Jävla WP!

Nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta!?

Utlovade ju upplösningen på den Gula tråden/ flätan till idag – jobbade med inlägget igår och fortsatte idag … en sista koll bara …

Då såg sidan ut så här! Allt arbete förgäves … så nu skiter jag i det här några dagar!

75 reaktioner till “Jävla WP!

 1. Med all rätt!
  Gå ut i skogen och tanka ny energi. Eller gå ut på baksidan och slå sönder något- ibland behöver ilskan komma ut. Tycker så synd om dig, när du lägger ner så mycket arbete och sedan jäklas wp med dig.

  Gillad av 1 person

 2. Nej!!! Vad händer ???
  Får du någon hjälp/förklaring…
  Förstår din frustration.
  Lycka till 🤗
  Följer såklart eftersom jag själv har WP.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Åke! Det strular bara när jag använder gallerierna … har haft kontakt med supporten igen … väntar på förklaring.

   Gilla

 3. Vad i …. Nu när du lagt ner så mycket arbete och så blir det så här😠 Får du någon hjälp? Jag fattar inte att det ska vara så svårt för dom att komma tillrätta med problemet, eller skiter dom i det 😈
  Ha det gott och hoppas det löser sig / kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Pia! Ja, man blir såå besviken när man suttit och gjort ett långt inlägg …
   Har haft kontakt med supporten för en vecka sen och efter det har det funkat … tills nu! SUCK!
   Kram

   Gilla

 4. Äsch! Man kan ta sig för pannan för mindre. Tristare än trist är det när inget fungerar som man är van att det ska göra.
  Lycka till Anki! Det ordnar sig säkert men jag förstår din frustration.

  Gillad av 1 person

 5. Är det fortfarande presentation i galleriet som är problemet, så testa övriga former under media. Prova även att skala ner bilderna till maxlängd 1000 och för att se om det har någon betydelse. Jag kan uppleva att det ibland är trögt då jag inte har fiber, så då får man vänta ett tag innan förhandsgranskningen fungerar. Ge inte upp bara, support ingår i avtalet!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är i galleriet det krånglar igen. Har fungerat en vecka, men nu är det likadant. Bilderna är på max 900, så det verkar inte spela någon roll. Har haft kontakt med supporten igen, men ger snart upp och antingen byter jag portal eller lägger av.

   Gilla

 6. Neeej! Nu blir jag riktigt, riktigt upprörd jag också!!! Vad håller dom på med! Har du fått något svar från supporten? Försökte söka på forumen men hittade inget vettigt. Allt jag kan göra är att hoppas att dom verkligen tar tag i det här så du får hjälp. Vi är ju många också som vill se fortsättningen på den gula flätan … och framför allt … se inlägg från dig …

  Stärkande kramar kommer här ❤

  Gillad av 1 person

 7. Sådant strul är så irriterande och frustrerande så man kan tröttna för mindre. Men hoppas verkligen inte att du gör det utan att allt reder upp sig snart.
  Styrkekram till dig.

  Gillad av 1 person

 8. Jag ser att bildkoden huggs av och är inte fullständig. Det står i det lilla jag ser ”https://ankisbildblogg.files.wordp
  <img src "ress.com/2020/11/javla-wp.jpg?w=950
  Sedan blir det fle på varje bild du lägger in ser jag. Bildkoden huggs av på olika ställen på varje bild.
  Bildlänken skall se ut så här, ex: https://ankisbildblogg.files.wordpress.com/2020/11/javla-wp.jpg?w=950
  Sätter du muspekaren fel på något sätt när du fixar in bilderna. Lägger du in kollage?

  Gilla

  1. Tack för ditt engagemang Tony!
   Jag har använt mig av WP i snart fyra år och aldrig haft problem förrän nu – och första gången för ungefär en vecka sen och då var det likadant. Jag använder deras nya blockredigerare och det finns möjlighet till fler olika gallerier. Var i kontakt med supporten då och de sa att det var många som hade problem just med gallerierna. Sen har det funkat en vecka och nu är det likadant igen! Jag har svårt att tänka mig att jag gör fel – det ser helt OK ut i redigeraren och även när jag förhandsgranskar … först – sen efter att jag sparat inlägget och öppnar det nästa gång så ser det ut som jag visar.

