Hej då 2020!

Ett jobbigt år för många och det kommer inte att vara saknat av mig.

Nu hoppas jag att du som tittar in här, årets sista dag får en trevlig nyårsafton – och att 2021 blir ett trevligare år och att vi så småningom kan leva lite mer som vanligt igen.

Stort TACK till er mina härliga bloggvänner – Tack för alla fina kommentarer och tack för alla de gånger ni stöttat och tröstat …

❤❤❤

56 reaktioner till “Hej då 2020!

 1. Tack Anki! Hoppas du får en fin nyårsafton och nu ser vi fram mot ett bra, ljust och fint 2021. En bra sak med 2020 var i varje fall att jag hittade till din blogg. Det är jag glad för!

  Kram till dig ❤

  Gillad av 2 personer

 2. Gott Nytt År Anki ❣️ Tack själv för alla fina kommentarer som du tagit dig tid att skriva hos mig. Nu hoppas vi nog alla att vi kan lägga år 2020 bakom oss och istället se fram emot ett bättre 2021. Kramar!

  Gillad av 2 personer

 3. Gott Nytt År! Önskar jag er i en sydligare bostadsort. I Kårböle är det ett litet uppehåll i snöandet, hoppas det håller sig så, fast SMHI säger att det ska snöa till och med söndag.
  Svante

  Gillad av 2 personer

   1. Jag måste ut nu, och ta bort snövallen, plogbilen lade upp i mina båda infarter, i morgon kan det vara nya vallar, och för tungt för mig.
    Svante

    Gillad av 1 person

  1. Tack Anki … här blir garanterat lugnt! Nu ser vi framåt!
   Önskare dig och Minton en trevlig nyårsafton och ett bra 2021!
   Kramar till er båda!

   Gilla

 4. Tack själv Anki för att du har guidat oss i svampskogen och för alla fina bilder på bloggen! Ett godare nytt år önskar jag er och hela världen!

  Gillad av 1 person

 5. Jag hoppas 2021 blir ett gladare och friskare år för oss alla. Hoppas Lasse och du får en fin nyårsafton, och jag önskar er ett Gott Nytt År och god fortsättning på det nya året.Kkram

  Gillad av 1 person

 6. Utan saknad säger vi hejdå! Och välkomnar ett nytt oskrivet blad , att fyllas med glädje ! Gott Nytt År till dig och Lasse

  Gillad av 1 person

 7. Stort tack till dig finaste Anki! Jag har haft så stor glädje av att läsa din blogg och se alla vackra bilder och att titta in hos dig har gett mig mycket på så många sätt. Och visst hoppas vi på ett mycket bättre år 2021. Absolut!
  Önskar dig ett gott slut.
  Varm kram och många tankar.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så jättemycket Ditte! Vi hoppas nästa år blir bättre! Jag har haft så mycket trevligt genom att läsa din blogg, så vi fortsätter väl som vanligt!
   Varm kram ♥

   Gilla

 8. Bästa Anki, bloggvän till och från ändå alltid!
  Gott nytt år! Hur mitt eget bloggande och besök runt om blir är osäkert, men när det blir aktuellt med Norrköpingsbesök kollar jag med dig om det går att ordna en träff!
  Tack för detta året!
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Varmt tack för dina ord Tove! Hoppas allt blir bättre nu när vi går in i ett nytt år och att du kan göra din resa till Norrköping. Håller tummarna för att vi kan ses då!
   Önskar dig allt gott! Ha ett bra 2021!
   Kram

   Gilla

 9. Jag är så glad att vi har hittat varandra och att du finns här och delar med dig av både stort och smått, glädje och en del bekymmer. En god vän på nätet som jag har haft turen att få träffa och trivts med. Jag önskar dig och Lasse ett riktigt gott nytt år och håller tummarna för att 2021 så småningom blir ett mycket bättre år.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jag är som du väldigt glad att vi funnit varandra och glad att vi fått träffats!
   Tack för dina fina ord och tack för din vänskap! Nu håller vi tummarna för att detta det nya året är vänligare sinnat mot oss alla.
   Varm kram till dig!

   Gillad av 1 person

  1. Tack själv Anna-Lena … och tack far alla vänliga ord! Jag är väldigt glad att jag hittade dig och din blogg!
   Gott Nytt År!
   Kram

   Gilla

 10. Är ute på en bloggrunda för att önska ”mina bloggvänner” att alla får en riktigt bra fortsättning på det här fräsch 2021! Visst ska det blir så!? Vaccinerna väntar på oss – eller om det är vi som väntar på vaccinet 😉

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.