Och julen varar än till påska…

… eller hur är det nu i visan?

Undrar om det är det Arla menar …julen-varar-till-pask-ellerBlev lite full i skratt när jag skulle öppna mjölkpaketet igår … eller är de bara förutseende inför årets jul?

Pärlhyacinterna blommar i fönstret och för någon vecka sedan visade sig solen en stund och det blev lite vårkänsla, men den kom av sig med snö och gråväder.

Ha en bra dag!

14 reaktioner till “Och julen varar än till påska…

  1. Nej jul varar som allra längst till 6 januari tycker jag! Tyvärr är jag superöverkänslig mot hyacinter, men jag kan uppskatta dem på dina foton.

    Gillad av 1 person

  2. Hahaha! Tror att Arla har framförhållning;-)
    Pärlhyacinterna är fina. Gillar deras doft!
    Här är det första gången på 10 dagar att vi har en strålande blå himmel och sol. Hade nästan glömt bort den kombinationen… Att det sedan är 4,5 minusgrader och snö får man väl stå ut med. Man kan ju inte få allt här i livet;-)

    Gillad av 1 person

  3. Kanske att Arla hade ett lager förpackningar kvar sen förra julen. Tycker Julen i sig är tillräckligt lång så till Påsk ska den inte vara 😉 Fint collage av bilder du gjort och Pärlhyacintens blommor är så vackra.
    Som jag skrev igår så fick jag verkligen lust att byta wp-tema när jag ser din sida. Får jag fråga vad ditt tema heter så kan jag testa. Risken är att alla tidigare inlägg blir en salig röra men det får jag väl ta 🙂

    Gilla

    1. Tack … tyckte det var så tomt på högersidan och då blev det ett litet collage med gamla bilder – lätt att byta ut när man vill. Temat heter Toujours.
      Så kul att du blev inspirerad 🙂

      Gillad av 1 person

  4. Ändå bra att de använder slut på upptryckta förpackningar. Men julen är man rätt trött på nu… Det funkar fint här ser jag, du har fått till det bra 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.