Någon årssammanfattning blir det inte …

… men några bilder i alla fall.

Nu går det mot sitt slut … detta tråkiga år, som jag helst vill glömma. Bara två dagar kvar – och så kan vi bara hoppas att det nya året blir bättre.

69 reaktioner till “Någon årssammanfattning blir det inte …

 1. Trevligt med bilder från detta tråkiga år.
  Nu ser vi framemot nytt bättre år.
  Snart kommer ljuset och vaccinet sen kanske vi kan leva normalt.
  Kram Anki o Minton

  Gillad av 1 person

  1. Tack … tänkte först skriva mer om vad som skett under året, men orkade inte ens tänka på det som hände med Björn …
   Kramar tillbaka. ♥

   Gilla

 2. Så fin årsbildkavalkad! Bilder kan jag titta på men jag har svårt för att man ska repetera allt som nyss har varit nyheter i tidningarna. Vi får verkligen hoppas på ett bättre nytt år.

  Gillad av 1 person

  1. Tack … jag tyckte det räckte med tolv bilder. Lite svårt att begränsa mig, då bilderna i arkivet är många 🙂
   Ja, detta året har mest handlat om en sak – och då känns det inte så nödvändigt att återupprepa det. nu kan vi inte annat än sätta vår tillit till att alla vaccinerar sig och att vi så småningom kan återgå till det mer normala.

   Gilla

  1. Tack så mycket! Det räcker att sammanfatta året med bilder, för resten har varit ungefär detsamma hela året … ja i alla fall här.
   Kram

   Gilla

 3. Vilken fin sammanfattning du gjort =) Alla bilder är ju helt underbara, kan inte ha varit lätt att välja….du har ju gott om fina bilder.
  Jag håller med dig, vi glömmer det här eländiga året.

  Gillad av 1 person

 4. Så fina färgglada bilder från året som varit. Vi behöver ljus och färg. Tänk att vi har så färgglada fåglar i Sverige. Vi har stilisten ibland i trädgården. Stenknäcken har jag nog aldrig sett. Gott Nytt År önskar jag dig.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Betty! Ja, det är tur naturen finns … med färger, ljud och dofter som får oss att koppla bort allt det tråkiga med detta år.
   Gott Nytt År till dig också!

   Gilla

 5. Det här året vill man ju helst glömma men dina fina bilder visar att det fanns ljusglimtar också! Jag blev sugen på att göra ett liknande inlägg med lite positiva minnen från ett annars trist år!
  Önskar dig fina mellandagar och ett fint slut på ett annorlunda år och hoppas nästa blir betydligt bättre!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det här året vill man helst bara glömma! tur att bildarkivet är välfyllt med annat än tråkigheter. Då ser jag fram emot lite bilder från dig!
   Önskar dig ett gott slut på detta år och ett GOTT NYTT ÅR!

   Gillad av 1 person

 6. Det var väl en årssammanfattning så god som någon!
  Nu hoppas vi på att 2021 blir ett mycket bättre år och att vi ska kunna börja leva ett normalt socialt liv igen.
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ingrid! Inte så väldokumenterad som din, men jag kände att jag inte orkade skriva om året och riva upp såren igen.
   Ja, nu kan vi bara hoppas att nästa år blir mer som ett vanligt år igen och att alla vaccinerar sig.
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Alltid så vackra bilder. Gillar dem alla, men bilderna på barnbarnen är suveräna. Och Nasse vid prästgården, han är en redig charmör 🙂 Tack för i år Anki, önskar dig och Lasse ett gott slut på 2020
  &
  Ett gott nytt 2021.
  Kramiz

  Gillad av 1 person

 8. Härliga bilder från året som snart är slut! Trots allt, så har det ju funnits en hel del att glädjas åt ändå. Man får ta vara på de små ljusglimtarna, de är alltid guld värda. Och jag tror på ett bättre år, 2021 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Vilka vackra bilder! Om man ska göra en resumé av det här året så blev det ett enahanda innehåll p.g.a. den hemmaisolering som man befunnit sig i hela året.

  Gillad av 1 person

 10. Du har valt så vackra bilder Anki. Jag som älskar fåglar tycker mycket om stenknäckpappan med unge. Och så minns jag väldigt väl din oktoberbild som jag tyckte var otroligt vacker redan första gången jag såg den.
  Själv håller jag på och jobbar med en rejäl årskrönika, det är därför jag är så osynlig just nu. Det gör jag varje år då jag har den som en egen sammanfattning som jag kan gå tillbaka till och läsa i, som en årsbok. Det är min 13:e årskrönika. Troligen bara jag som orkar läsa den 🙂
  Nu hoppas vi och tror på ett mycket, mycket bättre år!

