Skyltsöndag # 356

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Den första skylten skickade den yngre sonen till mig … många skyltar på en gång! Tack för den Basse!

Tre skyltar från tre olika affärer …

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

38 reaktioner till “Skyltsöndag # 356

 1. Oj vad många skyltar på första bilden!!! Den kunde räcka till flera skyltsöndagar! Kul att du fick den av sonen. Tack för dessa skyltar med både roliga och tänkvärda budskap.
  Och en fin ny vecka önskar jag dig!

  Gillad av 2 personer

 2. Hmm man kan undra hur Ica tänkte nu? De som tänkte var loppisen. Vi har också skänkt pengar – det är ju det enda man kan göra i dagsläget.
  Önskar dig en bra start på nästa vecka – den ser ut till att bli solig och fin=)

  Gillad av 2 personer

  1. Jag frågade om vilket pris som gällde, men fick inget svar – så jag köpte bara en påse 🙂
   Önskar dig detsamma!

   Gilla

 3. Fint skyltat! Och dina egna är lika suveräna som vanligt. Kanske kan man någon gång få komma på kurs. Skämt åsido! Men de är verkligen jättebra.
  Skrattade gott åt skylten som Basse skickat. Mycket att titta på där. Körde jag bil fick jag garanterat stanna för att se mer än tre av dem.
  Gott initiativ att dagskassan på Loppisen går till Ukarina. ”Alla kan bidra med något”.
  ICA:s skylt vad gällde tuggummi var onekligen svårtolkad-
  Lättare att förstå var då den gulliga skylten.
  Varm kram

  Gillad av 2 personer

 4. Vilken fin skylt till barnen. Den gillar jag skarpt. Den bilden från sonen är den värsta skyltskogen jag har sett, ha…ha… Där får man stå ett bra tag innan man har tagit in allt.
  Ha en trevlig ny vecka!

  Gillad av 2 personer

 5. Verkar svårt att kommentera här idag. De först skyltarna är rena trafikfaran. Undras om det gäller samma sorts tuggummi på ICA skyltarna. Kram

  Gillad av 2 personer

 6. Härligt med en son som vet vad hans mamma behöver varje söndag;-) Hans bidrag är ju perfekt, och jag tycker synd om varenda bilförare som försöker klura ut ”skyltspaghettin”;-)
  Det är inte så lätt med huvudräkning nuförtiden – hahaha:-)
  Det behövs inte så mycket för att göra en tråkig vit kartongskiva gladare. Bra där! Vilket fint initiativ att stötta Ukraina med hela dagskassan.
  Tusen tack för din proffsiga rubrikskylt, skyltmixen och länken:-)

  Gillad av 1 person

 7. Härlig skyltning. Kul när så många skyltar hamnar på samma ställe. Jag fotade den som står i Gränna den hade många pilar mot massa mål. Skyltarna du själv gjort var fina.
  Kramiz

  Gillad av 1 person

 8. Men Basses skyltar alltså… antingen får man stanna och läsa för att hinna med och hinna förstå… Jättebra att så många bidrar med loppisar så där. Jag har en kompis som gör likadant började i torsdags och som igår hade hade de fått ihop sedan i torsdags 32 000:- Tina berättade att dom har valt att skicka till Ukraina hjälpen som inte har några avgifter, de betalar inga löner utan pengarna går rakt in där det behövs. Jag såg på mina drönarkontakter att det samlas in drönare i Stockholm som skickas via Polen till en svensk kille som distribuerar dom i Ukraina (han är skriven där)

  Gillad av 1 person

  1. Man blir varm i hjärtat av att läsa hur så många människor står upp för Ukraina och hjälper till på så många olika sätt …

   Gilla

 9. Vilken gullig röd katt du har hittat (på)… Ja jisses vilket gytter av skyltar i Basses bidrag! Jag såg igår att loppisen i Fberg fått in ca 2500 kronor igår som gick oavkortat till Ukraina. Många bäckar små….
  Matte är svårt, märkte det ikväll på finalen av Allt för Sverige! Fint skyltat, kram från pörtet

  Gillad av 1 person

 10. Snyggt skyltat som vanligt. Jag gillar initiativet att loppisens behållning gick till Ukraina. Likadant gjorde Lions här och jag hoppas att det blev klirr i kassan där med.

  Kram och glad måndag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Verkligen fint gjort av loppisar och andra som gör på samma sätt runt om i landet.
   Önskar dig en fin tisdag!
   Kram

   Gilla

 11. Fint gjort av loppisen. Men Extratuggummit var förbryllande. Det där med många skyltar som trängs har jag sett på många ställen just i England … dom verkar gilla att skylta. Det svåraste är att lyckas ta in alla budskap …
  Hoppas du har det bra och har njutit av den fina marssolen.

  Kram till dig ❤

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita!
   Jodå … jag har njutit av vårsolen under en lång promenad 🙂
   Önskar dig en fin tisdag!
   Kram ♥

   Gilla

 12. Jag anar lite vårkänsla i din egen skylt. Härligt 😀 Hur någon ska kunna hinna se och läsa alla skyltar utan att stanna till en stund vid bron, det kan jag inte begripa. Där kommer uttrycket ”inte se skogen för alla träd” väl till pass.
  Jag fnissar lite åt tuggummirabatten. Det gäller att ha uppsikt om man köper två förpackningar och att klargöra att man köper dem en och en och inte som ett par. Gullig hälsning till barnen och ett väldigt bra initiativ på slutet.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ingrid … ja, nu är ju våren här – även om nätterna fortfarande är kalla 🙂
   Jag köpte en påse tuggummi … vågade inte chansa på två. 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Det är ingen tävling Anita! Jag hade inte heller några skyltar när jag bodde kvar i gamla stugan … de flesta hittade jag när jag var till samhället och handlade. 🙂

   Gilla

Kommentarer är stängda.