Det finns annat än svamp …

… som gör mig glad! Underbara bloggvänner t.ex!

Det kom ett paket med posten … med en omsorgsfullt inslagen pelargon,

Paketet kom långväga ifrån, ända uppe från Skivsjö i Vindelns kommun, nästan 85 mil norrut från mig. Det kom från bloggvännen Mia med bloggen Tanthuset.

Stort Tack Mia!

36 reaktioner till “Det finns annat än svamp …

  1. Väl emballerade går det bra … och så får man hoppas och tro att PostNord gör sitt jobb. Jag ska göra vad jag kan för att nytillskottet ska trivas 🙂

   Gilla

 1. Jamen, vilken överraskning! Jättekul att Mia skickade dig två pelargoner. Kul också att de överlevde den långa resan:-) Caliente betyder förresten ”varm” på svenska, så pelargonen heter ”Varmt rosa”, vilket roligt namn:-)

  Gillad av 1 person

 2. Oj, att det klarade en sådan resa och verkar må bra…det var inte illa. Men pelargoner kanske är seglivade. Roligt att få paket och särskilt roligt är det när man inte vet om att det är på väg 😀 Hoppas att de små plantorna ska trivas riktigt bra och blomma rikligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Det var gulligt gjort!
  (Nu rullar bilen igen av reservdelen jag köpte, en ny termostat till kylare. Jag behövde bara köpa den, syrran blev hämtad av sin man efter jobbet och de satte dit den)

  Gillad av 1 person

 4. Jag tror du är absolut rätt person att få sådana gåvor. Du fixar det, den kommer att trivas hos mig. Något annat skulle förvåna mig. För övrigt instämmer jag i kören att det är en fin bloggvän du har i Mia i Tanthuset…. alltså inte jag 😉

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.