Skyltsöndag # 411

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Veckans skyltar kommer från en och samma lilla affär vid kanalhamnen i Söderköping.

Till sist … originalbilden, ganska lite fixad även denna vecka.

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

21 reaktioner till “Skyltsöndag # 411

 1. I love ”don’t call me a little old woman” – I agree really but it can be helpful if you need to lift something heavy! Just so you know, I have been doing a painting from one of your photographs – I will try to send it to you when I have finished it. But, I do assure you, I only paint for my own satisfaction and enjoyment – I don’t sell them and profit at your expense.

  All good wishes and a big hug to Muffin! Caroline G.

  Gillad av 1 person

  1. Min fina vän – dina ord gör mig så glad! Jag vet att du målar för din egen skull. inte för att tjäna pengar. Ska bli spännande att få ta emot din målning!
   Tack för att du finns Caroline!
   Kramar från mig och Muffin 🥰

   Gilla

 2. Det lilla jag sett hittills från Söderköping (mest i Musikantas blogg) har varit otroligt sympatiskt och mysigt. Ditt ilägg idag förstärker bara den känslan. I Kanalbruket skulle jag stortrivas. Ägaren verkar dessutom ha humor och välkomnar hundar. Så jag gissar att Muffin också var glad när han fick komma in i butiken.
  ”Ingen jävel kallar mig lilla gumman” är min favorit – såklart. Tänkte just på det ”ordspråket” när jag kallade min relativt nya granne för ”gubbe” häromdagen. Samma sekund jag sa ordet ursäktade jag mig. Oooops!
  Tusen tack för den fina rubrikbilden, en skyltning helt i min smak samt länken:-)

  Gillad av 1 person

  1. Söderköping är en mysig liten stad, absolut värd minst ett besök 🙂
   Haha … ”gubbe” låter inte heller bra – håller med dig där!
   Tack själv BP!

   Gilla

 3. Åh, så många härliga skyltar!!
  Gillar ”Le och låt världen undra varför”. 🙂
  Bra text på soptunnan också och kul variant på ”Jag kan ha fel” med tillägget ”ibland”. 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Stort tack för besöket i Söderköping. Jättetrevligt att följa med hit. Och inte minst att få ta del av dessa läckra skyltar.Visst är det så att ett leende alltid smittar. Det liksom vänlighet och att vara positiv.
  Är också som vanligt också väldigt förtjust i din egna skylt.
  Varm kram

  Gillad av 1 person

 5. Kanalbruket ,en affär med en massa personliga prylar. ”Lev som om det var din sista dag….” den texten gillade jag inte nåt vidare, budskapet må vara positivt i grunden, men nä, föll inte mig i smaken. Att hundar var välkomna gillades mycket bättre! Men jag tycker att man lagt för lite omsorg på texterierna. Snyggare textningar har man sett…Fattade inte detta med restaurangen, men nu ser jag på sista fotot att det inte var Kanalbruket som var en krog, trög är bara förnamnet såhär på måndagen. Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.