Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in denna måndag!

Jag känner mig nöjd och glad över att årets syltade nypon är fixade!

Glad också för denna nyutslagna ros!

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

46 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Ja kära nån, dom bilderna blir jag väldigt glad över! Visst blir man glad av att se en droppbeströdd rosa rosenknopp en morgon i oktober. Tack Anki!

  Kram Anita

  Gillad av 1 person

   1. Synd att det inte växer några nypon här 😉 Inga lingon heller men vi köper tranbär som min käre make tillagar och det blir faktiskt väldigt likt lingonsylt.

    Gillad av 1 person

 2. Nyponen såg ut som små paprikafrukter. En himla läcker bild, i dubbel bemärkelse alltså. Inte illa med en ros som slår ut i oktober. Den behövde kanske helgens regn;-)

  Gillad av 1 person

 3. Kul med nyponen! Och att sylta dem har jag inte kommit på. Den nyutsprungna rosen är så vacker och tänk att den orkar- För det är ändå den femte september.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Syltade nypon är tidsödande, då varje nypon måste delas och rensas på fröna inuti … men som sagt väldigt gott 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Två härligt färgglada och fina bilder och det är klart att man blir glad av en så underbar ros full med droppar 😀 De syltade nyponen tog säkert sin lilla tid att göra klart och då är det klart att du blir glad när det är gjort och att ni dessutom har ett väldigt gott tillbehör till höstens köttgrytor 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. Vilket härligt färgsprakande inlägg, verkligen en glad måndag! Syltade nypon, va spännande. Rosen är så vacker, jag har en hel del rosor här hemma just nu, så ganska färgglatt faktiskt.
  Må så gott!
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Syltade nypon! Vilket bra förslag, det har jag inte tänkt på. Ska kolla lite närmare på ett sådant recept. Det ser inte bara vackert ut det är säkert väldigt gott också. Är det ovanligt många nypon i år?
  Min ros på ön har blommat färdigt så jag får njuta av dina vackra.

  Trevlig tisdag får jag önska!

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Sött och gott som tillbehör till kött / köttgryta. Här är massor med nypon i år – stora och fina 🙂 Ha en fin tisdag!
   Kram

   Gilla

 7. Oh, den där rosen! Och den röda nyponsylten, önskar jag kunde äta sånt. Jag får hålla mig till osockrat äppel- och päronmos. Så fina bilder som andas gläjde!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.