Skyltsöndag # 290

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Här är mina skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Även denna vecka får ni hålla till godo med återanvända skyltar …

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

39 reaktioner till “Skyltsöndag # 290

  1. Tack! Jodå jag gick över bron – både fram och tillbaka … och den höll 🙂
   Snöade här för en stund sen, men nu har det slutat! 😀
   Ha en fin adventssöndag du också!

   Gilla

 1. Fnissar gott, vilka härliga skyltar du hittat….men lite allvar också, fast jag undrar hur det går för dom inte lyssnar!!! Kram på’re Anki!

  Gilla

 2. Du kan vara lite kryptisk med tanke på föregående inlägg om det brevet – men det går så bra så att själv få tänka till. Jag fick också med mig inlägget före brevet, med de fina bilderna ”från förr”. Och skyltarna – det har jag nog sagt förr att du är en fena på fina av den sorten – lägg till roliga och eftertänksamma så har du full pott från mig i Karlstad där ett tunt snötäcke i omgett av grått idag pryder min promenad!
  Första adventskram!

  Gilla

 3. Idag fick mina smilband rejält med motion här inne hos dig. Fina, roliga, underfundiga skyltar.
  Tack Anki, en skön Advent önskas!

  Gillad av 1 person

 4. Återanvända skyltar!!!??? Alltså jag kan inte minnas att jag sett dom förut, eller så har jag ett selektivt minne. Inget fel i det, för dina skyltar är som alltid helt suveräna. De som gör reklam för obemannade bensinstationer är oslagbara. Den kampanjen var nog en av Sveriges absolut bästa och fyndigaste reklamkampanjer.
  Med tanke på att det är förenat med livsfara att gå på den bron, borde skylten kanske förnyas… Den sista handgjorda skylten är sååå bra:-)
  Vilken skyltning!!! Tusen tack för en och länken:-)

  Gillad av 1 person

 5. Obemannade tankstationer är kanske bra, men nog är det trevligt att kunna gå in å köpa en glass, något att dricka… ja i alla fall om man åker längre bit.
  Bra skyltat som vanligt.
  kram

  Gillad av 1 person

 6. Haha, ja vem vill tanka med världens finne i fejjan?! Skönt att det inte händer allt för ofta numer – varken finnar eller tankningar. Tankade i veckan och då var det två månader sedan senast. Vi kör inte mycket bil, vi.

  Gillad av 1 person

  1. Vi åker inte heller så mycket, men med en mil till mataffären så blir det någon gång per vecka + ibland till stan, tre mil bort …

   Gilla

 7. Haha, kul skyltar, hade inte sett dem förut! Finnkampen råkar även finskor ut för kan jag intyga. Så sent som förra veckan satt en envis finne under näsan på mig, högst irriterande. Kramen

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.