En trött dag …

… och jag har inte fått mycket gjort, vare sig sånt som jag verkligen skulle behöva ta tag i, eller mindre nödvändiga saker.

Försökte få till ett blogginlägg på f.m … men se det ville sig inte alls! Hur jag än försökte så ville det inte som jag ville … så då gav jag upp.

Kamerorna ville inte heller som jag idag, så då gav jag upp det också, men här är i alla fall lite blandat från igår …

Lite blandat på dikesrenen …

Lite annat blandat …

… och så honungsrosen som blommar för fullt nu …

Till sist …

Möte – inte i monsunen, men i en prästkrage.

I morgon är det den sista dagen här … kanske är det därför jag känner mig så konstig idag …

🤔

48 reaktioner till “En trött dag …

 1. Underbara bilder på blommorna.
  Det är inte konstigt att du känner dig trött när det är sista dagen imorgon.
  Styrke kramar från Minton och mej

  Gillad av 1 person

 2. Vilken blomsterprakt! Det är så fint nu. Synd det gör förbi så snabbt. Förstår att du inte hinner blogga, det gör du när du vill och kan. Jag tänker på er väldigt mycket. Hade vi bott närmare kunde vi hjälp till på något sätt. Var rädda om er❤️

  Gillad av 1 person

 3. Det måste kännas in i märgen, konstigt, overkligt, sorgligt och vemodigt. Något tar slut och något annat tar sin början. Vi rår inte över omständigheterna, men vi är anpassningsbara varelser och nya upplevelser väntar. Bamsekram

  Gillad av 1 person

 4. Ny dag nya tag. Det kommer nog att bli bra. Vi bytte ut ett stort egnahemshus, ca 200 m2 med stor tomt/trädgård, mot en liten lägenhet ca 60m2, utan egen trädgård och blombänkar och dyligt för 6 år sen o har inte ångrat det en ändaste dag. Vi bor i radhus med goa äldre grannar och naturnära o nära till centrum o mataffären (1.5km) Ha det gott. Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Jag förstår verkligen att du är ur slag.Mycket att fundera på och gå igenom. Att ta farväl av något tar på krafterna och på många olika sätt. Det är både ett slut och en början på något helt nytt-
  Stort tack för de vackra bilderna och du får många fina minnen med dig. Men det hjälper ju föga just nu.
  Många tankar till dig.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Du har all rätt i världen att känna Dig trött, och opåslagen med tanke att det är ett avslut, ett farväl och hej då 👋
  Nu vänder Du blad och går en ny okänd väg ➡️⬇️↗️↘️
  Den där rödfibbla är nog min favorit 😍
  Din blomsterprakt är minnesvärd 🤩
  Kram

  Gillad av 1 person

 7. Helt normalt att du känner så. Inte ett dugg förvånande. Du vet att jag vet.
  Vilken blomsterprakt! Ljuvligt underbart helt enkelt.
  Styrkekram tills allt är gjort!

  Gillad av 1 person

 8. Känner med dig eller ska jag säga ”lider med dig”. Klart du känner dig konstigt efter alla år i ditt paradis som du är tvungen att lämna på torsdag. Kan inte ens föreställa mig hur det känns. Det enda jag kan säga att din fina trädgård måste älska dig, då den visar sig från sin bästa sida. Den vill helt enkelt att du minns den när den är som bäst.
  Många, många styrkekramar! Du kommer att klara flytten, för du kommer att upptäcka att en lägenhet har många fördelar. Jag lovar! Du slipper snöskottning bland annat;-)

  PS. Tusen tack för ditt underbara brev idag. Blev oerhört glad över det. Kommer upp på en blogg nära dig på lördag:-) Förresten kan du mejla mig din nya adress. Birthday.se hänger inte med flytt har jag märkt. DS.

  Gillad av 1 person

 9. Dina bilder är så ljuvligt vackra och visar sommaren när den är som vackrast.
  Känner så med dig och tänker på dig nu när dagen har kommit.

  Varmaste kramarna och tankarna till dig Anki ❤

  Gillad av 1 person

 10. Det är inte lustigt om inspirationen inte infinner sig, du har ju haft så många järn i elden en längre tid nu. Förstår att det är hur vemodigt som helst.. Men det kommer säkert att bli bra på nya stället också, bara ni får lite lugn och ro och komma ikapp mentalt. Njut av dagen idag, gå runt och lukta, lägg dig på gräsmattan och bara andas, lyssna till fåglarna och samla ny energi. Kram

  Gillad av 1 person

 11. Ett hopkok av mental och kroppslig trötthet kan göra vem som helst låg. Inte konstigt att du känner så nu när det är dags för flytt. Det var nog inte så här abrupt du hade tänkt dig flytten och det måste märkas. I regel landar man så småningom och jag tror du kommer att trivas i ert nya hem. Du har så många intressen och det är till stor hjälp. Var rädd om dig. Många kramar från mig.

