Hemma igen …

… efter några härliga dagar hos bästa vännerna 🙂

Många långa promenader blev det … och såklart blev en del bilder tagna.

Vi tog oss även till Boo kyrka för att se påskliljorna som växer nästan överallt – på kyrkogården och bredvid vägen.

De utlovade inläggen om flyktinglägret och vårreveljen kommer snart.

🙂🌞

52 reaktioner till “Hemma igen …

 1. Välkommen hem! Backsippor är verkligen fina. Vi har ju mängder på smultronstället, det är det första vi går och tittar efter när vi kommer dit.
  Hjortar ser jag mer sällan.
  Ha det bra nu!

  Gillad av 1 person

 2. Vilka mängder av påskliljor! Vackert! Även backsipporna är ljuvliga. Dovhjortar har jag aldrig sett i naturen. Imponerande. Kanske skönt att vara hemma igen!?

  Gillad av 1 person

  1. Naturen är fantastisk!
   Ja, så är det förstås – jättetrevliga dagar hos vännerna, men bra att vara hemma också 🙂

   Gilla

 3. Vilka vackra bilder! Och så mycket vår i dem. Och tänk att ni såg dovhjortar i det fria. Så lärde jag mig nu att backsippor ser ut så här. Har sett dem men trott att det varit en variant av krokus.
  Förstår att du haft fina dagar.
  Tankar och en stor kram

  Gillad av 1 person

 4. Så underbart med hela fält av påskliljor! Märkligt att de har så liten lök. Backsippan är ju en av vårfavoriterna också. Härligt och vackert vårligt inlägg och det låter bra med promenader med och vistelse hos goda vänner.

  Gillad av 1 person

 5. Du verkar ha varit på besök i något som ser ut som rena vårparadiset! Fantastisk miljö! Var någonstans i landet har du varit? Härliga foton att njuta av här i snålblåsten i Sundborn Välkommen hem/Kram

  Gillad av 1 person

  1. Naturen är fin att vistas i så här när det börjar grönska – och hjortarna är alltid lite bonus 🙂
   Tack Karin!

   Gilla

 6. Welcome home again! Glad you had a lovely time and beautiful walks with your friends. Your photographs are such a pleasure to see. Caroline

  Gillad av 1 person

 7. Just nu är mitt internet inte riktigt med på noterna, men jag utgår från att dina bilder är lika fina som vanligt 🙂
  Man kanske inte får ha alltför höga krav på uppkopplingen när man är ute och guppar på havet…

  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

 8. Välkommen hem! Du verkar haft härliga dagar tillsammans med dina fina vänner. Så fina backsippor. Och det var mäktigt med alla påskliljor.

  Kram ❤

  Gillad av 1 person

 9. Trevligt att du hade det så bra och kom hem med dessa underbara bilder. Backsippor tillhör mina favoriter. Här blommar allt så sent i år. Vilken lycka att få bilder av dovhjortar också. Super fina foton!

  Gillad av 1 person

 10. Det verkar ha varit ett väldigt trevligt besök och med både fint väder och mycket att se och njuta av. Kul att få se backsippor. Jag har inte sett några här uppe men utanför Mjölby hittade jag en del. De är så fina.
  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Välkommen tillbaka till Blogglandia:-) Ser att du har njutit av din ”semester”:-) Härliga bilder och dovhjortar. Dom ser man inte varje dag, eller rättare sagt aldrig som i mitt fall alltså;-)
  Boo Kyrka – har du varit i Boo vid Sågsjön i Nacka kommun? Där har jag varit för några år sedan på väg hem från Gustavsberg.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Det är en Boo kyrka på ett helt annat ställe … i södra Närke. Här liksom där jag var är det gott om hjort, men alltid lika roligt att få se dem 🙂

   Gilla

 12. Underbara bilder!
  Så trevligt att kunna åka hemifrån för ett tag till trevligt sällskap.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Kicki

  Gillad av 1 person

 13. Härligt! Alltid mysigt att få komma iväg på en tripp och lika skönt som det är att komma hem. Underbara foton på blommor. Man kan liksom inte få nog av allt som spirar.
  Önskar dig en härlig Valborg!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.