Skyltsöndag # 315

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Den första bilden här fick jag skickad till mig från bloggvännen Gunilla … tack för det! 🙂

Utanför konserthuset i vår huvudstad.

Lite blandat från hemmaplan …

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

____________________________________________________________________

Så till något helt annat, för jag vet att en del av er är väldigt nyfikna på hur det gick med visningen idag, så då är det väl på plats att jag ger en lägesrapport …

Vid 8:40 kom vår mäklare Hannah … och efter en stund sa hon: ”Jaha, då är det dags ni ger er iväg!” Oops! Jisses, det fattade jag inte, men så var det – vi fick inte vara med! Klockan nio skulle de första besökarna dyka upp! Så det blev en rivstart – och strax satt vi i vår bil på väg utan något mål.

Ringde till barnbarnsfamiljen och hörde om de var hemma och hade tid för ett besök – och jodå, det gick bra 🙂

Efter några timmar ringde Hannah och sa att vi var välkomna hem igen och att visningen gått bra. Av nästan 50 föranmälda kom 42 … och av dem var det två som direkt insåg att det inte var något för dem … återstår 40.

Många kommer säkert att backa ur när de inser att det är mycket som behöver fixas … att takhöjden i gamla delen bara är 1.89 cm och att tomten inte är gjord för grönsaksodling … men förhoppningsvis återstår sedan någon som vill bo här …

Vet inte mer just nu, men lär väl återkomma i ämnet.

36 reaktioner till “Skyltsöndag # 315

 1. Å du tog dig tid att lägga upp en suverän Skyltsöndag trots visning och allt… Du är helt underbar:-)
  Första skylten är ju så himla fin. Du är så himla duktig på collage, men det har jag ju sagt förut. Men det tål att upprepas.
  Sedan undrar jag hur en hjulkorv smakar. Gissar på att den smakar lite gummiaktig;-)
  St1 skylten ger en klar känga till bland annat Shell som säljer allt från läsglasögon till tamponger. Där satt den! Gillas skarpt:-)
  Myrornas skylt är bra den också. Fyndig och lätt att förstå budskapet.

  Det var ju fantastiskt många spekulanter för ert torp! Har en känsla av att det kommer vara sålt på nolltid. För okej, det må kräva mycket underhåll, men årskostnaden är ju så löjligt låg att de som köper husen borde göra en ”vinst” och mera än gärna satsa på renovering. Hursomhelst håller jag tummarna å ”må högstbjudande vinna”.

  Tusen tack för att du tog dig tid för att skylta. Stort tack för länken också:-)

  Gillad av 1 person

 2. Härliga skyltar och ett nyfiket intressant inlägg om husvisningen! Jag tycker att det var många intresserade så det lär säkert lösa sig med någon intressant 😀 Jag har ju erfarenhet av att sälja hus, tre stycken, fast inte samtidigt. Det gäller att vara i ”rätt tid” också.
  Lycka till! Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Skrattade när jag såg: ”Ove´s hjul korv” och tänkte: Bra att där inte står ”Ove´s hjul…ben” 😀
  Ju, man måste lämna huset. När vi sålde huset där vi bodde i 17 år hittade vi en plats med bilen där ingen såg oss men vi kunde se huset och alla bilar som kom. Det var spännande.
  40 intresserade låter bra. Det kommer nog att gå vägen.
  Lycka till och ha is i magen!

  Gillad av 1 person

 4. Finfin skyltning! Och med mycket humor. Gillade extra den från macken och att den är just en mack-
  Får nog hålla utkik efter Ove´s hjul korv vid Konserthuset. Har helt klart missat den. Men om den nu är på hjul kan den ju ha rullat i väg-

  Spännande med visningen idag. Och tänk så många som kom. Säkert några ”nyfikna” men också de som är genuint intresserade. Håller tummarna hårt.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Kanske dyker Hjul-korven upp någon annanstans … kanske till jul 🙂
   Ja, nu är det bara och vänta … tack för tummarna!
   Kram

   Gilla

 5. Oves hjulkorv var festlig!
  Jag kommer ihåg när vi en gång i tiden funderade på att köpa hus och gick på visningar så fick aldrig de som bodde där vara med. De sa att det var för att de inte skulle påverka köparna på något sätt. Det kan ju bli att man omedvetet, eller medvetet, försöker bygga på ett intresse som någon visar och som kanske gör att de inte vill säga nej. Inte för att ni skulle göra det men regeln finns där av den anledningen. Det var i alla fall så här nere på den tiden!
  Ha en fin kväll och en fin ny vecka och sköt om dig!

