Glad måndag …

… önskar jag dig denna måndag i februari!

En alldeles vanlig måndag, en alldeles vanlig februaridag, Inget speciellt att glädjas åt, men ändå en nystart på ännu en vecka. För egen del en vecka med blanka blad i kalendern … ja, förutom några ”utmaningar” i bloggvärlden.

Alltid något att se fram emot.

Det är Carita som inspirerar till dessa måndagsinlägg!

🤔🙂

59 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Först en efterkommentar från gårdagens skyltning: Ibland går det lite fort för mig så dina egna fina skyltar med hyllning till BP föll bort. I bland så ”känner jag att något liksom glömts bort”, men kan inte komma på. När jag nu kom in här så dök det ju upp!
  Happy Dogs i cups, så käckt en vanlig måndag! De blanka bladen ska fyllas – släkthistorien fylls på och lite annat lär det bli. Bloggen kanske får några fler bilder från skafferiet – jag menar arkivet 🙂
  Sola skiner så jag får ännu en dag extra fint ute.
  Glad Kram!

  Gillad av 1 person

 2. Alla de olika utmaningar som finns i bloggosfären är kul 🙂
  Tack för att du är med i Glad måndag – varje dag vi vaknar någorlunda friska kan vi vara glada åt det, om vi inte har nåt annat jättespännande framför oss.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Vilka små sötnosar i kopparna! aldrig sett förut, jag antar att de var till salu. Inte mycket på min agenda denna vecka heller, men dagen idag börjar med promenad till bageriet för färskt frukostbröd och en tur till biblan ska det bli idag då de faktiskt nyöppnar efter att ha haft stängt (förutom en lucka för utlämning) i många veckor. Känns ju som mitt andra hem! Ha en fin måndag/Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst är de söta … hittade dem på Blomsterlandet 🙂
   Härligt att biblan öppnar igen – här brukar vi säga bibban, men det är ju samma vi menar 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

  1. Visst är de jättesöta! Det var på vippen att en fick följa med hem – och det är inte för sent än 🙂 Hittade dem på Blomsterlandet.
   Tack Kristallina!

   Gillad av 1 person

 4. Vilka härliga kaffekoppar, eller det som dom är fyllda med, hundvalpar. Jag ser några katter också, härligt.
  Jag är inte med i någon av alla utmaningar på bloggen, eftersom jag inte kan skriva varje dag och inte vet hur dagarna blir. Men, jag tycker att det är trevligt att se och beundra de bilder som du och andra bidrar med.
  Ha en bra måndag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är de söta! jodå, det fanns med katter också 🙂
   Man kan ju inte vara med på allt! Jag tackar så mycket för att du tittar in och kommenterar hos mig Wiolettan!
   Kram!

   Gilla

 5. Vilken söt rubrikbild. Den blir jag glad av. Ganska roligt med oskrivna blad, då kan man hoppas på få måsten men många glada överraskningar istället:-)
  Glad måndag till dig med:-)

  Gillad av 1 person

 6. Det är nog rätt blankt i kalendern för många nu för tiden. Hoppas att d en snart fyller på sig med lite trevliga evenemang och sammankomster. Till hösten… kanske… ! Som tur är så har ljuset börjat komma tillbaka och, trots snö och kyla, så går det mot vår. Kram och glad måndag!

  Gillad av 1 person

 7. Så söta muggar! Jag hade nog inte kunnat stå emot dem om de fanns här! Men eftersom det ä sex mil till närmaste Blomsterlandet här så lär jag bli tvungen att avstå!
  Ha en Glad måndagskväll!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.