Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in, denna den sista måndagen detta år.

Det är Carita som inspirerar till dessa måndagsinlägg!

41 reaktioner till “Glad måndag …

  1. Tack! Adventsljusstakarna och ljusslingorna utomhus får vara kvar några dagar till, men resten plockas bort idag eller i morgon.
   Ja, nu ser vi framåt!
   Kramar till er!

   Gillad av 1 person

 1. Mina få julprylar ligger redan i sin låda. Det är mörkt ute idag, och +0,2 grader.
  Jag har varit och handlat så jag slipper fram till den 4 januari.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Jag har varit i Färila, och provianterat, jag var i butiken 08:00, som första kund. Jag behöver inte fundera på att besöka någon butik förrän första vardag efter nyårsdagen. Det är klass 1 varning för snöfall i Norra Hälsingland, måndag eftermiddag, och hela tisdagen. Jag har skottat det som kom i natt, omkring 2 cm. Det var mer vatten än snö.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Nu är glada julen slut slut och tomtejäveln har vi sparkat ut ut 😉 😀
  Jag letade igår efter min vinterköksgardin, den med domherrar, hittade den icke…har liksom typ tre gardinkappor till köksfönstret, en jul, en vinter och en sommar 🙂
  Ha en fin fortsättning, kram

  Gillad av 1 person

  1. Tre gardinkappor till köket … jag har två – en röd och en vit – och den röda har inte kommit upp de senaste tio åren 🙂
   Skönt när julen är avklarad … snart nytt år 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Tack Ditte! Skönt att julen är över i alla fall 🙂
   Tulpaner känns lite tidigt, men jag har sett dem i affären 🙂
   Kram

   Gilla

 3. Här är det så grått och trist som det bara kan bli idag och blåsigt har det varit hela helgen! Så nu längtar man efter våren och solen och inte bara ljus från ljusslingor och annat pynt!
  Önskar dig en Glad måndag också!

  Gillad av 1 person

 4. Den julbyn gör mig riktigt glad, för man ser inte alls att denna by är julig. Färgerna är hur läckra som helst. Hela utsmyckningen påminner snarare om ”Lights in Norrköping” som du visade.

  Gillad av 1 person

 5. Jag kom visst aldrig dithän, kartongen ligger kvar i garderoben, bara ljusstakarna kom fram. Lika skönt det, jämnt någon stor katt som ska upp på fönsterbrädan och upp på vardagsrumsbordet. Det blir trångt om saligheten. Nu blickar vi framåt istället. Kramen
  PS Om jag hade en sån fin julby så kanske…..men då måste man ha lite mer plats än vad jag har

  Gillad av 1 person

  1. Skönt … då slipper du det besväret. Min julby är inte så stor – den får stå på skänken istället för fruktskålen de få dagar den är framme 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 6. Här får de väl överleva det nya året. Sen lever de tjugotal tomtar som jag plockade fram, ett osäkert liv. Får snart göra sällskap med alla dem som inte alls fick någon uppmärksamhet i jul. Borde göra en rejäl genomgång och skicka dem som aldrig kommer fram till secondhand.
  Glad måndag på dej!

  Gillad av 1 person

 7. Jag brukar försöka stå ut med alla julsaker till efter nyår men redan på nyårsdagen hamnar nog de flesta tomtarna i sina lådor. Lika mysigt som det är att julpynta är det att få återgå till det normala 😀
  Kram

  Gilla

 8. Ja, Glad måndag i din lilla fina julby! 🙂 Ja, julen får väl vara kvar över nyåret, sen får vi se… Brukar ta bort det efter trettondedags jul.
  Passar på att önska ett Gott slut och ett riktigt Gott nytt år!
  Vi får hoppas att vaccinet gör susen!
  Kramar till dig o familjen!
  /Nilla

  Gillad av 1 person

 9. I år har nog många pyntat i mindre skala, kan jag tro. Hos oss är det alltid Tjugondag Knut som gäller för farväl till julen, men stjärnorna får agera ljusbärare länge än. Så mysig liten julby du har!

  Gillad av 1 person

  1. Jag pyntar aldrig så mycket numer … men lite mer än i år. Julbyn tycker jag om, så den får stå till efter nyårshelgen.

   Gilla

Kommentarer är stängda.