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Ser fram emot din årskrönika … ska bli roligt att läsa och se dina underbara foton!
   Ja, nu ser vi framåt mot ett förhoppningsvis mycket bättre år!
   Kram

   Gilla

 11. Vilka vackra bilder och de blir ju en så fin årskrönika. Trots ”skitåret” så finns det ju glädjeämnen . Tur är ju det.
  Och visst hoppas vi på ett bra år 2021.
  Kramar och tankar

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! jodå, visst finns det en del glädjeämnen att minnas, men i stort har det mest varit tråkigheter.
   Nu ser vi framåt och hoppas på det bästa!
   Kram

   Gilla

 12. Dina bilder var i alla fall långt ifrån tråkiga. Å den soluppgången den 1 januari 2020 skulle jag inte ha det minsta emot att få uppleva samma datum 2021. En härlig bildkrönika. Ibland berättar bilder mera än text tycker jag. Speciellt i ditt fall. Då glömmer man ett tag hur tråkigt 2020 har varit…

  Gillad av 1 person

 13. En väldigt vacker och fin avslutning av året. En fin bild för varje månad som årssammanfattning är en väldigt bra idé. Jag har inte börjat fundera på något liknande än men jag tvivlar på att jag kan låta bli att brodera ut texten och lägga till fler bilder. Men jag gillar ditt inlägg så jag ska försöka begränsa mig lite…om det blir någon sammanfattning alls 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ingrid! jag tänkte först skriva lite mer, men kände att jag inte orkade – så då fick det bli så här 🙂
   Jag ser fram mot en liten sammanfattning av året från dig – långt eller kort! 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 14. Tänkte på det för någon dag sedan att oj så dåligt med sammanställningar och kavalkader det var varit av detta året. Har varit ett jobbigt år på så otroligt många sätt, inte bara för viruset utan annat som hänt och påverkat en. Vet att det varit lika för dig.

  Må det kommande året vara detta årets motsats!

  Gillad av 1 person

 15. Fint med en sammanfattning i bilder också. Från bilderna ser jag ditt intresse för djur och natur och det har fått prägla detta år, Vara ute i friska luften, inte umgås med andra och vara försiktig i allmänhet.
  Nu ser vi fram emot år 2021 och hoppas att det blir ett bra år.
  Varm kram!

  Gillad av 1 person

  1. Stort Tack Wiolettan!
   Ja, nu kan vi bara hoppas att det nya året blir bättre..
   Varm kram till dig!
   Önskar dig och din mysing ett riktigt Gott Nytt År!

   Gilla

 16. Året sammanfattat i fina bilder. Hoppas också det här nedrans viruset beger sig fort nästa år. Håller tummarna att vaccinationerna kommer vara så effektiva som de tror.
  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Sussi! Ja, nu hoppas vi på det bästa och att det nya året blir bra.
   Önskar dig och de dina en fin nyårsafton och ett Gott Nytt År!

   Gilla

 17. Tack för en fin bildkavalkad! Jag minns väl fotot av tibasten, för tack vare det begrep jag vad det var som växte även vid vår stuga. 🙂
  Gott nytt bättre år!

  Gillad av 1 person

 18. Är ju speciellt svag för grisar så jag tycker lille Nasse är bland det sötaste ❤ Sedan så klart är alla bilder fina, Du r en mycket duktig fotograf.
  kram å GOTT NYTT ÅR!!

  Gillad av 1 person

 19. Jättefina bilder på det gångna året. Alla vill helst lämna året så fort som möjligt och du hade ju dessutom en stor sorg att bearbeta. I hopp om ett bättre 2021………. Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!

  Gillad av 1 person

 20. Du har i alla fall tagit väldig fina bilder. Jag hade gjort enästtt långt sammandrag men så kom strömavbrott och tog bort hela skiten så då tappade jag sugen så det blev inte mycket. Gott nytt år på dig i alla fall och jag hoppas få njuta av dina fina bilder även år 2021

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita!
   Förstår precis – ibland orkar man inte göra om! Du fick ju ihop en del i alla fall.
   Det blir säkert många bilder även nästa år – roligt att du gillar dem!

   Gilla

Kommentarer är stängda.