Fotbollsglädje …

På hemväg, sen eftermiddag … bara måste stanna till i skogen!

Blåsippor, blåsippor, blåsippor …

Satte mig ner en stund. Lyssnade på vårbäcken och koltrastens skönsång … och känner att livet är nog ganska bra ändå.

Tack alla fina bloggvänner, som hjälper mig när allt känns jobbigt.

❤❤

56 reaktioner till “Fotbollsglädje …

 1. Ett så positivt och glädjegörande inlägg.
  Blir glad av det, av bilderna på dina härliga killar, på de ljuvliga blåsippsbilderna och när du skriver att livet kan vara ganska bra trots sorger och motgångar.
  Ha en fin tisdag! Kram

  Gillad av 2 personer

 2. Så många blåsippor! Det är så tråkigt att jag aldrig ser några här!
  Fotboll är ju kul, helst när man får med hela familjen 🤗
  På våren brukar det mesta kännas lättare, skönt du också känner så❤️

  Gillad av 2 personer

 3. Vad härligt att grabbarna är ute och lirar boll och inte bara sitter inne framför nån skärm. Det är nyttigt att röra på sig!¨
  Underbara bilder både från bollspelet och från skogen 🙂

  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

 4. Så glad jag blev över ditt inlägg Anki ❤ Glada fotbollsspelare är glädjespridare liksom de vackra blåsipporna, koltrastens sång, vårvärme och porlande vatten. Nu spås fortsatt vår och värme. Naturen och skogarna kommer att öppna portarna och bjuda in oss till sköna promenader bland sjungande fåglar och leende vårblommor. Önskar dig en fin dag och kommande vecka!

  Varma kramar till dig ❤

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Anita! Känns lite som jag balanserar på en kant mellan mellan glädje och sorg, men jag mår i alla fall bättre 🙂
   Naturen och barnbarnen ger mig styrka att vilja leva …
   Ha en fin fortsättning på veckan du också!
   Kram ❤

   Gilla

 5. Så glad jag blev när jag såg dina inlägg igen. Du har varit saknad! Härligt med blåsippor som jag nästan bara får se på bild. Men en sak undrar jag över. Varför finns det inget foto på dig i fotbollsmatchen? Eller du var domare? Kram

  Gillad av 2 personer

 6. Vilka glädjefyllda bollbilder, tänk vad en enda boll kan åstadkomma, rörelse,samspel och glädje! Och så underbara blåsippor, och vet du, igår hittade jag dem också, helt nära mig och helt otippat! Blev så innerligt glad! Ännu gladare blir jag av att höra att du mår bättre! Kramen

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Paula! Så härligt att du har blåsippor i närmiljön … vårens finaste blomma tycker jag 🙂
   Jag mår som sagt lite bättre, men … jag vet att jag när som helst kan falla ner i det mörka hålet igen. Känslorna är svåra att styra.
   Kram

   Gillad av 1 person

   1. Ja känslor har inget med förnuftet att göra, då vore livet för enkelt. Det viktiga är att du har självkännedom och vet att även de mörkaste dagarna har ett slut o för många är just våren den jobbigaste tiden. Onsdagskram

    Gillad av 1 person

 7. As always – love your photographs! What would mothers do without football to give your boys exercise and fun? Your grandsons certainly look a fit pair! Caroline G.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Barn och barnbarn är det bästa jag har … de ger mig så mycket energi och glädje.
   Så är det med dina kommentarer också – de gör mig alltid på bra humör 🙂

   Gilla

 8. Gripande bilder från skogen, blåsipporna och allt det där jag saknar men inte har här. Det finns inget som är så vackert som våren i Norden.
  Fin serie med bilder på barnbarnen som spelar boll med sin mamma. Ljuvligt att se. Tänk att Charlie är så stor redan. Han var nyss en liten baby. Tiden rinner iväg.
  Förstår att det är mycket som poppar upp inom dig, tänker på dig och sänder varma styrkekramar till dig Anki!

  Gillad av 1 person

 9. Ååååå ett blått hav i skogen, så underbart. Hörde också en porlande bäck då jag gick i skogen med syskonbarnen – det är ju bara så härligt med skogens sus, bäcken och fågelsång. Önskar dig en fin eftermiddag, jag ska jobba länge idag=)

  Gillad av 1 person

 10. Som fotbollsfan glädjer mig särskilt åt bollbilderna. Trevligt att höra din inställning. Livet går upp och ner, men man har det kärt i alla fall.

