Citat …

… och ordspråk är intressanta tycker jag. Det är inspirerande och roligt att läsa bloggar – och idag fick jag inspiration av bloggvännen Znogge. Hennes inlägg avslutas ofta med ett citat, så även idag – och idag var det ett jag kände igen.

För många år sedan var jag med i en utmaning där man satte bild till olika citat … i november 2015 hade jag detta i den gamla bloggen – Lördagsitatet # 18

41 reaktioner till “Citat …

 1. Ett utmärkt och tänkvärt citat som du illustrerat så fint! Jag minns också citat-temat som jag var med i och tyckte det var så roligt att illustrera ett citat varje vecka. Många har jag kvar i bildarkivet och plockar fram ibland.
  Jag vill gå bredvid och vara din vän ❤

  Gillad av 1 person

 2. Citatet är ju klockrent! Minns den utmaningen. Tror jag deltog i den också. Där fick man också tänka till.
  Det är många teman/utmaningar som passerat revy tycker jag, men sedan så har vi ju hängt med ett tag i Blogglandia också;-)

  Gillad av 1 person

 3. Det är ju ett välkänt citat, som verkligen stämmer. Det är många år sedan nu sen jag avslutade mina inlägg med ett citat. Efter det tror jag det var vad man var tacksam för den dagen. Dags att ta upp det igen kanske.
  Ha en bra kväll!

  Gillad av 1 person

 4. Ja, så mycket som passerat sedan 2006 då jag började blogga. Jag älskar citat, ordspråk och aforismer. För länge sedan hade jag en tacksamhetslista, om det var varje vecka, eller hur ofta, kommer jag inte ihåg, men det skulle vara tre saker.
  Tacksam för ditt inlägg! Kram.

  Gillad av 1 person

  1. Samma här, men jag började ett år senare än dig … tänk så mycket som passerat under de här åren.
   Tack Gerd!
   Kram ♥

   Gilla

 5. Visst är det spännande med citat, så kul att Znogge börjat med dem i sina inlägg. Det citatet du la upp är verkligen talande!
  Ha en fin fredag!
  Kram

  Gilla

 6. Jag gillar också ordspråk och citat och detta är verkligen tänkvärt.
  Du är så duktig med dina bilder och jag har beundrat dig många gånger för fina fotografier som du har tagit.
  Var rädd om dig.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 7. Vilken trevlig utmaning som jag helt har missat. Citatet är bra och din bild passar så fint till. Att gå bredvid är så viktigt.

  Kram och god fredag till dig!

  Gillad av 1 person

 8. Det var inte förgäves att du kröp på alla fyra. Klockren bild till citatet. Kommer också ihåg den utmaningen och många fler som fanns förr. Man kanske skulle hitta på en egen utmaning bara för sig själv. Kunde kanske bota bloggtorkan lite grann 😀

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.