Gillar …

… den här nya redigeraren skarpt!

Hittade en kul möjlighet i ”Mediablocket” … eller först såg jag det här, hos Hans – och sen hittade jag det i redigeraren.

Dra i reglaget på bilden – för att se före och efter … samma bild, men den första i originalfärg och den andra i svartvitt.

Här en annan bild … där jag gjorde om en vanlig bild till en tecknad. Ja det är inte jag som tecknat, utan det fixade PhotoScape, mitt redigeringsprogram åt mig.

Vad har man för nytta av detta då? Ja, inte vet jag, men lite kul är det 🙂

56 reaktioner till “Gillar …

 1. Visst är det kul att testa nya funktioner. Det gäller bara för läsarna att hänga med i svängarna. Bra att du förklarade funktionen.
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 2. Häftigt! Själv har jag inte provat den nya än utan tycker det känns tryggt (eller bekvämt) med det gamla. Men visst är det roligt att leka med bilder 😀

  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Verkar kul och väldigt effektfullt för betraktaren.
  Måste nog ta itu med den där nya redigeraren, håller mig fortfarande kvar vid den klassiska men det håller nog inte i längden.
  Önskar dig en fin fortsatt torsdag från Malta 35+ 🌞

  Gillad av 1 person

  1. Det är roligt att testa det nya – och jag tycker nya redigeraren funkar bra, men det kräver lite funderingar i början 🙂
   Tack Anita! Önskar dig en fin kväll! Här är behagligare temperatur, i alla fall för mig +19,8 just nu och solsken 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Häftigt är det, men jag står över. Det gäller att klara vardagen, och då är nymodigheter för mycket för mig.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Tyvärr får jag inte välja vad jag vill göra. Jag skulle vilja besöka en Frisör, och det får inte vi 70+ göra ännu.
    Svante

    Gillad av 1 person

 5. Jättefint, jag har sett att dottern gjort detta med foton, vet inte om jag behöver ett plugin för att kunna göra detsamma. Leka bör vi alla göra, vara kreativa och upptäcka nytt. Kramen

  Gillad av 1 person

 6. Hoppsan! Jag har Photoscape men inte har jag kommit på det där inte! 😀 😀 Får nog utforska programmet lite mer 😉
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det tar lite tid att hitta det nya och att se vad man kan använda det till – men visst är det lite kul 🙂

   Gilla

 7. Det är kul att leka med bilderna. Förr har jag gjort det mycket med en enkel gratis redigerare, Gimp. Sedan finns många online-redigerare också. Vad kul att det finns inbyggt i den nya WP redigeraren. Tycker också mycket om första bilden. Dimma är magisk, alltid! Ha en fin kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det kul att leka lite med bilderna i olika redigeringsprogram. Jag gjorde det mycket mer förr, men har ”lagt av mig” numer.
   Dimma är spännande och har man tur så kan det bli ett magiskt ljus … tack!
   Ha en ny fin dag!

   Gillad av 1 person

 8. Johannes visade mig det där med att dra på bilden för att se före och efter, men jag har inte gett mig på den nya redigeraren och vet inte om jag tänker göra det eller avveckla min blogg framöver. Men visst finns det många möjligheter med den nya redigeraren för den som har lust och ork att sätta sig in i allt.
  Jag gillar bilderna på snäckan, den blev jättefin som tecknad!
  Ha en jättefin kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Hoppas på att du inte slutar blogga! Ge den nya redigeraren en chans – inte alls så krångligt som man tror innan man provat … och du har Johannes som kan hjälpa dig om det behövs, men jag tror du fixar det på egen hand!
   Tack!
   Önskar dig detsamma! 🙂

   Gillad av 1 person

 9. Sådana leksaker som har med fotoredigering att göra är alltid roliga. Gillar speciellt första ”effekten”. Å originalbilden på vinbergssnäckan var suverän!

  Gillad av 1 person

 10. Vad roligt! Och så kul att leka med bilder. Ska titta efter detta program. Härliga bilder med jättefina effekter. Och fina utan dem också.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 11. Skojjsiga nyheter Din blogg uppdaterar, min bloggs nyheter är inte ens hälften så kul 😉 jag har inte ens förstått varför de gjort om… bättre blev det inte.

  kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det här var en kul ny grej de kom med … jag är i stort sett nöjd med den nya redigeraren på WP … riktigt kul att lära sig nya funktioner 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Tack! Kul att testa nyheterna i nya redigeraren. Just denna vet jag inte den har någon direkt nytta, men lite kul är det i alla fall.

   Gilla

Kommentarer är stängda.