  Gillad av 1 person

 11. Fotboll är verkligen uppskattat av många men konstigt nog så fastnade inte våra barn för det. Vilka härliga bilder på bollglädjen men också fantastiska bilder från skogen. Blåsippor ser man sällan här.

  Kram och god tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror barnbarnen fått fotbollsintresset med modersmjölken – deras mamma Lina var en ung lovande spelare, på väg uppåt i sin karriär, när hon skadade sina knän och blev tvungen att sluta.
   Jag har förstått att det är ont om blåsippor i Skåne. Det känns lite orättvist och jag skulle gärna dela med mig. 🙂
   Kram

   Gilla

 12. Blir GLAD över detta inlägg 🤩
  Så härligt med både barnbarn och vårblomster i skogen ❤️
  Nu har Du verkligen fått vår 😍
  Jag gick på spaning efter Tussilago igår, min absoluta favorit på våren, men än inte ens en skymt av någon guling, kanske till nästa helg om värmen fortsätter.
  Ha en fortsatt fin tisdag 🤗 (känns ju som en måndag) kram

  Gillad av 1 person

 13. oj vad mycket spring det finns i de benen! Härligt när ungarna är ute och spelar istället för att bara sitta inne och spela datorspel! Och vad kul att du trots allt kan finna lite ljuspunkter i tillvaron. Blommorna är underbara och visar verkligen att nu är det VÅR !!!!!

  Gillad av 1 person

  1. De har mycket energi – inte utan än man blir lite avundsjuk 🙂
   Vårblommorna är verkligen underbara!
   Ha en fin fortsättning på veckan!

   Gillad av 1 person

 14. Det är bra när man får använda springet i bena och sparka boll – och njuta av underbart vackra blåsippor. I min lilla blombänk växer vitsippor, men dom syns inte alls till ngt än 🙈 snön har just försvunnit därifrån…. Inte vet jag av ngt ställe här heller, där man kunde få se massvis med sippor….

  Gillad av 1 person

 15. Underbara tider när man kunde spela fotboll utan att få sendrag, ryggont och stela ben. Är avundsjuk på grabbarna som har många härliga år på fotbollsplan att se fram mot.

  Gillad av 1 person

 16. Två härliga tillfällen med olika intensitet. Jättekul att få vara del av en fotbollsspelande familj och härligt att kunna sätta sig en stund bland blåsipporna och bara känna lugnet 😀 Visst är livet ganska bra men man får även vara ledsen ibland ❤
  Kram

  Gillad av 1 person

 17. Man blir alltid glad av dina små fotbollsspelare. En matta av blåsippor i skogen är lika glädjande. Jättefina bilder!
  Det går alltid upp och ner men med åren klarar man av det bättre. Bra att du kan släppa allt för att njuta av naturen.

  Gillad av 1 person

 18. Älskar inlägget:-) Med sådana motiv måste man ju bara få blogglusten tillbaka:-) Charlie har skjutit i höjden. Å med två så fotbollstokiga bröder lär även han snart ingå i Kimstads knattelag.
  Älskar ju fotboll själv och blir såååå glad när jag ser barn som faktiskt spelar och rör på sig ute istället för att sitta inne och uggla framför tv-/dataspel.

  Gillad av 1 person

 19. Sådan glädje! Och på olika sätt- Härligt med Charlies fotbollsglädje, likaså brödernas och mamma Linas. Du har verkligen dokumenterat så fint och glädjen är hela tiden med.
  Förstår att du stannade till i skogen och njöt av tystnaden som blandades med fågelsång. Och alla vackra blåsippor visade på att nu är det vår. En ny sådan-
  Varm kram!

  Gillad av 1 person

 20. Pojkarna är så fina när dom sparkar boll och energin lyser on dom. Så fantastiskt med alla blåsipporna och jag är glad får min lilla planta i trädgården.
  Förstår att det är svårt ibland och det blir lite berg o dalbana med känslorna. Blev glad åt inlägget och att du känner dej lite bättre.
  Kramar från Minton och mej.

  Gillad av 1 person

  1. Alla tre killarna gillar att sparka boll och det känns bra att de inte bara sitter framför något tv-spel 🙂
   Känslor och tankar hit och dit kärvar till det ibland, men nu känner jag mig lite gladare igen.
   Kramar tillbaka!

   Gilla

 21. De poppar upp, dessa glädjebringare, fotbollsspelarna och blåsipporna, fulla med energi. Fina bildserier och den symboliska bilden på ljuset som finns trots sorgen.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.