Hålla skenet uppe och hålla god min …

… eller vara ärlig, det är frågan.

För att ingen ska fundera över min frånvaro här på min egen blogg, eller som besökare på andras bloggar, så vill jag bara meddela att allt är bra, men verkligheten har liksom kommit ifatt – och på något vis måste jag få kraft att ta tag i den.

Jag känner mina begränsningar och tar därför en paus nu … om den blir för lång eller kort tid, det får framtiden utvisa.

Ha det bra och njut av den annalkande våren.

/ Anki

46 reaktioner till “Hålla skenet uppe och hålla god min …

 1. Ärlighet varar längst heter det så fint…
  Du ta hand om dig, och ta den tid du behöver för att hitta tillbaka till balansen. Vi kommer så klart att sakna dig, men din hälsa är viktigast. Välkommen tillbaka när du har tid och lust. Njut av våren och fågelsången du också. En stor kram till dig min härliga bloggvän!

  Gillad av 2 personer

 2. Lite tråkigt att höra Anki, men du känner dig själv bäst och livet har fungerat utan bloggar i århundraden. Kommer att sakna din syn på mina inlägg och din vardagsbild. Håll stövlarna leriga, så gott du kan, så hörs vi inom tid.

  Gillad av 2 personer

 3. Hälsan är viktigast. Ta den tid du behöver. Kommer att sakna dina inlägg, och kommentarer. Jag har funderat på samma sätt, kanske en paus är vad som behövs.
  Svante

  Gillad av 2 personer

 4. Kära Anki, ta all den tid du behöver. Att du mår bra är viktigast av allt. Jag hoppas att du kan njuta av den annalkande våren. Av skogspromenader, fågelsång och vackra soluppgångar. Hitta kraft och styrka i allt som finns omkring oss. Självklart kommer jag att sakna dina inlägg, vackra bilder och fina kommentarer, skulle ljuga om jag sa något annat men jag vet själv att ibland måste man pausa på obestämd tid. Det viktigaste nu är att du kan hämta kraft och känna glädje.

  Varmaste kramarna till dig ❤

  Gillad av 1 person

 5. Lyssna till vad Du vill, det är viktigast. Men jag kommer att sakna dig väldigt mycket, både dina inlägg och kommentarer på mina. Hoppas du tittar in ibland med ett inlägg så vi som tänker på dig vet att du är okey. Nu är våren här och egentligen borde vi alla bara vara ute och njuta nu.
  Många kramar till dig. 💖💖💖
  /Annemor

  Gillad av 1 person

 6. Ta den tid du behöver! Vi finns kvar när du kommer tillbaka. Ta hand om er nu!
  Vi har haft en nattgäst, men tanken på hans svårt sjuka kompis gjorde det svårt att sova. Under veckan hemskickad en gång från akuten och två från vc, sen iltransport till universitetssjukhuset igår kväll. Båda föräldrarna (en på hotell) för läget var så kritiskt😞då är det svårt att sova gott även med en liten gullunge jämte…

  Gillad av 1 person

 7. Ärlighet är absolut det viktigaste. Kommer att sakna allt ögongodis som du bjuder på. Tror att du hittar mycket vackert, sånt som inte vi andra har förmåga att upptäcka, på dina promenader med kameran i högsta hugg.
  Säkert kommer du att få tid med dina killar, och framför allt med härligt Charlie!
  Önskar dej en lugn och uppbyggande tid och hoppas att du kommer tillbaka så snart du känner dej mogen för det. Kram!

  Gillad av 1 person

 8. Ta hand om dig och ta hand om varandra, njut av att ljuset kommer åter, att naturen som du älskar vaknar igen, andas djupt och känn ingen stress och press. Den här tiden på året brukar jag känna mig rätt dränerad också, o pandemisituationen underlättar ju inte situationen. Varmaste kram och välkommen tillbaka när du är redo!

  Gillad av 1 person

 9. Jag förstår precis hur du känner dig Ibland orkar man inte men du ska se att lusten kommer tillbaka igen. Väntar tålmodigt på det för dina bilder liknar ingen annans och jag tycker mycket om din blogg.

