Skyltsöndag # 405

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Gatureklam på sta´n

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

Till sist rubrikbildens original …

30 reaktioner till “Skyltsöndag # 405

 1. Du är suverän på att få till din egen skylt så bra med utgångspunkt i en bild. Så roligt att se. Trevliga skyltar i övrigt. Fastnade extra för den från bussen.
  kram!

  Gillad av 1 person

 2. Håller helt med Ditte:-) Rubrikbilden är helt suverän. Ser att du fick med en hjullastare som jag nästan gillar lika mycket som byggkranar. Å så skrattade jag gott åt BP skylten som ”krona” på snöhögen – hahaha:-)
  Pigeon Street – undrar om man serverar duvburgare där. Set ju nästan ut så. Skulle vara spännande att testa. För duvor smakar ju gott.
  Det kulturella utbudet i Finspång är som vanligt suveränt. Åsså gillar jag sättet/perspektivet du fotade busstaket. Det är ju en hel elektronik-butik däruppe;-)

  Tusen tack för en härlig Skyltsöndag och länken:-)

  Gilla

  1. Vet ju att du gillar ”stora maskiner”, så därför blev det såhär 🙂
   Jag har aldrig smakat duva, men det ska ju vara gott …
   Tack för dina ord BP!

   Gilla

  1. Det bor många med finska rötter här, ca 2300.
   Finspångs kommun är en del av finskt förvaltningsområde, vilket innebär att kommunens nationella minoritet, personer med finsk bakgrund, har vissa rättigheter. Kultur, förskola, äldreomsorg och språk är exempel på områden.

   Gilla

 3. Duva är gott, men då handlar det förstås om skogsduva och inte om stadsduvan. Men kanske den också är god? vad vet jag som inte har testat. ( gör det nog inte heller ;)).
  Många intressanta tillfällen bjuder Finspång på. Naturlagenföredrag skulle passa rätt bra, likaså Mattias Frisks konstutställning och konserten av Valto Savolainen. Kul att affischen är enbart på finska. Hoppas många kommer …
  Din egen skylt står som alltid i en klass för sig.
  Fina skyltar allihopa!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Karin! Jag har aldrig smakat duva, inte i någon form och så får det nog förbli.
   Föredraget Naturlagen och konstutställningen tänker jag gå på.
   Det bor många här med sina rötter i Finland. Ca 2300 av totala innevånarantalet på ca 22000 och kommunen är s.k. ”finskt förvaltningsområde”.

   Gilla

 4. Upptäcker att det var länge sedan jag åkte buss med allt som finns i taket.
  Stor variation på aktiviteterna. Konstutställningen och föredraget hade jag gärna besökt.

  Gillad av 1 person

 5. Din egen skylt får som alltid högsta betyg 🥳🤩👍
  Skogsduva är gott, på den tiden jag jagade ihop med min far hände det att vi ibland fick med oss duva hem – godast är ju såsen 😋
  Bra skyltat 👏
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Åsa! Jag har aldrig smakat duva, men du har säkert rätt – och så är det ofta med såsen … det är den som är godast 🙂
   Kram ❤

   Gilla

 6. Hej, jag är en dag sent ute, sorry! Gillade öppettiderna hos Duvan! Och den där dragspelsvirtuosen hade jag gärna lyssnat till och blivit riktigt nostalgisk! Himla kul vinkel på fotot från bussen och din egensnickrade bäst som vanligt. Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.