55 reaktioner till “Bakslag …

 1. Vi klarade oss från snö och nu skiner solen igen. Hoppas den kommer till dig också och att snön smälter så fort som möjligt. Ser på bilden ditt hav av snökrokus som håller på att bli snötäckt. Men dom är tåliga, det hörs ju på namnet.

  Kram

  Gillad av 2 personer

 2. Tråkigt med aprilväder….. men rent bildmässigt så tycker jag det blev snyggt med krokusen mot den vita snön, snygg kombination 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja … april är ju april och vädret växlar snabbt. Ja, men så kan man ju också se det … krokusarna ger lite färg 🙂
   Tack Ulla!

   Gilla

 3. Ursäkta, det ser väldigt mysigt ut, men det hör hemma .- i december! Vitt på marken här, men ack dessa vindar, Jag tycker ju oväder är uppiggande men nu har det blåst i veckor, idag 11m i sek. i byarna. Burr
  Onsdagskram

  Gilla

 4. Ruggigt ute, med blåst, låg temperatur, och +3 grader 16:57. Jag gick en promenad vid 13 tiden, och har nyss fått upp kroppstemperaturen.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Solen gör underverk med snölagret här uppe också. Trots att det är riktigt ruggigt ute smälter snön av solstrålningen. Fast det varnas för mer snö på fredag morgon.
    Svante

    Gillad av 1 person

 5. Det har hänt att vi fått ett par dem snö i slutet av maj och att det snöar på skolavslutning är inte ovanligt 😅
  April brukar ju bjuda på allehanda väder och troligtvis ligger Er snö inte kvar länge.
  Ha en fin snörik vinter onsdag 😜 kram

  Gillad av 1 person

  1. Vi gnäller lite så här varje år … men visst är det ett typiskt aprilväder. Tids nog kommer värmen … och då gnäller vi för det. Eller inte vi kanske, men jag 🙂
   Tack Kristallina!

   Gillad av 1 person

 6. Ja, nu förstår jag att du inte vill ha snö men kanske regn inte heller hade varit särskilt trevligt, även om det är bra för grundvattennivåerna. Troligtvis försvinner snön lika snabbt som den kom och då är ordningen återställd 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Snön försvann snabbt och solen kom fram … och sen blev det hagel … typiskt aprilväder med andra ord . 🙂
   Kram

   Gilla

 7. Lovar att det inte var jag som skickade snövädret vi hade annandag påsk ner till Norrköping:-)
  Här var det fem plusgrader och molnigt till klockan 14:30. Sedan bröt solen fram och det var ljuvligt på balkongen. Hoppas ni får det fina vädret imorgon då. Delar gärna med mig till dig:-)

  Gillad av 1 person

  1. Onödigt med snö, men väldigt typiskt aprilväder, Snön försvann efter några timmar och det blev sol här också … och sen hagel!
   Hoppas på bättre väder idag 🙂

   Gilla

 8. Här är det likadant! Snö för någon dag sedan och idag är det höststorm med regn och sol om vartannat. Verkligen äkta aprilväder! På söndag ska det bli snö säger de lärde! Usch!

  Gillad av 1 person

  1. April är ju alltid april, men ändå så blir man besviken på bakslagen … visst är det konstigt 🙂
   Tack! Ha det fint ni också!

   Gilla

Kommentarer är stängda.