51 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Visst är det härligt med krukväxter som blommar i mörkaste i november. Och vilka blommor! Ljuvliga! Både novemberkaktusen och orkidéen.

  Glad måndag till dig också Anki ❤

  Gillad av 2 personer

  1. Den här tiden när det inte finns några andra blommor än krukväxterna, så blir man glad när de visar sig från sin bästa sida. Orkidén gladde mig mest – en present från förra vintern och då jag inte trodde den skulle blomma om, så tänkte jag kasta den, men som tur var så blev det inte av. Just nu tre
   utslagna blommor, men med flera knoppar på gång 🙂
   Kram! ♥

   Gillad av 1 person

  1. Det är trevligt med blommor som blommar så här i november. Min novemberkaktus är lite lynnig – ibland blommar den i november och ibland i april … 🙂
   Mappen fortfarande borta, men jag fortsätter leta.

   Gilla

 2. Härligt med blommorna som vill blomma denna tiden! Min novemberkaktus blommar också nu, men de blommar snabbt över. Roligt med din orkidé som blommar igen! Glad måndag!

  Gillad av 1 person

  1. Visst blir man glad åt blommorna som visar sig den här tiden på året … och orkidén var en glad överraskning 🙂
   Tack!

   Gilla

  1. Gillar den mycket … och blir glad när den blommar 🙂
   Jag har bara haft brudorkidéer och de brukar blomma om, men den här var jag osäker på. så det var en trevlig överraskning.

   Gilla

 3. Jag gillar din kaktus extramycket för jag har inte sett den färgsättningen på blomman förut, bara den cericeröda, fin den också,. Minns kaktusen från mitt barndomshem, själv har jag aldrig haft någon. Och lydig och läskunnig verkar den också vara! Måndagskram

  Gillad av 1 person

 4. Köpta snittblommor eller krukväxter. Måste skaffa en ny novemberkaktus. Mina gamla är borta. Tycker att orkideerna, som blommar så länge normalt sett, tappar geisten i gråvädret. Och kanske också den torra luften som blir nu. Glad måndag! Kram!

  Gilla

  1. Jag är glad över min kaktus … och överraskad av orkidén 🙂 Jag har ett par brudorkidéer, men de verkar lite trötta just nu.
   Tack!
   Kram

   Gilla

 5. Vackra blommor blir man alltid glad av och dina är verkligen vackra! Bara att passa på och njuta av dem. Vår novemberkaktus blommar lite klent numera. Misstänker att den behöver planteras om.

  Kram och glad måndag till dig!

  Gillad av 1 person

 6. Fina blomster som lyser upp gråa november 😍
  Orkidéer är fina, jag har en alldeles nyinköpt (för ett par veckor sedan) och jag är glad då länge den överlever.
  Kram

  Gillad av 1 person

 7. Skoj med en novemberkaktur med vita blommor. Vackert! Min kaktus blommar också just nu men h*n tjuvstartade redan i oktober. Dessutom är blommorna rosa… Orkidén är vacker den också. Japp, du har gröna fingrar!

  Gillad av 1 person

  1. Tack BP – gröna fingrar har jag bara när det gäller blommor som inte kräver så mycket 🙂 Gillar min vita kaktus – och orkidén var en glad överraskning 🙂

   Gilla

  1. Visst är den fin min vita kaktus! Orkidéer kan vara lite lynniga tror jag – jag har en brudorkidé som blommar nästan alltid och en som bara är ”pinnig” och ful.
   Ha en fin tisdag!

   Gilla

 8. Men precis! Visst är det härligt att det blommar inomhus nu. Mina har inte kommit så långt än men mina två novemberkaktusar har massor med knoppar och orkidéerna också. Jättefina bilder! Glad måndag kväll!

  Gillad av 2 personer

 9. Vackra blommor som sprider glädje är ju verkligen något att glädjas åt alla dagar. Orkidéen fastnade jag extra för. Den är av det lite ovanligare slaget och väldigt vacker. Här hemma har jag nu förutom en julros bara orkidéer som klarar sig bra utan vatten långa tider. Och de blommar ju om gång på gång.
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram

  Gilla

 10. Visst är det ljuvligt när det blommar i höstmörkret. Vilken söt kruka du har till din novemberkaktus. Solen var framme hos mig igår. Ljuvlig långpromenad i skogen fick det bli.
  Önskar dig en lika glad tisdag!

  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Så fint det blommar hos dig!
  Mina kaktusar har börjat blomma lite smått, jag har den vanligare rödaktiga färgen på mina.
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.