   Gilla

   1. Okej, då förstår jag. Då ligger felet hos dem. Hoppas de löser problemet, för sånt här är irriterande, särskilt då man betalar för det hela.

    Gillad av 1 person

 9. Skulle vara intressant att se hela din bildkod på en bild och inte bara din print screen på bilderna som blev fel.

  Gilla

  1. Jodå, jag kan lägga in bilderna en och en, men det SKA fungera med gallerierna – annars borde de ju inte finnas som alternativ!
   Kram

   Gilla

 10. Så trist! Jag förstår att du blir frustrerad. Jag var lite orolig när blogger ändrade sitt, men jag har ändå inte de problem du har….i varje fall inte än. Hoppas det löser sig. Kram

  Gillad av 1 person

 11. Det enda som hjälper är nog att man anmäler alla fel, men det orkar man ju inte hela tiden. Man vill gärna tro att buggarna ska fixas. Jag minns i ett annat skede när gillaknappen inte fungerade på/från utländska sidor, det blev en lång följetong innan det klarades upp. Jag har inte heller lyckats lägga in bilder på önskat sätt, vet inte om jag vågar prova idag igen.

  Gillad av 1 person

 12. Så himla okul… frustrerande, irriterande och man vill bara kasta datorn i golvet.
  När nu våra olika bloggportaler väljer att ”förbättra” så det blir sämre för oss bloggare undrar jag verkligen hur de tänkte.
  kram

  Gillad av 1 person

 13. Så tråkigt när det inte fungerar . Jag hoppas du får ordning på det så du kan fortsätta. Jag är väldigt dålig på hur det fungerar.
  Du hittade trattisar på din promenad så det kanske kändes lite bättre.
  Styrke kramar från oss

  Gillad av 1 person

 14. Det är nog första gången du svär här på bloggen. Å då är det illa, väldigt illa. Förstår dig helt och hållet och jag skulle också strunta i inlägget ett tag i förhoppning om att WP ”tillfrisknar”. Det värsta är väl att det troligen är en gratisversion av WP som du använder, å då kan man ju inte ens klaga. Min blogspot är ju också gratis så…

  Gillad av 1 person

 15. Så gräsligt irriterande 😦 Jag gillar inte alls den nya redigeraren för det är problem var och varannan gång jag skriver inlägg. Kanske är det jag som gör fel…

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Irriterande i högsta grad. Jag måste inte använda gallerier, men tycker det är praktiskt när jag har en serie bilder. I övrigt tycker jag nya redigeraren fungerar bra och jag gillar den faktiskt.
   Kram

   Gilla

 16. Absolut befogad klaga! Din fina blogg med så hög klass!
  Kram som knappt hjälper ett dugg men den finns :-)Jag har gott om tid att vänta.

  Gillad av 1 person

 17. Alla portaler har nog sina brister…och fördelar. Blogger har oxå ändrat utseende och lite verktyg. Känns som allt var bättre förr. För egen del uppskattar jag bloggportalen utan reklam. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Jag gillar WP just för att jag mot en mindre summa slipper reklam, har stort utrymme och att den oftast är lätt att jobba i, men just nu är jag mest besviken.
   Kram

   Gilla

 18. Men vad trist att det inte löser sig och jag skulle också ge ifrån mig ett och annat svärord om jag hade varit med om samma sak. Men du kan kanske få hjälp av supporten och särskilt eftersom du är en betalande kund. Jag har aldrig kontaktat dem men ett av argumenten de använder för att man ska uppgradera bloggen är just att man får tillgång till support.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är tråkigt, men jag hoppas det löser sig. Jag kan ju blogga utan att använda gallerifunktionen, men när man har en hel serie bilder som ska in som en berättelse, då vill jag kunna göra som jag vill.
   Får se om jag får något svar idag …
   Kram

   Gillad av 1 person

 19. Det är verkligen inget roligt att blogga när det bara blir skit. Själv går jag upp i atomer och slår sönder något när det händer…. 🤬Håller tummarna för att det ger sig för dig. 👍

  Gillad av 1 person

  1. Näe, det är inget kul all! Jag kan blogga ändå,, men blir så irriterad när det inte vill som jag vill!
   Tack Gunilla! Ha en fin helg!

   Gilla

 20. Suck…ja det var ju det här tekniken….som är bra när den funkar men åt helsicke när den INTE gör det!! Lycka till med nästa försök, kram på’re

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.