltså, ha en fin dag/kram

  Gillad av 1 person

 3. Jag ser aldrig sådana detaljer som den lilla fina spindeln. Tycker spindlar är fina djur, och det är nyttodjur också som äter skadeinsekter. De stora spindlarna däremot ser jag och låter de alltid vara i fred, eller så släpper jag ut dem.😊

  Gillad av 1 person

 4. En jättefin tolkning av veckans temaord och med väldigt vackra bilder. Fastnade extra för blomkrabbspindeln. Visste inte att sådana fanns och om jag vetat det så hade jahg inte kunnat namnet. Nu har jag memorerat…Hoppas det sitter.
  Kram och trevlig tisdag.

  Gillad av 1 person

 5. Kluriga bilder, bilden på den fina spindeln i lila omgivning är hur snygg som helst. En så avlång vallmokapsel har jag aldrig sett tidigare, vackert foto!

  Gillad av 1 person

 6. Välidgt läcker bild på den lilla varelsen! Det blev fantastiska färger i bilden! De övriga bilderna passar också perfekt till veckans tema.

  Gillad av 1 person

 7. Som vanligt en fantastisk och verkligen varierad samling med bilder till temat. Spindeln är verkligen en liten skönhet. Kul att den fick vara med igen, för den tål att upprepas!
  Snusdosan i toffeln skrattade jag gott åt:-)))) Å den där bra-att-ha-lådan känner jag igen. Å jag förstår aldrig varför den innehåller saker som man egentligen kunde ha slängt för länge sedan eller nå’t som inte är så bra att ha;-)
  Ett toppen bidrag:-)

  Gillad av 1 person

 8. Heisann, kreative løsninger på løpende bånd. Falt helt pladask for blomsten i boka!
  Ha fine dager framover ;:OD)

  Gillad av 1 person

 9. Fina tolkningar! När man tänker efter finns det massor av saker inuti, så att säga. Det ser man via andra bloggares foton den här veckan. Och det är ju det som är kul med den här utmaningen 🙂

  Gillad av 1 person

 10. Jag gillar verkligen inte spindlar men som fotograf och macrofotograf har jag närmat mig dem så jag faktiskt inte blir ett dugg rädd för din bild! Fast jag tittar mig lite oroligt runt omkring IFALL den råkat komma ur skärmen! 😉 Men det är en het otroligt fin bild och just den där sorten är ändå ganska okej i blommor! Och att fotografera!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.