Skyltsöndag # 352

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

En ganska mager skyltning hos mig denna söndag …

Det fina kortet från Charlie, som kom med posten i fredags 🙂

Kanske ingen skylt, men får gå för det den här gången.

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

38 reaktioner till “Skyltsöndag # 352

 1. Håller med Kristallina! Charlies ”skylt” är klart bäst. Och när det gäller kuddarna så har jag efter väldigt många dyra kuddköp äntligen hittat rätt kudde! Så den håller jag fast vid så länge den ”lever”
  Önskar dig en fin kväll och ny vecka!

  Gillad av 2 personer

 2. När det finns ett fint kort med från Charlie kan väl knappast inte en skyltning bli bättre! En sådan hälsning blir man verkligen glad för.

  Kram och god söndagskväll till dig!

  Gillad av 2 personer

 3. Nej då! Inte alls! Dina egna skyltar är ju som vanligt helt suveräna. Kreativt att få till dem.
  Skrattade gott nummerlapparna. ”Peking om Tour” var en höjdare på flera sätt. Och visst är det fina kortet/teckningen från Charlie en jättefin skylt. Förstår att du blev glad. Och tack för att du delar med dig.
  Kram

  Gillad av 2 personer

 4. Ytterligare ett mästerverk från dig – rubrikbilden alltså. Till och med OS-anknytning fick du med – och då menar jag inte Peking utan gondolerna. Så skicklig du är:-)
  Inte var din skyltning mager!!! Du vet väl att det inte är kvantiteten som avgör utan kvalitén.
  Nummerlappsskyltarna påminner mig om de som finns vid PostNords utlämningsställe hos Willy:s. Dina lappar ”gäller” i alla fall. Men hos PostNord har man tagit bort nummerlapparna istället. Så då funkar det inte längre så bra.
  Vilken charmig ritning Charlie har gjort. Med tanke på att han bara är fyra år(?) är den väldigt avancerad. Han brås på sin farmor med en konstnärlig ådra;-)

  Tusen tack för skyltarna och länken:-)

  Gillad av 2 personer

 5. Kortet var en ypperligt konstnärlig skylt, påstå inget annat, och kan man bli annat än varm i hjärtat! Och sen beundrar jag den fina skidliften du fått till i din skyltheader! Det är såna jag är livrädd att färdas i, dom gungar lite och så hög höjd, som gjort för åksjuka….
  Jag vet att Norrköping kallas Peking men har ingen aning om varför? Är det något du kan belysa i något litet inlägg kanske? Vore intressant att höra, utan att googla…ler
  Kramen

  Gillad av 1 person

  1. Jag är också livrädd för liftar!
   Svar på din fråga, så som jag en gång fått berättat för mig. Det fanns för ca 100 år sedan en känd upptäcktsresande som hette Sven Hedin och under en föreläsning på Läroverket i Norrköping berättade han om sina resor i Kina. Han nämnde då att namnet Nanking betydde ”den södra staden” – och på frågan om vad den norra staden kallades, svarade han Peking, Om detta är sant vet jag inte, men som sagt, det är vad jag hört 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

   1. Ahaaaa, det låter ju som en mycket bra förklaring oavsett om den är sann eller ej! Kanske skulle fråga Ditte som bott i Peking om hon håller med om översättningen! Tisdagskram

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.