Jag har absolut ingenting att skriva om …

… så det får bli en återblick till dagens datum för ett år sedan … med återanvända bilder.

Den lilla människan … nej, det är inte jag!
… det lilla huset.

Nu fredag igen … här firas inte Halloween …

… men jag önskar alla en trevlig helg i alla fall!

57 reaktioner till “Jag har absolut ingenting att skriva om …

 1. Fina bilder och vi ska fira Halloween med barnbarnen på söndag kväll. Vi har tillsammans planerat den kvällen i flera veckor, igår gjorde vi spöken av vita servetter och hängde I kökslampan. Barnen har fått välja precis vad de ville ha till middagen på söndag och vet du vad de väljer, jo fiskpinnar haha. Sedan ska de sova över hos oss, de har ju lov.

  Gillad av 2 personer

  1. Ha det så trevligt med ert firande! Bra när man får välja vad man vill göra och vad man ska äta – fiskpinnar var ett oväntat önskemål 🙂

   Gilla

   1. Ja det tyckte jag också och Oliver önskade sig Hummus till, så det ska jag göra. Till oss andra ska jag steka Fjällröding men det tyckte inte barnbarnen lät som någon höjdare. Haha, vi får väl se om de ändrar sig vid bordet.

    Gillad av 1 person

 2. Vi är alla små under de stora mäktiga träden, dom känns som våra beskyddare. Underbara bilder, i synnerhet den med det lilla huset.
  Här firas inte heller Halloween men lite godis är ändå inhandlat och står i en skål på hallbordet, ifall det kommer några små barn och ringer på. Och jag erkänner, det finns en baktanke …. det brukar inte komma några barn och då måste vi offra oss och äta godiset själva när Halloween är över … 🙂

  Kram och fin helg till dig Anki ❤

  Gillad av 2 personer

 3. Bloggtorkan slår till både här och där då och då ser det ut som. Då är det bra att man har ett arkiv att hämta inspiration i från.
  Här firas inte heller Halloween.
  Ha en fin helg!
  Varm kram ♥

  Gillad av 2 personer

 4. Härliga bilder med träden klädda i guld och vi människor är ganska små, om man ser det ur naturens perspektiv. Vi skulle inte klara oss utan naturen, men tvärtom hade det nog inte varit några problem 🙂
  Önskar dig en fin helg!

  Gillad av 1 person

 5. Hej, jag var ute i skymningen igår och försökte fota , det som slog mig var de vackra lärkträden, de enda som nu ger någon ögonfägnad här. Du har lyckats fota så stämningsfulla bilder. En bild säger mer än tusen ord…
  Fredagskram

  Gillad av 1 person

 6. Halloween gick typ över i och med pandemin , innan var det disco och spökvandring, Elin å kompisar gick Bis eller Godis.
  Nu känns det mer avslaget.
  Vi gjorde under några år ordning en pumpa 🎃 men i år, nix ingenting.
  Så skönt att det inte var hjärtat som bråkade, att Du inte mår speciellt bra är inte så konstigt, mycket har hänt och kropp & psyke hinner inte med. Hur gick det hörde sköterskan av dig och får Du nån vettig hjälp?
  Egentligen kanske Du borde tagit den där lilla vovven, ett levande väsen, en hund gör att Du har sällskap och kan göra att Du mår bättre. Men jag kan ju inte tänka mig ett liv utan hund så jag är ju möjligtvis lite partisk 😜
  Bildarkivet är en skatt 🤩
  Från å med igår har jag börjat låta Frost vara utan dumstruten när han är där jag är vilket han om sanningen ska fram är typ jämt förutom då jag är på toa 😜
  Nu verkar Frost inte speciellt brydd över såret så än går det finfint utan dumstrut 👍
  Ha en fortsatt fin fredag 🤗
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ångrar lite att jag tog det beslutet, men samtidigt tror jag jag gjorde rätt – jag är nog för gammal. Jag har haft hund i bortåt 40 år av mitt liv, så jag vet ju vad det innebär.
   Så skönt att Frost kan vara utan dumstruten allt som oftast 🙂
   Tack Åsa!
   Kram! ♥

