42 reaktioner till “Snö, snö, snö …

 1. Det är sådana dagar, med mycket snö, och kyla, det är skönt att inte ha en hund. Hoppas det slutar snöa straxt hos dig, så det inte blir för mycket att skotta.
  Svante

  Gillad av 2 personer

   1. Då är det väl bara att vänta med skottandet. Hoppas att det inte kommer mer snö hos mig, för jag står gärna över skottning, om det går.
    Svante

    Gillad av 2 personer

   2. Ska man tro Trafikverkets karta, är det olämpligt att ta ut bilar i Norrköpingstrakten. Vägarna är rödmarkerade hos er.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Oj, mycket snö har ni fått. Vackert! Och fantastiskt fina bilder. Men ack så tungt att skotta. Ta det försiktigt ut. Mycket snö fick vi igår men här har man plogat och skottat under natten. Troligen är det dock rejält halt.
  Önskar dig en fin fredag.
  Kram

  Gillad av 2 personer

 3. Här har snöandet slutat, pust! Hoppas innerligt att det slutar hos dig också. Som tur är är väl snön lätt i och med att det är minusgrader men jag anar att du har mycket som ska skottas. Bilderna är i varje fall vackra och stämningsfulla.
  Var försiktig nu med snöskottningen. Och var försiktig om du går ut och promenerar … isen under snön kan vara förrädisk.

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita! Snön slutade och skottningen gick bra. 🙂
   Nu ny dag, -16 på termometern och jag har mer kvar att skotta, men det får vänta tills det ljusnar.
   Önskar dig en fin lördag!
   Kram

   Gilla

 4. Det ser ju vackert ut på bild, när man sitter inomhus i värmen. Men Sixten lär ju fått motstånd i snön och det är jag inte avundsjuk på.

  Gilla

 5. Ojojoj så mycket snö! Men fint när den är vit åtminstone! Men inget som jag önskar mig ändå. Här har vi inte så mycket men ändå ställer den till det ordentligt på vägarna! Och ingen värme i sikte som kunde smälta den heller! Lär få stå ut åtminstone en vecka till med eländet!
  Önskar dig en fin kväll trots snön och hoppas det slutat snöa hos dig nu!

  Gillad av 1 person

  1. En fördel med att bo på landet … snön håller den vita färgen 🙂 Skottade en del igår, måste fortsätta idag. Bra att den är kall och lätt. -16 just nu och stjärnklart.
   Ha en fin lördag!

   Gillad av 1 person

 6. Precis samma elände här, fast vi slipper som tur är snöskottningen, och det är jag otroligt tacksam för. Stackars rollator därute. Den måste ha frusit ordentligt för att inte tala om den kanske kan bli rostig också;-)

  Gillad av 1 person

  1. Inget kul alls med snön … mest bra elände.
   Rullatorn har bott ute i ur och skur i 20 år och har inte rostat. Han har en lite smidigare för inomhusbruk.

   Gilla

 7. Jag vet ju vad du tycker och du vet vad jag tycker om snön, haha. Idag var jag ute och njöt i flera timmar, sol och puderlätt snö. Hoppas att det inte blir alltför tungt för dig att skotta. Den andra bilden med stora snöflingor är så läcker!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, snön är vacker, men arbetsam att flytta … numer är jag ju den som måste ta hand om den – och med en kropp som inte vill, så blir det oundvikligt jobbigt
   Tack … med blixtens hjälp blev det en kul bild 🙂

   Gilla

   1. Sönerna kom hem med en snöslunga i förrgår! Gemensam födelsedagspresent till maken som fyller i mars och till mig som fyller i april 🙂
    Provkörde lite under överseende av dem och ska fortsätta med att ta vår uppfart idag. Igår hade jag inga krafter till något …
    Tack för din omtanke! Ha en bra måndag!

    Gilla

Kommentarer är stängda.