Minnen …

… från förr dröjer sig kvar idag när det har gått en månad sen Lasse somnade in.

Det är så här jag vill minnas honom … den här bilden bär jag i mitt hjärta – och den har jag på hyllan ovanför köksbordet …

Han är så saknad …

❤❤❤

79 reaktioner till “Minnen …

 1. Vilken underbar bild ❤️ förstår att du saknar din Lasse! Hoppas alla fina minnen ger dig lite tröst, genom dem har du alltid honom med dig❤️
  Varm kram från mig 🤗

  Gillad av 2 personer

 2. Fina Lasse, med glimten i ögat! Så minns jag honom också från de gånger vi setts. Jag kan bara föreställa mig hur mycket du saknar honom….och du har rätt att sörja och vara ledsen, sorgen är en lång process, och mellan varven tittar solen fram och gör livet uthärdligt med stunder av glädje. ❤ kram

  Gillad av 1 person

 3. Har ju aldrig träffat varken dig eller Lasse irl, men när jag tittar på den fina bilden så vet jag att Lasse var en riktigt trevlig och sympatisk människa. Precis som du. Ni passade nog perfekt ihop ni två.
  Minns honom med hjälp av denna fina bild!!!
  Många varma kramar.

  Gillad av 1 person

 4. En mycket fin bild. Nu hann jag ju bara att träffa Lasse en gång men min bild av honom är också ett stort leende sittandes där på verandan.
  Även om han inte är med dig här och nu så finns han ju alltid i ditt hjärta. Ta hand om dig fina Anki och som Paula säger sorgen tar tid. Kram

  Gillad av 1 person

 5. Vad säger man? En så fin bild på din man, det känns outsägligt sorgligt att ni inte får bli gamla tillsammans. Du har inte nämnt något om planeringen för begravningen, det är ofta många beslut som ska tas.
  Varm kram Anki.

  Gillad av 1 person

 6. Saknaden är stor och väldigt svår. Och att du har dessa fina minnen med dig betyder ju mycket. Bilden på Lasse är så fin och det är den du har med dig i vardagen.
  Många tankar och en varm kram-

  Gillad av 1 person

 7. Vilken fantastisk bild på Lasse där han sitter och är lycklig i ert paradis. Jag tror nog att du både ler och gråter lite inombords när du tittar på honom och det är så det ska vara. Saknaden är stor men minnena ger ändå glädje ❤
  Kramar ❤

  Gillad av 1 person

 8. En sådan varm och fin bild. Förstår att Lasse var en omtänksam man med mycket humor. Det kan man utläsa i blicken.
  Klart att han är saknad! Kram!

  Gillad av 1 person

 9. En så fin bild på Lasse ❤ Just en sådan ska du bära med dig i ditt hjärta.
  En månad är en kort tid. Ett år likaså. Men under det första sorgeåret går du genom alla faser. Det kommer också minnesdagar, högtider, jul, nyår, påsk och mycket annat som framkallar minnen. Minnen som vi ska vårda.
  Och jag tycker det är fint att du skriver om Lasse och talar om honom. På det sättet lever de fina minnena vidare.

  Gillad av 1 person

 10. Jag märker nu hur mycket jag missat under denna sommar när hag varken skrivit eller läst bloggar.

  Jag blir så ledsen av att läsa att Lasse har gått bort. Mina varmaste tankar går till dig och de dina. Foto på Lasse är så fint och jag förstår att det är så du vill minnas honom.

  Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

 11. Sååå lessen att jag inte tagit mej tid att läsa din blogg på väldans länge men nu har jag ögnat igenom den, från där jag sist slutade. Mycket har hänt hos dej under sommarens/höstens gång, både trevliga och mindre trevliga saker och dethär med att så snabbt förlora din man är ju nog ngt av det jobbigaste och mest lessamma 😭 Sänder många cyber styrkekramar ❤️ livet är extra hårt ibland. Tur att du har barn och barnbarn och bloggen, bra att få ventilera och skriva av sej.
  Norrköping har vi besökt en gång för 10 år sen, då vi var på resa med vårt lokala bussbolag. Vi var på en tripp på Göta Kanal på samma resa. Fina minnen från den resan. Önskar Dej god forts. och en fin höst. Kram!!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.