   Gilla

 7. Bra med återanvändning av bilder. Njuter av att se dem och du fångar verkligen en skön stämning. Halloween ogillar jag här och förstår inte alls vitsen med att uppmärksamma och fira detta här.
  Önskar dig en fin fredag
  kram

  Gillad av 1 person

 8. Vackra tillbakablickar. Känslan av nostalgi.
  Halloween firas inte här heller. Men trevlig helg önskar jag dej gärna! Kram!

  Gillad av 1 person

 9. Arkivet har jag också tänkt på. Här står inspirationen helt stilla. Mycket p.g.a. vädret.
  Kommer ihåg att jag har sett första bilden tidigare. ”Den lilla människan”. Den tycker jag väldigt mycket om.
  Nej, här firas inte halloween heller men jag tyckte om hall-å-vin, ha…ha..
  Önskar dig också en supertrevlig helg!

  Gillad av 1 person

  1. Ibland är det tur man har arkivet att ta till.
   Tack Kristallina! Hal-å-vin … det brukade vi skoja om … men det smakar inte lika bra när man är ensam.

   Gillad av 1 person

 10. Den här perioden på året har jag också lite svårt att hitta något att blogga om men om man ändå känner att skrivlusten finns där så är ju din idé bra. Väldigt fina höstbilder från förra hösten och visst är vi ganska små ibland. Halloween firas inte hos mig heller. När min yngsta dotter var liten och fyllde år hade vi några gånger halloweenkalas eftersom det inföll ungefär samtidigt. Men jag tror inte ens att jag går och öppnar dörren om det plingar under helgen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jag känner mig lite nere och livet är inte på topp just nu, men det blir väl bättre igen … bara att kämpa på.
   Tack och kram!

   Gilla

   1. Sorg tar tid och det måste den få göra för att den ska kunna bearbetas. Den lindras så småningom men försvinner aldrig helt. Men det här vet du ju redan. För min del tog det ca två år innan sorgen övergick i saknad och minnen. Så vill jag att det ska vara. Ingen av oss vill ju glömma de vi saknar.
    Kramar ❤

    Gillad av 1 person

 11. Sådana fina bilder får du återanvända hur många gånger som helst! Firar heller inte Halloween, aldrig gjort så det blir en helt normal helg här. Gissar att det är likadant hos dig. Kanske har Åsa en poäng där – med att skaffa hund för din del.
  Men då ryker friheten såklart. Dessutom behöver en hund ju motion minst två-tre gånger per dag. i ur och skur. Sedan är kanske en lägenhet inte rätt plats för en hund…

  Gillad av 1 person

  1. Tack BP!
   Jag har varit hundägare i ca 40 år av mitt vuxna liv – och skulle såå gärna vara det igen, men … åldern tar ut sin rätt och kanske är det fel att skaffa en ny nu. Än så länge klarar jag att gå ut med en hund, jag promenerar ju ändå flera km per dag, men orkar jag om t.ex. fem år framåt i tiden? Lägenhet funkar bra … i alla fall till en mindre ras

   Gilla

 12. Visst hade du något att skriva om samt att du bjuder på fina bilder från arkivet. Ibland behövs det inte mer än så.
  Då var det dags för klockomställning natten till söndag, vissa ur sköter sig själva andra behöver lite hjälp. Ibland har jag lite svårt att veta vilken som är rätt. Bara jag är i tid till jobbet 20.00 så är det inga problem.

  Önskar dig också en trevlig helg!

  Kram

  Gillad av 1 person

 13. Vackra höstbilder.
  Ibland känns det så, men trevligt att du skriver, det blev ju ett fint inlägg.
  Vi firar inte heller Halloween.
  Trevlig helg önskar jag dig.
  Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.