Bild

Glad måndag …

… och en glad annandag påsk till dig som tittar in!

Idag var det både loppis i Bygdegården och öppet i Ateljé Prästgården

Loppisen hade tyvärr inget som jag ville ha – tvärtom skulle jag behöva stå där själv och försöka kränga lite prylar … 🙂

Ateljé Prästgården däremot – där finns alltid något, men tyvärr lite för dyrt för mig, men en del fynd har det blivit under årens lopp.

Det var den här tavlan – med en röd katt och en uggla.  Måste bara hitta någonstans att ha den …

Kan berätta att idag är det strålande sol och jag har hört bofinken … och även tranorna. Får väl säga att det är vår då – även om det sägs att vi ska få mer snö.

Det är Carita som är skapare av detta tema … för inte är väl måndagar så tråkiga som ryktet säger! 🙂

36 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Aaa den där Prästgården måste jag ju bara besöka! Synd att jag inte hinner dit nu, men det funkar ju inte när hon stänger om 30 min. Hon kanske har lite öppet några andra helger framöver? Annars får jag väl boka in mig.
  Har varken hört trana eller bofink – men då är det ju vår! Ha en fortsatt härlig måndag, även om vinden är isande. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Hej, jag har inte fattat att det är måndag eftersom det är helg…Söt tavla, men den slår inte valpen! Var inte den till salu? Hihi, hade gärna hamnat i handväskan och följt med hem…de tysta grodorna, provade du pussa en för att se om den kanske kom till liv som prins istället? Nähä, okej, jag du har ju redan din prins,…
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Valpen är verkligen söt … men med en Olle i huset lär den inte bli långlivad – dessutom var den dubbelt så dyr som tavlan – och den hade inte haft plats i handväskan 🙂
   Det räcker med en prins! 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 3. Jag tycker du ska vara glad att du inte hittade något att handla! Men det gjorde du förstås, du fick en tavla med dig hem! Ibland har jag undrat över vad jag ska ha allt till som jag dragit hem till huset! 🙂

  Mysig tavla!

  Gillad av 1 person

 4. Förstår att du gillar den tavlan. Man blir glad av den. Och vädret likaså idag, för en gång skull. Sol och riktigt varmt här med. Men imorgon är vintern tillbaks igen om man får tro meteorologerna. Men sen verkar det som att våren äntligen sätter lite mer fart.

  Gillad av 1 person

 5. Vilket mysigt ställe och tavla är så söt. Idag har solen varit framme hela dagen och ingen vind. En långpromenad till Mkntons kompis så han fick leka sedan suttit på altanen och njutit.
  Fortsatt trevlig dag

  Gillad av 1 person

 6. Kanske bäst du inte hittar en plats till den. 😉 Det är mysigt när det börjar öppna lite av varje för säsongen. Vet inte om du också har en Påskkonstrunda. Jag är rädd för att snöovädret har skrämt iväg många tänkta besökare på Österlen. Bofink och tranor. Härliga vårtecken.
  Kram Bosse

  Gilla

 7. Grattis till tavlan. Den är hur fin som helst. Den är du helt enkelt. Å om du inte har plats för den, då är det bara att ta ned en annan tavla och hänga den där istället. Omväxling förnöjer:-)
  Vi älskar ju också loppisar och har precis som du tänkt på att sälja en massa som vi samlat på oss under åren. Men om jag tänker på att vi kanske inte blir av med grejerna och måste släpa hem rubbet igen kommer jag alltid av mig om du förstår vad jag menar;-)
  Vi har också haft strålande väder idag. Men det är fortfarande bara fyra grader. Men bara att se solen och en blå himmel gör ju att man blir glad.

  Gillad av 1 person

 8. Inte är då måndagar trista! Tror nog aldrig jag tycket det. Inte ens när jag jobbade full tid. Jag tycker att alla dagar ska ha något trevligt med sig och jag åfr bidra till det. Tavlan är jättefin och visst hittar du en plats till den.
  Vi har i omgångar sålt av saker och jag inser mer och mer att jag behöver/vill ha mindre och mindre. En sak in så då får en annan ge sig av.
  Och det vi inte sålt har jag då skänkt till stadsmissionen.
  Grodorna föll jag för och de skulle passa hos oss i den spanska sommarstugan.
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Då är du som jag … jag har inte heller ogillat måndagar – inte när jag jobbade heller 🙂
   Ska fundera lite över plats till tavlan 🙂
   Kram

   Gilla

 9. Härligt med loppis. Fast jag skulle också behöva stå och sälja av lite!
  Vårtecknen börjar märkas, men här är det rysligt kallt än. Såg att det blir snö söderöver också. Vintern är lite envis i år!

  Gillad av 1 person

  1. Konstigt så mycket man samlar på sig 🙂 Jag vill inte ha mer snö nu – men blötsnö brukar äta den gamla snön och det är ju bra 🙂

   Gillad av 1 person

 10. Så mysigt med loppis! Jag skulle också behöva göra mig av med ett och annat..
  Hoppas våren kommer snart, idag sägs det att det ska snöa igen. 😞

  Gilla

Kommentarsfältet är stängt.