  Gillad av 1 person

 12. Alltså, den sista bilden gjorde mig alldeles stum av beundran. Vilken fantastisk bild med både insekter, droppar och en vacker prästkrage i närbild 😀 Det går inte alltid som man vill men du kan ändå visa ett stort urval av vackert blommande växter. Jag hoppas att tröttheten var tillfällig och att du nu har hittat nya krafter.
  Kram

  Gillad av 1 person

 13. Ibland får man helt enkelt inte till det, bara att acceptera…Jag har nyss skrivit ett inlägg jag nästan inte vågar skriva…Hoppas att du får en fin sista dag där du är. (Dy flyttar imorgon då, förmodar jag)? KRAM

  Gillad av 1 person

 14. Att lämna en älskad plats är inte lätt…..jag vet. Säkert kommer du att sakna trädgården med alla blommor och såklart huset. Men livet är sådant att det ibland måste bli förändringar och vi lär oss leva med dem också. Du måste ha en fantastiskt bra kamera. Speciellt sista bilden. Orken kommer säkert tillbaka.

  Gillad av 1 person

 15. Ja, vad skriver man? Mötet på prästkragen talar till mig, ser ut som om de är mitt inne i ett samtal. så fin bild. Snart överlämnar du er fina trädgård till ett par som kommer att njuta av allt du planterat och skött om.
  Varm kram

  Gillad av 1 person

 16. Jag hade både praktlysingar och kirskål i min trädgård. Praktlysingarna gillade jag men kirskålen förde jag krig mot i drygt 20 år. Kirskålen vann… Helt omöjlig att utrota 🙂

  Stor KRAM till dig!

  Gillad av 1 person

 17. Så vackra blomsterbilder. Praktlysing har jag stora bestånd av på Stenstugu och på midsommarfton undrade Claudio undrade över vad den gula blomman heter. Det var ett namn som inte var så lätt för en italienare att förstå.
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 18. Så många vackra blommor! Och jag förstår att du kände dig ur led igår! Hoppas att allt gått bra idag ( 30/6 ) med flytten och att ni kan komma till ro i er nya lägenhet snabbt!
  Stor kram!

  Gillad av 1 person

 19. Fullt förståeligt att du inte känner dig på toppen, nu när det inte finns nån återvändo.
  Jag önskar dig all lycka på ditt nya ställe!

  Gillad av 1 person

 20. Honungsrosor som luktar så ljuvligt, blunda och njut av dess söta doft.
  Var sak har sin tid och jag vet att snart så kommer allt kännas mycket bättre även om det inte känns så just nu.
  Massor av kramar

  Gillad av 1 person

 21. Å din underbart vackra trädgård. Förstår inte hur du ska kunna lämna den och precis nu när allt blommar som vackrast. Hoppas att det är någon som uppskattar och tar hand om den när du ger dig iväg mot ett nytt ställe. Det kniper lite i hjärtat när jag tänker på det och hur det måste kännas. Kram på dig och jag hoppas att du i alla fall får det bra. När det blir vinter och kallt och snöigt blir det nog bekvämt och fint.

  Gillad av 1 person

 22. Saknar dig kopiöst! Tänker på er, hoppas allt gått bra med flytten så allt har löpt på okej. Varma kramar från pörtet

  Gillad av 1 person

 23. Nu var det ett tag sen jag kikade in här. Förstår att ni nu flyttat och jag hoppas innerligt att allt gått bra, det är ju en stor omställning.
  Många kramar från Malta! 🤍

  Gillad av 1 person

 24. Har lite undrat då inlägg från dig inte dykt upp i mitt ”prenumerationsflöde”.
  Nu finns inte Lantlivsbilders, Svantes blogg, heller.
  Det är ju det här som är lite sorgligt då man har bloggvänner, som man inte har direkt kontakt med på annat sätt, men som man ändå lärt sig tycka om ❤ … och sedan händer något som gör att de slutar skriva.
  Jag har inte heller på grund av mitt jobb orkat/hunnit följa alla vänners bloggar så ofta som jag velat, och ska läsa lite bakåt nu för att få insyn i vad som hänt.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 25. Jag undrar så hur det går för er men jag förstår om du inte har tiden och orken att skriva. Hoppas i alla fall att allt börjar falla på plats.

  Kram

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.