27 reaktioner till “Glad måndag!

  1. Jättegulligt med barnbsrnen. Tänk så kul det var när man kunde själv hålla på med snön och krypa omkring med barnoch barnbarn, nu är det barnbarnsbarn. Jösses det är nog ingen ide, kommer ju inte upp igen efterv ett dsådant fall, Tänk vad 2HM några år gör. .Hi,hi hopps Du förstår mitt skoj. Det som har varit, är faktiskt förbi.

    Gillad av 1 person

  2. Hahaha! Så omtänksamt av Ludvig:-)
    Så mycket snö du har hos dig! Här ligger nästan ingenting kvar efter 3,5 plusgrader idag. Inte mig emot. Det var fjärde vändan för oss nollåttor den här vintern.

    Gilla

  3. Det var snällt! Kanske han kan göra snölyktor också så att trollen får ljust framåt kvällen.
    Hmmm…Jag ser en snöskyffel med ett böjt skaft som jag inte har sett tidigare. Varör ser den ut så?

    Gillad av 1 person

    1. Han är en omtänksam liten kille, men tyvärr var det för kall snö i söndags när han skottade fram trollen så någon snölykta blev det inte den här gången. från igår är det blidväder, så jag får väl gå ut och göra en själv 🙂
      Det böjda skaftet är ergonomiskt och ska vara snällare mot ryggen. efter att jag började skotta med den så vill jag inte ha någon annan 🙂

      Gilla

  4. Härligt med en så omtänksam kille. Jag blir extra glad denna måndag av att se honom skotta fram trollen. Klart att de också ville vara med och se vad som händer. Jättefina bilder!
    kram!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.