Dougal …

… nu har jag fått träffa honom! Han var lite trött när jag kom sent på eftermiddagen, men så småningom vaknade han till. Nyfiken och såå söt! Han tyckte min kamera var lite läskig – men det blev bättre när han fått hälsa på den!

En riktigt bra dag och ett bra första möte!

Jag återkommer senare idag med en uppdatering om solrostävlingen och älgörtssaften!

48 reaktioner till “Dougal …

 1. Säger det igen … han är helt underbar! Och återigen blev jag varm i hjärtat när jag såg bilderna. Vilka ögon! Det där med att ”hälsa” på föremål är viktigt. Nu kommer han nog inte att vara rädd för kameran något mer.

  Gillad av 1 person

  1. Inte lätt med allt nytt – men det blir säkert bra efter att vi setts och han fått lukta på kameran. Han är alldeles underbar!
   Tack Anita!

   Gilla

  1. jag tyckte saften blev ganska god, men jag droppade i lite extra citron 🙂
   Min solros lär inte vinna … men det är kul ändå 🙂
   Ha en fin kväll!
   Kram

   Gilla

 2. Vilka underbara ansiktsuttryck han har, de säger verkligen allt om hur han tänker! Det enda jag saknade var leendet, han var lite försiktig, mycket klok liten valp. Hjärtekram

  Gillad av 1 person

 3. Underbara bilder! ”Vem är du” och ”Vad vill du” är så talande uttryck att de bilderna fick mig att skratta högt, här i min ensamhet! 🙂 Både du och hans familj kommer säkert att få många fina stunder tillsammans med honom och vice versa. Härligt!

  Gillad av 1 person

 4. Åhh, vilken liten goding, såå söt 🙂 …jag tänkte faktiskt på dina solrosor igår, och funderade lite på hur långt dom har kommit, spännande. Ha en trevlig torsdagskväll!

  Gillad av 1 person

 5. Så fin Dougal är! Vilka härliga bilder du kunde ta. av honom. Och vilka vackra ögon. Förstår att ni alla är så glada över hans ankomst.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Sorry att jag missade inlägget igår. Tack för påminnelsen:-) För den bildkavalkaden med Dougal hade jag verkligen inte velat missa. Han är ju hur söt som helst. Älskar han minspel och ögonen säger mera än tusen ord;-) Mina favon är utan minsta tvekan den där han sitter mellan benen på Basse(?), bilden efter där han sitter vid grinden åsså när han leker med din kamera. Det var modigt gjort av dig, att låta honom leka med den fina kameran.
  Det ska bli hur kul som helst att följa Dougal hos dig:-)

  Gillad av 1 person

  1. Du behöver inte be om ursäkt BP! Jag tyckte bara det var synd om du missade de nytagna bilderna … du tyckte ju han var söt på de första jag la ut 🙂 Visst är han söt där mellan fötterna på Basse 🙂
   Tack BP! jag är glad att du tittade!

   Gilla

 7. Så fin liten valp med lite sorgsna ögon. Lite blyg och avvaktande, han ska ju vänja sig vid sitt nya folk. Underbart söt, all lycka till er alla med den lille! Jättefin bildserie!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.