Glad måndag …

… önskar jag!

Lite sent, då jag varit upptagen med lite annat under dagen.

Det gick dock mycket snabbare än så. Förra tisdagen var jag på mammografiundersökning och svaret kom redan i fredags. Inga tecken på cancer stod det och det är jag ju glad över 🙂

En nyklippt Muffin … och ja, jag vet – han är sötare när han är långhårig … men stiligare så här.

Det är Carita som inspirerar till dessa måndagsinlägg!

50 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Så skönt att höra för visst blir man lättad när allt ser bra ut.
  Jag tycker att Muffin är väldigt fin när han är rasrätt klippt. Våra hundar kan förvisso se gosiga ut när de är långpälsade men jag föredrar helt klart när de är välklippta. Dessutom så blir pälsvården mycket enklare då.

  Kram och glad måndag!

  Gillad av 1 person

 2. Muffin är stilig när han är ny klippt och lättare att sköta pälsen tror jag. Mintons päls är lätt skött trots att den är lång. Kammar lite om det blir någon tova och när han fäller.
  Glad Måndag önskar Anki o Minton

  Gillad av 1 person

 3. Han är alltid söt och stilig =)
  Skönt besked du fick! Nu hoppas vi ett lika bra besked om foten – ja att den är lätt fixad. Glad måndag!

  Gillad av 1 person

 4. Jag tycker väldigt mycket om en nyklippt Muffin. Beror säkert på att det var mitt yrke 🙂 Ett positivt besked gör vilken dag som helst till en glad dag.
  Ha en glad måndag kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är han fin … jag tycker om honom hur han än ser ut ❤️
   Redan tisdag kväll, så jag önskar den blir bra både för dig och mig. Håll tummarna för att min starroperation gå bra i morgon!

   Gillad av 1 person

 5. Grattis till det beskedet! Visst är det smartare att säga att meddelandet kommet om 6 veckor och så får man det redan veckan efter undersökningen. En positiv överraskning istället för tvärtom.
  Du har så rätt, Muffin är betydligt sötare långhårigt:-) Stiligt – ja, han ser ut som en tjej med håret ”uppsatt” såhär – hahaha;-)

  Gillad av 1 person

 6. Det är alltid skönt att få veta att man inte har några cancertecken efter undersökningarna vi får göra. Även om vi kanske inte är oroliga så känns det bra. Ett snabbt svar är också skönt att få.
  Muffin är alltid både söt och stilig oavsett om han har lång eller kort frisyr och det tror jag att han vet 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

 7. Vad skönt att det var ett positivt besked du fick ( eller ska man säga negativt? Beror ju lite på hur det uttrycks i provsammanhang ) Och Muffin är så söt så man vill äta upp honom! Inte bara för namnets skull hahaha!

  Gilla

 8. Vad fin han är Muffin, riktigt ståtlig hund det där. 🙂

  Härligt att du inte hade några antydningar till Cancer och att det gick så snabbt att få resultatet, så borde det vara jämnt.

  Ha en fin afton Anki.

  Gillad av 1 person

 9. Halleluja hurra jo yes det beskedet är efterlängtat och allt känns bättre efteråt 😅
  Muffin är gullig när han är långhårig men väldans nallebjörn 🧸 lik även klippt. En fin vovve 🤩
  Kram

  Gilla

 10. Så bra att du fick svar på mammografin så kvickt och att allt såg ok ut. Hur det är känner man lite oro innan beskedet kommer.
  Glad måndagskväll!
  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Så skönt att svaret på mammografin kom så snabbt och var felfritt. Fantastiskt att vi har denna undersökning i Sverige som vi kallas till-
  Håller också t´tummarna för din fot.
  Och visst är Muffin stilig som nyklippt.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det skönt att veta att det inte är någon cancer på gång … och vi har det bra som får dessa undersökningar gratis.
   I morgon får du hålla tummarna för min ögonoperation!
   Kram

   Gilla

 12. Så bra med mammografiundersökning, jag är beredd att hålla med när Muffin är klippt. Glad måndag Anki fast från en tisdag. Brukar inte vara med… men jag fick ju ihop det ser jag när jag tömmer kameran.

  Gillad av 1 person

  1. Verkligen en förmån att få dessa undersökningar regelbundet – och lik skönt varje gång man får veta att det är OK.

   Gilla

 13. Grattis till det positiva svaret och att det kom så snabbt. Jag skulle få mitt inom 2 veckor men det tog drygt 3. Då hann ju tankar komma som att ”då har dom nog hittat något” … Men svaret var utskrivet en och en halv vecka innan så det hade tydligen blivit liggande någonstans. Skönt med våra positiva svar 🙂

  Och så fina, fina Muffin. Han är jättefin som nyklippt … ja han är alltid fin men bilden där han poserar så fint är ljuvlig ❤

  Nu har det hunnit bli tisdag och jag önskar dig och Muffin en fin dag!

  Kram ❤ ❤

  Gillad av 1 person

 14. Tittar in till dig Anki för att skriva att jag hoppas din ögonoperation gick bra. För visst var det väl den 25 januari du skulle opereras? Anar att det tar ett par dagar innan synen stabiliseras så att sitt vid datorn är kanske inte det första att göra. Men om du ser det här så vet du att jag tänker på dig och önskar dig och Muffin en fin helg! Hoppas du kan titta på handbollen ikväll.

  Kram ❤ ❤

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Idag är första dagen jag kan titta på datorskärmen … men med lite möda. ser dubbelt och dimmigt fortfarande. skulle vara så i ungefär tre, fyra dagar … men annars är allt OK. Inget ont i alla fall 🙂
   Handbollen blir spännande … hoppas de klarar sig utan Gottfridsson!
   Kram ❤

   Gilla

   1. Skönt att höra ifrån dig och att det går åt rätt håll. Och vi håller tummarna att det går bra utan Gottfridsson … oj så spännande det blir …

    Kram ❤ ❤

    Gillad av 1 person

 15. Och nu redan fredag, tiden springer. Muffin är stilig, poserar så stolt. Hoppas att ögonoperation gick bra, du haft många vårdbesök den senaste tiden.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.