Snabb service …

… fick jag från ortens elfirma igår, när jag ringde och bad om hjälp att koppla bort tvättmaskinen från elen. Från samtalet till det var fixat tog det inte mer än högst 45 minuter – och tjejen som gjorde det tyckte inte att jag behövde betala för det lilla jobbet. Ibland blir man glatt överraskad 🙂

Tvättmaskinen ligger nu på Marketplace för försäljning, men intresset är lågt … bara att vänta och se. Lyckas jag inte sälja den nu så får den följa med till nya bostaden … kanske går det bättre lite senare.

Så här fin var himlen kl. 17:37 i går …

Fotad genom balkongfönstret.

Inget planerat för dagen … men ikväll blir det föredraget jag skyltade med i söndags …

Önskar dig en fin Alla hjärtans dag!

52 reaktioner till “Snabb service …

 1. Ibland blir man glatt överraskad. Är det en bra tvättstuga i nya huset? En fin himmel var det och snyggt med trädsilhuetter och husljusglimtar i bilden. Min himmel var mest rosa igår kväll.

  Gillad av 2 personer

 2. So much to do when you move home! I guess that is where computers do their job – at least you can do ”change of address” information reasonably easily. I do wish you at least ”peace of mind” when you tackle all this – it can be very frustrating! We had exactly the same wonderful sunset as you did. I haven’t checked my photos yet, but I love yours! Caroline G.

  Gillad av 1 person

 3. Vilken fantastisk service … sådant blir man ju faktiskt varm i hjärtat av. Nu hoppas jag att du får tvättmaskinen såld också.

  Naturlagen … den boken har jag läst om, tror det kan bli ett mycket intressant föredrag.

  För övrigt önskar jag dig och Muffin en fin Alla Hjärtans dag!

  Kram ❤ ❤

  Gilla

   1. Sälj den till någon av dina nuvarande grannar på samma våningsplan =) Eller till nästa hyresgäst som ska in efter dig – om du nu får veta vem det är?

    Gillad av 1 person

 4. Vilken alldeles fantastiskt snabb service och dessutom gratis. Det var verkligen inte illa! Hoppas nu att någon nappar på tvättmaskinen så att den blir såld.

  Kram och glad alla hjärtans dag!

  Gilla

 5. Ibland blir man glatt överraskad och jag gläder mig med dig.
  Hoppas att du får tvättmaskinen såld också.
  Vacker himmel på ditt foto.
  Trevlig kväll med föredrag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 6. Så fin service 👍
  Härlig bild på himlen 🤩
  Intressant föredrag 😃
  Ha en fin Alka ❤️ Dag, kram

  Gilla

  1. Tack Åke! Haha … jag tänker som så att det drabbar ingen fattig, då det gäller ortens största företag och hon ändå var alldeles i närheten 🙂

   Gilla

 7. Hoppas att du har haft och fortfarande har en fon Alla Hjärtans Dag. Gissar att du i skrivande stund njuter av föredraget.
  Bilden är fantastisk – och det genom balkongfönstret. Du behövde alltså inte ens gå ut på balkongen. Med andra ord så har du fina, rena fönster;-)
  Kan du inte lämna tvättmaskinen i lägenheten? Finns det en tvättmaskin i nya lägenheten eller är det tvättstuga som gäller?
  Håller iaf tummarna att du kan sälja maskinen.

  Gillad av 1 person

  1. Om den nya hyresgästen vill köpa den så kan jag såklart lämna den, men jag tror inte den är uthyrd ännu. Det finns en bra tvättstuga i källaren på nya adressen och det räcker för mig.
   Hm … så rena fönster har jag nu inte, men Tack för dina ord BP!

   Gilla

 8. Oj, ja det var nog rekord i kundservice…och helt utan kostnad dessutom. Det är sådana tillfällen som stannar kvar och ger glädje länge 😀 Hoppas du lyckas sälja din tvättmaskin, för jag antar att du inte har någon användning för den i nya lägenheten.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst var det bra service! Jag hoppas jag kan sälja den, för jag behöver den inte, då det finns en bra tvättstuga i huset.
   Kram

   Gilla

 9. Så bra att el-bolaget var smidiga. Och utan kostnad. Bra så. Hoppas någon köper maskinen.
  Minns inte om det finns en i din nya bostad. Men håller tummarna att att du lir av med den.
  Så spännande med din flytt.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Absolut bra service – och jag hoppas såklart att jag får den såld, bara att vänta och se. Tvättstuga finns i huset dit jag flyttar … lite äldre maskiner, men de funkar säkert bra 🙂
   Kram

   Gilla

 10. Den där omvända världen kan vara mycket intressant att lyssna till, ett riktigt tankeexperiment! Så du behåller inte tvättmaskinen, dåligt med plats eller har du bra tvättstuga i huset? Jag har tänkt sälja min lilla extra frys där jag mest haft bär och svamp, den har ingen plats i nya lyan. Underbar himmel, det hade jag också, visar imorgon! Nattikram

  Gillad av 1 person

  1. Ett mycket intressant och tankeväckande föredrag … kommer kanske något på bloggen om jag kan samla tankarna 🙂
   Det finns en bra tvättstuga i huset, så egen tvättmaskin känns onödig.
   Tack för mejlet … numret uppdaterat.
   Kram

   Gillad av 1 person

 11. Perfekt, vilken service! Gläder både dig och aven mig som läsare att det händer. Så spännande med din flytt. Hoppas du får din tvättmaskin såld.
  Var föredraget bra? Intressant ämne.
  Här kommer en försenad hjärtekram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Lotta! Föredraget var mycket intressant … och tankeväckande. Kommer nog några rader på bloggen under dagen. 🙂
   Kram 🥰

   Gilla

 12. Låter som ett spännande och intressant föredrag. Hoppas att du snart blir av med tvättmaskinen. Kan ju vara gott att slippa släpa den vidare. Kram

  Gillad av 1 person

 13. Härligt med glada överraskningar. Det var ju verkligen snällt gjort att inte ta betalt för den tjänsten ❤️ En riktig Vändags gest 👍 Vändagar har vi ju alla dagar, eller hur så Glad fortsättning på veckan! Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.