Skyltsöndag # 360

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Lite blandat … den första från hemorten.

På golvet …

Så några från dagsturen till Skänninge i veckan …

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

45 reaktioner till “Skyltsöndag # 360

 1. Bäst är ju parkeringsskylten 👍
  Länge sedan jag var på kafé/konditori och fikade.

  Jag hoppas allt är bra med Dig och att renoveringen av lägenheten är slutförd.

  Ha en skön söndag ❤️
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Där hade du nästan en röd tråd, då alla utom en skylt var runda:-) Parkeringsförbudsskylten – hahaha! Kul med folk som har humor. Om jag hade varit benägen att trotsa förbudet hade jag nog tänkt om och parkerat legalt.
  Kollade även upp Joan’s – verkar vara ett riktigt toppen ställe. Finspång bjuder på mycket, det har du verkligen visat. Det var faktiskt en överraskning för mig. Så kul att du hamnat just där – i en levande kommun alltså.
  Som vanligt skrattade jag gott åt rubrikskylten också. Tusen tack för skyltarna och länkarna:-)

  Gillad av 1 person

 3. Vilken härlig skyltning du bjuder på! Inte minst dina egen. Och roligt att jag nu via dig kom till Skänninge dit jag inte kom på vår resan hem från Vättern. (Bussen gick sönder)
  Parkeringsskylten är helt suverän.Har texten /budskapet på en adresslapp på en resväska och än så länge har ingen norpat den.
  Kram och trevlig söndag.

  Gillad av 1 person

 4. Många mycket bra skyltar idag från dig! Parkeringsskylten, väldigt bra! Anar en viss irritation från någon som inte får ha sin parkering ifred. Skylten ”Vi följer direktiven och det gör du med” var också en ”ord och inga visor! -skylt.

  Kram ❤

  Gillad av 1 person

 5. Idag var det vårtema i din första bild och det gillas 😀
  Den arga parkeringsförbudsskylten är lite kul. Undrar om den har någon verkan. Vi får väl hoppas att folk fattar budskapet.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Parkeringsskylten var bra! En sån skulle jag ha behövt på min arbetsplats där besökare ställde sig på personalens parkeringsplatser, trots skyltning om förhyrda parkeringar!! Det är lite irriterande när man kommer till jobbet och någon redan står på ens parkering.
  Gillar skylten med ”Kaffeservering” och musikbutikens skylt.

  Gillad av 1 person

 7. One room B&B ,,hmmmm har stället bara ett rum eller ? förstod inte riktigt där. Spurten var bra, den kan behövas, och så kul att Tom&Jerry fick pryda den finaste skylten. Kram

  Gillad av 1 person

 8. Skrattar gott åt parkeringsskylten, en sådan skulle jag vilja ha att sätta upp utanför mitt. Skulle inte bli populärt men det skulle göra mig glad då jag kom hem och slapp leta parkering.
  Då var det måndag igen. Det sägs att det ska regna och storma idag. Jag tänker sova bort min dag innan det blir jobb igen. Två av tre nätter är snart gjorda.
  Men en glad måndag får det bli ändå!

  Kram

  Gilla

 9. Det är alltid så trevligt att få se din öppningsskylt, du får med så mycket fint och roligt nu med tussilago till och med. En värmande start direkt. Ditt o datt såg lockande ut. Parkeringsskylten menar klart och ett tydligt besked. Spurten måste vara för cyklister jag kallar för cykeldårar utmed våra vägar. En gång kom ett gäng förbi här på landsbygden och jag hörde någon i klungan sa om mig: Sånna där ska man köra över! Jag gallskrek vad jag kunde och bad dem komma tillbaka, en granne tom hörde min röst som kom upp på vägen… Ingen hund bland min omgivning gillar inte när dessa susar förbi. De kommer ju så ljudlöst också. Härlig skyltning.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.