Som en vårdag …

… ja så var det i måndags …

Julros, snödroppe och vintergäck... snart blir det vår!
Julros, snödroppe och vintergäck… snart blir det vår!

… men så igår … ja då kom snön. Inte mycket men ändå … såå onödigt tycker jag!

Igår såg det ut så här - och det fortsatte lite idag också...
Igår såg det ut så här – och det fortsatte lite idag också…

idag kom lite mer snö, men framåt middagstid försökte solen tränga bort molnen.
var-vag

Nu ser det ut som det blir uppehåll några dagar, men till helgen ska det visst bli mer. Jag vill inte ha mer snö – jag vill ha vår!

30 reaktioner till “Som en vårdag …

  1. Samma elände här! Ska också blogga om vädersituationen om en liten stund. Fördelen med snö hos dig är att den är åtminstone vit och inte brun som hos oss.

    Gillad av 1 person

    1. Jodå, den är visst brun nu när eländet smälter till en lerig sörja på grusvägen – men bredvid vägen är den ju vit förstås 🙂

      Gilla

  2. Det är synd att det kommer snö. Här regnar det och blåser mycket. Hoppas inte det övergår i snö, då blir det verkligen inte roligt!

    Gillad av 1 person

  3. Hej vännen, nu ska jag berätta varför det är bra att du fick en slurv med snö…nämligen, det är väldigt lågt grundvatten, och det har ju knappt fyllts på under vintern alls! Så, om vi inte ska ha vattenbrist i sommar så måste det fyllas på med nytt…sen att den kommer i form av vit väta det kan ju inte hjälpas…”ler” flåt
    Som skidort är vi mer än nöjda över snöfallet som ramar in backarna och spåren så fint, jag hoppas dom i Lahtis också får en del natursnö som inramning till VM-tävlingarna. Kollade just programmet o insåg att alla för mig intressanta lopp går de dagar jag inte är hemma och kan titta…
    såå typiskt.
    Ha det gott, snart smälter solen all snö ska du se
    kramen

    Gillad av 1 person

    1. Jodå, jag vet … vi behöver mycket mer nederbörd, men jag vill hellre ha regn 🙂
      Vilken trist miss att du inte kan se det du gillar mest!
      Ha det gott du också!
      Kram

      Gilla

  4. Sedan vi for med husbil till Strömstad, under årets första dagar, har det varit ,”var annan dags väder”, mest hela tiden. Snöstorm och minus tolv gardet på kvällen, för att sedan regna på morgonen efter. Detta väder har sedan kommit och gått hela tiden. Samma med förkylningar, pigg en dag, för att nästa dag vara hur tung i huvudet som helst. Inget önskeväder precis.

    Gillad av 1 person

  5. Snöfallet var i allafall vältajmat vad gäller Örebro där vi nu har sportlov. Kul att se vad glada småbarnen blev och snögubbar i trädgårdarna. Men hoppas det försvinner till nästa vecka för jag vill också ha vår så jag får lite mer lust i kroppen.
    Kram vännen och fin torsdag ska du ha!

    Gillad av 1 person

  6. Snacka om växlande väderlek 🙂
    Visserligen var det ju troligt att ”våren” inte skulle hålla i sig, det är ju ändå bara februari , men ändå … det hade varit skönt om den hade fått göra det!

    Gillad av 1 person

  7. Måtte det inte bli likadant här. I morse när jag hämtade in tidningen kändes det som vår i luften…lite småljummet. Just nu skiner solen och jag ska snart ge mig iväg ut. Härligt! Kram

    Gillad av 1 person

  8. Men de stackars små blommorna. Nu var de ute allt för tidigt! Hoppas att de kan återhämta sig när den riktiga våren kommer. Här slipper vi än så länge snö, men man vet aldrig.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.