Skyltsöndag # 353

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Blandade skyltar från mig … de första från centrala Norrköping.

Så några skyltar från Industrilandskapet … text överflödig.

Sista skylten hittade jag på hemmaplan …

Många små skyltar gömde sig på baksidan av en större skylt.

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

35 reaktioner till “Skyltsöndag # 353

 1. Bra skyltat som vanligt och min favorit är cykelparkering och muralmålning utanför Supermarket 😍
  Industriområde får som en annan betydelse efter jag sett Dina fina bilder.
  Ha en skön söndag 🤗
  Kanske är det en barnbarnsdag i Ugglebo?
  Kram

  Gillad av 2 personer

 2. Snygg skylt för cykelparkeringen.

  Bastard Burgers är en ”hemmarestaurang” för mig. 🙂 Den startade i Luleå och den finns också i Boden. De serverar goda hamburgare, där köttfärsen ”lös” och inte som en vanlig hamburgare som är ganska kompakt. Goda dressingar, dippar och framförallt goda sötpotatisstrips! Dock kan de vara lite för salta för min smak. Testa dem gärna under lunchtid då priserna är bättre, annars är det rätt dyrt att äta där. Jag rekommenderar hamburgaren Luleå som serveras som dagens lunch på fredagar. 🙂

  Prylo Retro hade jag velat besöka.

  Trist för butikerna som har fått stänga, men de här hade trots allt ett färgglatt skyltfönster trots brunt täckpapper. Ser att sparkcyklarna är lämnade lite kors och tvärs efter trottoaren. Förstår att det är ett elände att ta sig fram för gångtrafikanterna.

  Intressant skylt den med gubben under vattnet. En sådan har jag inte sett tidigare.
  Snyggt plank vid Strykbrädan.
  Kul idé att skylta bakom vägskylten. 😉

  Gillad av 2 personer

  1. Aha … får kanske testa en sån burgare någon gång 🙂
   Prylo Retro hoppas jag har öppet nästa gång jag kommer till stan 🙂
   Tack för din kommentar! 🙂

   Gilla

 3. Som alltid så är entréskylten den snyggaste.
  Många käcka skyltar hos dig! Jag kände mig väldigt skyltfattig idag. Men så har jag inte varit ute så mycket när det är trist väder.
  Kram!

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Gerd! Så är det ibland – och hade jag inte varit in till Norrköping i veckan så hade det nog varit mindre med skyltar. 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Cykelparkeringen är kul och baksidan med alla märken. Vi har en Hamburegrestaurang i stan som heter Grilleriet och de gör hamburgarna på riktig köttfärs. De är fantastiskt goda.
  Kramar från oss

  Gilla

 5. Bingo, där satt ytterligare en suverän Skyltsöndag här hos dig. Cykelställskylten i gult gillar jag. Vi har liknade skyltar i innerstan, men de är tråkigt ”naturfärgade”. Bastardburgare har vi i Täby. Det är högrevburgare med extra stark ”gegga”, jag menar dressing. De smakar i alla fall bättre än McDonalds;-)
  Skrattade gott åt fönsterutsmyckningen på Nasz Supermarket. Kanske inte så mycket åt den en gång i tiden så fina skyltningen utan att den stängda affären nu används som parkeringsplats för dessa eländiga elcyklar.
  Industrilandskapets skyltar, speciellt Strykbrädan är helt i min smak:-)
  Älskar dina skyltningar:-) Tusen tack för ”dagens” och länken:-)

  Gillad av 1 person

 6. Ha ha riktigt rolig skylt den sista du fångat! Sushi baren gillar, har börjat gilla dess smaker. Prylo retro lät spännande. Den skulle jag allt vilja titta in i. Klart jag gillar läget, har haft sol och +5 grader dag 🙂 Åkt skoter på iden och skottat fram grillen. Fint skyltat Anki!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Åke!
   Då har du haft en bra dag!
   Jag vet din ovilja om måndagar, men jag önskar dig ändå en trevlig dag!

   Gilla

  1. Gubben som drunknar talar om att det är väldigt strömt, med strömvirvlar som kan dra ner dig under vattenytan – m.a.o. hoppa inte i där!

   Gilla

 7. Vilken skyltkavalkad! Den du görs själv är ju så läcker. Sista skylten smart att piffa upp även baksidan med information”. Läser längre upp i kommentararena att det är energibrist… du är inte ensam, vi vilar oss i form nu! Önskar dig en bra kväll =) Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack! 🙂
   Gubben som drunknar talar om att det är väldigt strömt, med strömvirvlar som kan dra ner dig under vattenytan – m.a.o. hoppa inte i där!
   Önskar dig en bra måndag!

   Gillad av 1 person

 8. Här fanns det mycket smått och gott och några ställen skulle jag gärna besöka. Bastard burgers har vi här i Östersund och jag har varit där några få gånger. De har väldigt goda veganska burgare. Bastard är en blandning mellan växt- eller djurarter och kanske har det något med namnvalet att göra. Kan inte riktigt säga hur. Synd att butiker stängs och att det blir allt mer vanligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

 9. Vilka fina skyltar från Norrköping. Här har du hittat guldkornen. Verkligen!Cykelparkeringen fastnade jag extra för. Och förstås din egen skylt. Kreativ.
  Så den sista skylten med flera extraskyltar-
  Kram

  Gillad av 1 person

 10. Så många härliga skyltar du alltid hittar och publicerar.
  Jag är glad om jag då och då hittar EN att lägga ut, får lite kämpa med det 🙂
  Har varit med flera år, så NÅT har jag alltid hittat.

  Gillad av 1 person

 11. Prylbutiken fick ett besök av mig igår. Jag hann inte mer än in i butiken förrän jag såg en tjej strosa runt med en sådan ljusstake som jag letat efter i flera år och i just den färgen jag önskat. När hon berättade för sin väninna att den bara kostade 35 kr så svimmade jag nästan. Så är det ibland. Jag handlade inget mer än billig fika. Trevlig samlingsplats på fiket. Mycket folk nu när de släppt på restriktionerna.
  Finfin skyltning som alltid!

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Synd att du missade ljusstaken! Bättre lycka nästa gång! Vad är det för speciell ljusstake? Ska jag hålla ögonen öppna här på mina loppisar?
   Tack och kram!

   Gilla

Kommentarer är stängda.