  Gillad av 1 person

 10. Kommer att sakna dig och dina vackra bilder 😀 men ta hand om dig. Detta pandemiåret har varit och är tungt så det tar på krafterna.
  Vi syns när vi syns, varm kram<3

  Gillad av 1 person

 11. Att göra det man tycker om och mår bra av är viktigt och dit hör inte minst att vara ärlig mot sig själv. Jag är så glad för att du inte ”håller god min” eller ”skenet uppe” – så lätt hänt utan du gör det som känns bra just nu. Visst är det så att livet hinner i kapp och kommer emellan . Och man funderar på vad som egentligen är viktigt.
  Jag kommer givetvis att sakna dig väldans mycket och på olika sätt. Inte minst alla ljuvliga promenader med tillhörade fantastiska bilder. Men dina gamla inlägg finns kvar och även alla vackra bilder som vi fortfarande kan njuta av.
  Kanske kommer ett inlägg när du har lust och orken finns.
  Många tankar och en stor, varm, kram till dig.

  Gillad av 1 person

 12. Så tråkigt att höra att du inte mår riktigt bra! Men jag förstår dig! Att blogga tar både tid och energi och har man varken det ena eller det andra så försvinner glädjen med det och det känns mer som att man bloggar för sina följares skull än sin egen. Och så ska det ju inte vara. Jag har också tagit en paus på obestämd tid och sagt till mig själv att inte känna mig tvingad att blogga bara för sakens skull utan bara när jag känner att jag har lust. Och just nu har jag inte lust och har mycket annat som går före. Så känn ingen press du heller utan gör det du själv känner för och försök att njuta av livet så gott det går istället!
  Kram på dig och ta hand om dig Anki!

  Gillad av 1 person

 13. Det viktigaste är ju hälsan och att du och familjen mår bra. Är väldigt ledsen att du inte verkar vara ”i form”, men jag hoppas innerligt att vårvärmen och solen gör dig glad igen. Ger dig många styrkekramar och så hörs vi snart igen. Hoppas jag i alla fall. Du vet var jag finns om du vill ”snacka”.

  Gillad av 1 person

 14. Fina, kloka Anki ❤ Det är klart att du måste ta hand om dig själv och ägna dig åt det som nu tar upp din tid och dina tankar. Du vet att vi finns här för dig när och om du vill komma tillbaka, vilket jag hoppas av hela mitt hjärta. Bloggen ska vara en vän som man mår bra av att tillbringa tid med. Den vännen finns alltid kvar när du känner dig redo igen. Precis så som de allra bästa vännerna alltid gör. Jag kommer att sakna dig här men hoppas snart få se dig i bloggvärlden igen ❤
  Många varma kramar<3

  Gillad av 1 person

 15. Det viktigaste en människa kan göra är att se om sig själv när det är på det viset! Även roliga saker kan lura en lite grann. Det finns bara en av dig – du med den otroligt fina bloggen gjord av människan bakom bilderna. Bloggen finns kvar så jag kan gå in och fröjda 🙂 Välkommen tillbaka o du hamnar i det! Såklart kommer jag sakna dig!
  Det finns ju ett liv att leva med många ingredienser i!
  Ta hand om dig!
  Du gör så rätt!
  Kram

  Gillad av 1 person

 16. Du är inte ensam Anki! Har precis publicerat något likandande på min blogg! Men jag vill också säga att jag blev glad över din hälsning på min blogg! Vila och hämta kraft på ditt sätt!
  Ta hand om dig! ❤
  Kram Nilla

  Gillad av 1 person

 17. Att blogga av tvång är ju inte meningen med bloggen. Men det är nog många som kommer att sakna ditt uppehåll, för visst kommer du tillbaka.
  Jag såg förresten på min egen blogg att du just den här dagen 1 mars skrev en kommentar under namnet Ankistankar.
  Vad det än är som får dig att göra uppehåll så önskar jag dig en fin vår!
  Kicki

  Gillad av 2 personer

 18. Så klokt av dig!
  Hälsan går alltid först och bloggvärlden finns kvar. Ta hand om dig riktigt ordentligt ❤ Njut av vårens ankomst. Stanna upp och ta vara på stunden så hörs vi när du känner dig redo 🙂
  Kram

  Gillad av 2 personer

 19. Om du orkar och vill kan du titta på Sir Väs hos mig idag =) Du behöver inte lämna några spår efter dig, detär helt kravlöst. Men jag tänkte på dig då jag hittade den 🍄💖 Ha en fin kväll.

  Gillad av 2 personer

 20. Läser lite bakifrån, jag har inte skött mitt bloggande och bloggläsande som jag brukar. När jag tar av mig headsetet efter att suttit i telefonsamtal med kunder i 8 timmar är jag så trött så jag vill bara bort från datorn.

  Hoppas i alla fall att du mår bättre.!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.