38 reaktioner till “Glad Måndag …

 1. Glad måndag är det och ännu mer fick jag här!
  Jag har varit inne på inlägget om Makaonfjärilen, glidaren kärr-och dillfjärilen som läcker larv, vilket färgsamspel där den kryper runt på dillen. Applåd!
  Svänger in på Redigera och Skapa – härligt och roligt att prova på. Bildskapande har inga gränser i skapande stund, så kan en bruka som en vill eller inte 🙂
  Kronan på verket – dillkronor, ja,de är fina. De är fina till mat och underbara i blombuketter och som enskilda i vas på matbordet.
  Tänkte kommentera med min nya bloggadress – jag skriver lite igen- men det funkar inte alls. På min gamla blogg ändrade jag av misstag till något avatar/gravatar och tydligen krockar det med mailadr. eller något annat.Om du har lust o tid så finns jag på http://blandar.bloggo.nu.
  Glad måndagskram!

  Gillad av 1 person

  1. Hej min favorit-Tove! Så roligt att du är igång igen! Klart jag ska titta in!
   Tack för din härliga kommentar!
   På återhörande!
   Kram

   Gilla

 2. Glad måndag! Jag har kört coronaleverans på mat. Idag möttes vi i Nästången för fika vid olika bord och matbyte. Jag fick nyplockade kantareller =) Så en bra måndag!

  Gillad av 1 person

 3. Haha.. vem kan mannen som viftar med käppen längst upp till höger vara? 😁😁 En underbar bild som sprider glädje. Glad måndag Anki!!!

  Gillad av 1 person

 4. Hahaha! Guuuu så fint du har gjort den annars så tråkiga skylten. Många besökare där:-) Den skylten gör en verkligen glad:-)

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.