Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in denna den första måndagen på det nya året!

Jag bjuder på en repris med den tjuvaktiga ekorren.

Hittade bilderna när jag letade efter något helt annat … och tänkte att de kanske kan få några av oss att dra på munnen så här en januarimåndag.

Fotat genom köksfönstret sommaren 2019. En del av er minns kanske den tjuvaktiga ekorren, men visst tål bilderna att ses igen 🙂

60 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Nufiken i en strut!!
  Härligt att få studera ekorrens beteende på nära håll. En riktig fin bild följetong på en glad måndag i början av januari.
  God fortsättning på det nya året
  Kram

  Gillad av 2 personer

 2. Den söta ekorren får gärna bli en årlig tradition, Ankis egen KalleAnka fast inte nödvändigtvis på julen, sista magknipsbilden är helt oemotståndlig. Måndagskram

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Annette! När jag lägger in bilderna i ett galleri finns möjligheten att skriva in text i varje bild, men väljer man enstaka bilder så kommer texten under bilden …

   Gillad av 1 person

 3. Helt underbara bilder med Kurre – hahaha:-) I min ålder har man ju ett väldigt selektivt minne. Så även om jag hade kommit ihåg dessa bilder så hade jag absolut velat se dom igen. Gillar speciellt sista bilden. Äter man för mycket för fort, ja då får man magknip;-)

  Gilla

 4. Ljuvliga bilder. Har inte sett till några ekorrar här på ett tag. Brukade vara vid fågelbordet förr om vintrarna. Kanske kommer både ekorrar och harar om det blir snö och kallt. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Vi har för närvarande två ekorrar som kommer dagligen … och det räcker! De är dyra i drift, men roliga att titta på 🙂 Harar ser vi sällan – de är vanligare i stan numer … konstigt.
   Kram

   Gilla

 5. Tack, Anki ! Log gott åt ekorren här- Vi har ju en vi ser ibland hos oss på grannhuset men vi har svårt att hinna med att ta bilder. Du lyckades ju hur bra som helst med bilderna och fick med alla detaljer.
  Kram

  Gillad av 2 personer

  1. Tack så mycket! Vi har ekorrar vid fågelrestaurangen, men det här var en som inte ville vänta på frukosten,
   God fortsättning till dig också! 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.