48 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Strålande sol hos mig, tas alltid tacksamt emot, men som du säger, det viktiga nu är ljusets återkomst. Och visst är dagarna lite längre även på eftermiddagarna. Kanske börjar snart livsandarna vakna? Grannen putsar fönster, bah, nu? Nej tack lite varmt i luften vill jag nog först ha, så jag blundar för all skit jag ser på rutorna.
  Måndagskram

  Gillad av 1 person

 2. Jag tycker att man märker det mest på eftermiddagarna. Jag funderade just i morse över hur mörka morgnarna ännu är, men det är väl för att solen saknas oss.
  Glad måndag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 3. Glad måndag!
  Ja det märks, men det skymmer ff för fort och för tidigt…… ja, jag vet att jag är otålig. Men när man varit utomlands och haft dagsljus till fram kl 18 eller så om dagen, då är det tufft med det här mörkret. Ha en bra eftermiddag – idag får man åter hålla i hatten =)

  Gillad av 1 person

 4. Ljusets återkomst ett riktigt halleluja moment 🥳
  Även om det än vara ör någon minut… men vi ser ljuset i tunneln.
  Glad Måndag ❤️
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Mycket mer än någon minut uppe hos dig Åsa … 1 tim på morgonen och 1 tim på eftermiddagen, om du jämför med nyårsdagen 🙂
   Kram ♥

   Gilla

   1. Absolut Du har rätt 👍😃 men det kändes inte som att det skulle skilja nästan en timme på eftermiddagen, det har varit jämngrått och trist så det har nog känts mörkare därför.
    Idag var nästan första gången jag såg solen när jag var ute med Frost.
    Första gången solen orkade ta sig upp till Berget ☀️ såg solen försvinna ner bakom träden när jag drack kaffe ihop med J i verkstan.
    Kram

    Gillad av 1 person

 5. Ja det är härligt när ljuset kommer tillbaka och dagarna blir längre, helt underbart. Här skiner solen, + 4,9°, men det blåser en hel del. Aldrig är man nöjd haha. Jag önskar dig också en glad måndag och en bra vecka. Kram Annemor

  Gillad av 1 person

 6. Ja man blir verkligen glad över ljusets återkomst. Blev vi sedan bara av med virusen och andra otrevligheter kunde vi glädjas ännu mer.
  Glad måndag på dig också!

  Gillad av 1 person

 7. Glad måndag till dig också Anki! Och visst känner jag att ljuset är på väg tillbaka. Både på våra morgonpromenader men också på eftermiddagarna när det är ljusare längre. Idag skiner dessutom solen och det är 5 plusgrader. Snön smälter och det var nästan så jag fick känslan av dagsmeja. Visst är det ett vackert ord.
  Ha en fortsatt fin måndag!

  Kram ❤

  Gillad av 1 person

 8. Jag har ändrat tidsinställningen på mina timers två gånger så nog blir det ljusare och ljusare 😀 Även om jag inte har något emot mörker så längtar jag också efter ljusare dagar nu.
  Kram

  Gillad av 1 person

 9. Ja, jag välkomnar verkligen ljuset och de lite längre dagarna.
  Men hela trista februari ska man också stå ut med.
  Glad måndag till dig också!
  Kram

  Gillad av 1 person

 10. Underbart med mer ljus. Märks på morgnarna också. Tänk, snart är det ljust när man vaknar … Härligt!
  Glad måndag! Kram

  Gillad av 1 person

 11. Vackert ljus i din bild och visst märks det nu att ljuset kommer tillbaka! Så härligt. Nu har ju snart måndagen gått, så jag för önska dig en Glad måndagskväll i stället 😀

  Gillad av 1 person

 12. Dagarna har absolut blivit kännbart längre. Tänkte på det i eftermiddags när jag åkte till centrum och det fortfarande var ljust vid klockan 16. Dessutom sken solen hela dagen och det var fem plusgrader. Liiiiiite vårvibbar;-)

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.