  Gillad av 1 person

  1. Det är förstås bra att säljaren inte är med, men vi som inte brukar sälja hus blev lite överrumplade, för mäklaren hade inte berättat 🙂
   Ha en bra start på nya veckan, maj månads sista!

   Gillad av 1 person

 6. Det är ju världens riv efter hus just nu så det kommer säkert att gå bra. Ni får säkert vara hemma på andra visningen, så var det förr iallafall….
  Snyggt och roligt skyltat. En blöt dag idag, så jag behöver nog inte vattna på några dagar…

  Gillad av 1 person

 7. En fantastisk fin skyltsöndag du bjuder oss på med BP:s egen logga. Så fint du gjort rubrikbilden. Och just att alla kan vara med. Jag fick lite mycket maskiner med… men jag levde med maskiner hela helgen. Vist är det bra med spioner ibland också. Kul korv vagn. Spännande med husförsäljningen, lycka till.

  Gilla

  1. Tack Åke!
   Jag har inte orkat göra några besök hos mina vänner i bloggvärlden – och tiden räcker inte till heller … Tittar in till dig och andra skyltare under dagen – nu ska jag åka till barnbarnet Charlie!
   Ha en fin måndag Åke!

   Gilla

 8. Håller tummarna för att det kommer att gå jättebra med husförsäljningen! Starten verkade lovande tycker jag 🙂

  Snyggt skyltat igen! Gillar Hjul korven 😀

  Gillad av 1 person

 9. Snyggt skyltat hos dig som vanligt!
  Det var väl inte illa att det kom så mycket folk. Sedan passar inte bostaden för alla och så är det bara. Men många på en visning är ett gott tecken. Nej, man får inte själv vara hemma och ska jag vara ärlig så tror jag att det är ganska så bra, både för den som säljer och för eventuella spekulanter.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Tror att det är en bra regel att säljaren inte ska vara hemma – det var bara vi som var okunniga 🙂 Kul att så många var intresserade – eller i alla fall nyfikna 🙂
   Kram

   Gilla

 10. Hjulkorv var något nytt! 🙂
  Gillar Myrornas slogan. 🙂
  Men så spännande med visningen och att det var så många intresserade. Ni får säkert huset sålt.

  Gillad av 1 person

  1. Hjulkorv … korv på hjul … visst är det lite kul 🙂
   Ja, det har varit intensiva och spännande dagar – och budgivning pågår 🙂

   Gilla

 11. Det var kanske ändå ganska skönt att slippa vara med när alla dessa människor gick omkring i ert hem. Visserligen potentiella köpare men ändå… Med så många intresserade kan nog hoppet om flera seriösa spekulanter vara ganska stort. Jag håller tummarna för en budgivning som går högt över alla förväntningar. Trevligt att ni kunde besöka barnbarnsfamiljen så att ni slapp köra omkring utan mål 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst var det bra att inte behöva vara med. Det var bara vi som var okunniga 🙂
   Budgivningen är igång … och det ser ut att gå bra 🙂
   Kram!

   Gilla

 12. Men Anki då, klart att ni inte får vara med på visningen. TÄnk alla som skulle komma med en massa frågor, det vill inte mäklaren höra talas om! Det ska dom hantera…och det får de ju betalt för i slutändan. Det var ju riktigt många som fattade tycke för ert fina ställe, och säkert några vars hjärta slog extra varmt för idyllen ni bott i.Och nu kan du andas ut, en sak mindre att stressa över! Kram

  Gillad av 1 person

  1. Det är bara vi som är okunniga! Vi har bara varit på en husvisning och det var när vi köpte det här huset där vi bor – och då var säljaren med! 🙂 Huset vi hade tidigare var det ingen visning på, alls, utan vi fick veta att det var till salu och slog till direkt 🙂
   Budgivning pågår nu och det ser bra ut 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

   1. Det låter toppen, rent krasst så¨är det bästa tiden nu att sälja sin fastighet, priserna har ju klättrat med en farlig fart och den bubblan kommer ju att spricka så småningom. Men då har ni redan ert på det torra! Tisdagskram

    Gillad av 1 person

 13. Som alltid så blir det högsta betyg på din skyltning. Så kul att se vad du hittat på.
  Då får vi hoppas att det är några stycken som är väldigt intresserade så att det blir budgivning. Håller tummarna stenhårt för att ni får bästa möjliga pris.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Kul att du gillar min skyltning … jag har ju liksom blivit beroende av att leta skyltar 🙂
   budgivning är igång och det känns bra 🙂
   Kram och tack!

   Gilla

 14. Det ser ut att vara två fel på korvskylten. Man särskriver inte och så skall det väl vara julkorv. Svenska måste vara ett eftersatt ämne i skolan.

  /Skvitt

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.