Skyltsöndag # 286

Söndag igen och då är det som vanligt dags för skyltning … och som alltid gör vi det tillsammans med bloggkompisen BP!

Säg den glädje som varar … idag funkade det inte med att lägga bilderna i galleri igen, så det får bli en och en – och det funkar ju också.

Skyltarna kommer denna gång från Askers Hembygdsgård …

Sådana tider nu!
Hm … här?!
Aha … här är det!
… och här!
Japp … gäller nog både damer och herrar! 🙂

🌞🌷 Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med! 🌼🌞

Hos bloggkompisen BP hittar du länkar till fler skyltare!

43 reaktioner till “Skyltsöndag # 286

 1. Härliga skyltar! Men knepigt att det idag inte gick att få till galleriet. Hur som helst var skyltarna jättebra. Och visst känns det som om ”allt” är inställt. Men som det ser ut så får vi i alla fall gå på toa. Bra så.
  Önskar dig en trevlig söndag.
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Hahaha! Det är då en himla tur att man kan skylta digitalt eller hur?!!! Den ”modifikationen” av den ursprungliga skylten uppskattas lite extra:-)
  Toaskylten vid trädet fick mig att ”misstänka” en hundtoalett. Skrattade också gott åt Dam- och Herrskylten. Om det finns lika många spindelväv inne på toan som runt skyltarna så håller jag mig nog, och det trots den roliga sista skylten;-)
  Tänk att du hittade så många roliga skyltar ”mitt i skogen”:-) Tusen tack för dom och länken:-)

  PS. WP liknar Blogspot/Blogger mer och mer, totalt opålitliga båda två – grrrrrrrrrrr. DS.

  Gillad av 1 person

  1. Japp … leve den digitala tekniken! När den fungerar i alla fall.
   Irriterande med vår blogghem! – nästan så man får lust att lägga ner …

   Gilla

 3. Ja det mesta är inställt tyvärr. Härliga skyltar du hittat. Så tråkigt att WP inte fungerar som du vill. I den gamla redigeraren kunde jag lägga in flera bilder direkt men det har jag inte lyckats med nu. Får ladda upp en bild i taget.
  Kramar från oss

  Gillad av 1 person

  1. Så är det … och vi kan bara vänta. Trist med WP, både för dig och mig – och jag som var så glad igår 🙂
   Kramar tillbalka!

   Gilla

 4. Här får du sitta i egna tankar, tills nån annan på dörren bankar…en annan skylt som brukade hänga på toadörrarna en gång i tiden 🙂 Vilken härlig mix du har på skyltarna idag Anki ❤

  Gillad av 1 person

 5. Den första skylten var ju bäst, undrar vem som klurat ut den texten …
  Så trist när det inte vill se med tekniken igen. Jag har varit på vägarna idag och ska försöka komma ikapp. Ätit leversauté som blev riktigt god, så nu är jag snart redo för skyltarna…
  Kramen

  Gillad av 1 person

   1. originalreceptet heter maksapata, dvs. levergryta, det var jag som snitslade till det lite o kallade den sauté, haha Avslöjad! Grädde och senap och soja ingår. Väninnan fick en matlåda, hon skrev o tackade igår kväll, det hade smakat bra..Det är ju inte så många numera som gillar lever…
    Vet du, det utlovas 25 mm idag, träden står redan på trekvart, storm i antågande, bubblans vilket nedra väder.Måndagskram

    Gillad av 1 person

 6. Hahaha, jag tror nog att en del av skyltningen fick lite hjälp av dig och din dator 😀 Kul! Men tyvärr är det väl så många känner, att allt är inställt och att livet är trist. Synd att det blev en kortvarig förbättring av gallerianvändningen. Jag lägger mest in en bild i taget så jag har inte märkt av det problemet. Men nu är det i och för sig några dagar sedan jag bloggade.
  Kram

  Gillad av 1 person

 7. Gillar den första skylten där om skyltsöndagen inte inställd 🙂
  Inget kul med mer krångel med bilderna, du som har en bildblogg dessutom!
  Kram

  Gillad av 1 person

 8. Ja, mer och mer blir inställt och stängt. Finns snart inga roligheter kvar. Jag är beredd på en julafton i ensamhet, hoppas det inte blir så, men man vet aldrig, bäst vara förberedd.
  Blogger krånglade för mig idag. Men det är nog jag som klickar på fel symbol och den tar in bildtext, då kommer jag inte ur, och bildtext blir nästan osynlig.
  Men du har ju jättefina kul skyltar! Kram!

  Gillad av 1 person

 9. Bloggstrul börjar höra till vardagen och ibland får man känslan nu skiter jag i detta men då mister man all bloggvänskap så bara att fortsätta å hoppas bloggen blir läsbar.
  Gillar Dina skyltar.
  kram

  Gillad av 1 person

 10. Jag gillar alla dina skyltar, tydliga, klara, bra. Försökte kommentera här igår men vår strömtillförsel var lite hackig, p.g.a storm och eländes elände utanför men nu fungerar det igen. Ha en fin måndag Anki!

  Gillad av 1 person

 11. Gillar bilden med ”Toalett” på trädet och sedan din härliga replik … aha, där är det 🙂 Däremot gillar jag inte att läsa att du har problem med gallerierna igen 😦 Har du inte fått något svar från supporten? Dom har nog ganska stora problem för kommer du ihåg att jag inte kunde kommentera ett av dina inlägg när jag hade gått in i gallerierna och tittat på bilderna? Jag var tvungen att gå ur inlägget och in igen och kommentera utan att öppna något galleri. Då först gick det. Men innan jag kom på det. Nu hoppas jag verkligen att dom tar tag i det här … Blogger har massor av problem dom också. Läser det dagligen på blogger-bloggar.

  Kram Anita

  Gilla

Kommentarer är stängda.