Glad måndag!

Nu blev det ingen guldmedalj i handbollen men  det blev en silvermedalj och det är inte heller illa … Grattis till vårt fina svenska handbollslandslag!

Något annat att vara riktigt glad över denna januarimåndag är Stephanie Holméns överraskande seger i Världscuphoppningen i Zürich i går – WOW!

Stephanie Holmén med Sparven.
Bild lånad från nätet…

Vilken tjej … och vilken fantastisk ritt på denna otroligt fina häst!

Glad måndag är Caritas egenuppfunna tema som återkommer varje måndag  – alla som vill är välkomna att vara med 🙂

25 reaktioner till “Glad måndag!

 1. Jag har skam till sägandes lagt av mig vad gäller att kolla på hästsport, tyvärr, pga att det är säsong för vintersporter. Läste att denna tjej tränas av Peter Fredriksson, då har hon nog det bästa tänkbara stödet. Himla kul när nya tjejer kommer fram, o snart dundrar det fram många nya unga tjejer på OS också, främst i konstiga freestyle o skicross-grenar som jag inte riktigt fattar, men skam den som ger sig. Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det roligt med nya stjärnor … i vilken sport som helst och allra helst om det är tjejer 🙂 Stephanie jobbar sedan många år hos Peder Fredricson och hans fru Lisen. Hästen är en av Peders tävlingshästar som han låter Steffi rida 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 2. Såg matchen igår och ett tag ledde ju Sverige. Spännande var det och en bra match. Fint med ett silver!
  Starkt gjort av Stefanie Holmén att vinna här. Såg dock inte hoppningen men läste om den.

  Önskar dig en riktigt glad måndag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Det blev en spännande match, men Spanien var bättre, så jag tycker vi ska vara glada över silvermedaljen 🙂 Ja, Stephanie Holmén – wow … vilken tjej 🙂
   Kram

   Gilla

 3. Hästhoppningen lyckades jag se minsann, hör inte till vanligheterna men kul att det gick så bra för henne! Handbollen hörde jag bara (sambon tittade) och ett silver är sannerligen inte fy skam det heller!

  Gilla

 4. Då jag aldrig ser på sport, som jag säger, så finns det två undantag. Det ena är hästhoppning och det andra är isdans, konståkning. Oerhört vackert, alla dessa.
  Glad måndag kram!

  Gilla

 5. Vi har så många duktiga idrottspersoner i vårt land och de är värda all beundran 😀 Att jag själv inte tittar mycket på sport betyder inte att jag inte blir väldigt glad för deras framgångar 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Nämnde också handbollslaget i min ”Glad måndag”. Med tanke på hur många spelare hade fallit bort redan innan matchen mot Danmark så tycker jag att laget absolut vann ett silver och inte förlorade ett guld.
  Stephanie Holmén har jag aldrig hört talas om – ooooops! Men nu vet jag.
  Åsså vann ju Olle Goop överraskande också Prix d’Amérique i Paris igår. För att snacka om hästar alltså, vilket inte är min starka sida tyvärr;-)

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det en snygg bild – men den är inte min! Det står tydligt under bilden- både vem som fotat och att jag ”lånat” den på nätet!
   Önskar jag kunde ta sådana bilder, men då krävs det nog något annat än min gamla kamera 🙂

   Gilla

Kommentarer är stängda.