62 reaktioner till “Som gelégodis …

    1. Vi har en damm i trädgården där jag sett kärrspindlar – denna gröna var jag osäker på, trodde det kunde vara en bladspindel, men fick veta av sakkunskapen i fb- gruppen ”Spindelnätet”, att det var en ung kärrspindel.
      Tack Hans!:)

      Gilla

      1. Här kom bara åskan, nästan inget regn, men det är bra för då kan jag vila lite från gräsklippningen. Det är förskräckligt vad gräs växer då det får vatten uppifrån.
        Svante

        Gillad av 1 person

  1. Den var verkligen häftig. Läckra färger och fint ansikte. Vi håller oss inne i dag också för värmen är hemsk. Vindstilla och 30 grader är inget vi gillar. Trädgården ser så tråkig ut med slokande buskar och träd.
    Kramar från oss

    Gillad av 1 person

    1. Haha … den hade så håriga ben, och efter att poserat så försvann den snabbt iväg – tur för oss båda kanske 🙂

      Gilla

  2. Fantastiska bilder på kärrspindeln. Hade inte hört talas om den och än mindre sett den. Men nu har jag genom dig fått göra både och. Tack för detta.
    Kram

    Gillad av 1 person

    1. Tack så mycket, Ditte! De kärrspindlar jag sett tidigare har inte haft denna läckra färg, men nu har jag fått lära mig att unga individer kan vara gröna, roligt med ny kunskap 🙂
      Kram

      Gilla

  3. Mycket fina bilder på gelegodiset, kärrspindeln! Tänk så mycket fint det finns i vår omgivning, smått och gott men har man öga för det så ser man det, precis som du alltid gör. Tack Anki! 🙂

    Gillad av 1 person

  4. Tillhör helt klart de vackraste av sin sort…o så roligt att få studera på lite närmare håll, Kalasfina foton Anki
    Kramen

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.