I väntan på …

… ja, vadå?

Jo, lite ljusare tider – på alla sätt och vis.

Väntar på att ljuset återvänder … och på att detta eländiga år ska ersättas med ett nytt, som förhoppningsvis bara kan vara bättre.

Några frostiga bilder från förra veckan…

Ha en trevlig lördag!

52 reaktioner till “I väntan på …

 1. Underbara kristaller, naturens ädelstenar till oss att njuta av. Fint avstämt ljus i bakgrunden på de två sista bilderna, skön kontrast och så mycket julstämning som man kan önska.

  Gilla

 2. Helt underbara bilder på iskristaller och frost!

  Ja, måtte detta elände snart ta slut. Igår fick vi veta att min mans arbetskamrat hade dött efter flera veckor i respirator.

  Gillad av 1 person

  1. Förstår inte hur jag missat denna kommentar!? Jag måste bli noggrannare och kolla kommentarerna i inläggen och inte lita på aviseringarna. Bra att du sa till!
   Tack för din kommentar i alla fall och roligt att du gillar iskristallerna!
   Tråkigt med din mans arbetskamrat … den här sjukdomen är verkligen oberäknelig i hur den slår mot olika människor … och det känns otäckt!

   Gilla

   1. Ursäkta om jag är tjatigt, men jag kollar detta med kommentarer. Här var det de fem första som förmodligen inte aviserades, inte bara min. Kan det bero på var man kommenterar, månntro? Jag menar i läsaren, via mobil o.s.v.

    Gillad av 1 person

 3. Ja vi är nog väldigt många som vill lägga det här året till handlingarna. Men det gäller att hitta saker som muntrar upp och det gör dina bilder. Den översta, vilket härligt ljus. Minns inte när det var sol senast men idag regnar det i varje fall inte. Och fler rimfrostbilder. Du fångar rimfrosten så vackert. Jag har förstorat alla bilder och i bild 1 – 3 ser jag tydligt en hand i mitten av bilden. Den syns tydligast på bild nummer 3. Ser en hand där pekfingret, långfingret och ringfingret syns tydligt. Ser du den också? Och de rimfrostbeklädda bladen, känns nästan som om dom visar V-tecknet.

  Önskar dig en fin lördag!
  Kram Anita

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Jodå, jag såg handen, men ville inte skriva, utan hoppades att någon mer skulle se – och det gjorde du!
   V-tecknet såg jag symboliskt också – som en seger över Coronan!
   Än en gång – tack för din fina kommentar!
   Kram

   Gilla

 4. Vi får verkligen hoppas att nästa år blir bättre, för det här har varit och är för eländigt tråkigt.
  Frost har vi inte sett mycket av ännu, men dina bilder är jättevackra!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 5. Det tråkiga är väl att 2021 sannolikt kommer att följa i samma spår som detta år. Vi får hoppas på ett bra väder….och att det kan bli mer normalt framåt hösten.
  Kaprifol har vi vid gaveln. Inte visste jag att de bären är giftiga….men jag vet ju i och för sig att röda när, det ska man inte äta. Kram på dej!

  Gillad av 1 person

 6. Idag var det extra grått och dimmigt. Inte mycket alls som piggar upp, vägarna fulla av smältande snöglopp och ingen som plogar…det är ju lördag! Ha en fin lördagskväll, jag tänker festa på kräftor med tillbehör till Så mycket bättre/Kram

  Gillad av 1 person

 7. Härliga frostiga bilder. Än en gång – de ser så läckra ut att man bara vill slicka på dom;-)
  Snart, den 21 december går det åt rätt håll igen. Tycker att det känts riktigt grått sedan i torsdags, men idag regnade det åtminstone inte. 6 plusgrader i december gör att jag inte klagar;-)

  Gillad av 1 person

 8. Jag tycker hösten gått ovanligt fort, trots att jag inte gillar höstmörkret. Kanske för att det varit så milt!? Jag vet inte riktigt. Men jag instämmer, jag längtar tills ljuset återvänder och det blir en ”högre” och friskare luft.

  Önskar idg en fin andra advent!

  Gillad av 1 person

 9. Så vackra bilder, hoppingivande bilder. Vi går säkert mot ljusare tider. Jag vill i alla fall tro det.
  Ha det fint Anki!

  Gillad av 1 person

 10. Vacka bilder, det tackar jag för. Kan njuta av dessa tills det blir ljusare ute och med förhoppning om ett bättre år 2021, för sämre kan det väl ändå inte bli.
  Vi får helt enkelt bestämma att det blir ett bra år även om det inte kommer att bli som det var innan.

  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Gnistrande vackra frostbilder, det är så fint med frost. Och även jag önskar ljusare och bättre tider fram över. Vi får hoppas på det bästa och hålla ut så gott vi kan.

  Gillad av 1 person

 12. Jag väntar på bättre väder så att man kan släcka lamporna någon timme inomhus. När det vänder den 21. december kommer jag att räkna varje minut som det blir ljusare 😀
  Härliga frostbilder! Ha en bra ny vecka!

  Gilla

 13. Så härligt att få se sol och frost. Det piggar upp. Tack för fina foton. Och jag instämmer till fullo – nu kan det bara bli bättre.
  En kompis har inte nedräkning till jul, utan till vintersolståndet, för efter det blir det ljusare igen. Det tycker jag var en trevlig tanke. 14 dagar kvar. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.