Lite mer från igår …

Första mötet …

44 reaktioner till “Lite mer från igår …

 1. Härliga bilder och härliga killar. Tack för att du delar med dig. Förstår att det blev en lyckad helg. Och roligt att trädgårdstraktorn går igen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Det var nyfikenhet och sen tyckte de nog det var kul med nya kompisar 🙂 Tack, men jag tror det får bli någon annan som får skriva den boken 🙂

   Gilla

 2. Vilken perfekt fortsättning på denna glada måndag. Bilderna är bedårande! Gillar Dio och Charlie på samma höjd – öga mot öga så att säga. Kul kul som helst att introducera sköldpaddan och se Dios frågande blick. Vilken ovanlig sköld sköldpaddan har längst ned. De hade inte mina två när jag var barn. Är det en grekisk köldpadda eller en annan ”sort”.

  Gillad av 1 person

  1. Det blev nya möten och alla verkade tycka det var kul 🙂
   Gunnar ska visst vara av en art som heter ”svart landsköldpadda” – den mest storvuxna av de som finns i medelhavsområdet och känns igen på den speciella skölden och den mörka färgen.

   Gilla

 3. Hur många valpar har fått träffa en livs levande sköldpadda? Inte konstigt att han ser konfunderad ut, finns det något innanför pannbenet?`Och så underbart med barnen, kärlek vid första ögonkastet!

  Gillad av 1 person

  1. Han var verkligen fundersam på vad det var … och när den konstiga saken började röra på sig … den minen är synd att jag inte fick på bild 🙂 Ja, de verkade gilla varandra 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Ömsinta bilder av barn och djur! Undrade också över kjolen som Gunnar har och fick svar i en kommentar. Har inte sett sånt förr. Han är bra mycket större än vår Skalman var.

  Gillad av 1 person

  1. Barn och djur … känns som de gillade att mötas.
   Det finns tre grekiska sköldpaddor i ”flocken” … och så Gunnar, som är störst då 🙂

   Gilla

Kommentarer är stängda.