Glad Måndag …

… önskar jag med några bilder på Basses och Lindas valp Dougal, som fick flytta hem till dem igår. Bilderna är Basses – och jag har fått tillåtelse att använda dem 🙂

Jag är såå glad för deras skull och nu hoppas vi att allt går bra med denna nya familjemedlem … och det kommer säkert mer bilder vartefter.

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

53 reaktioner till “Glad Måndag …

 1. Ett sådant charmtroll. Ser störigt redan som valp. Fascineras över hur helt olika utseenden vargarnas avkomlingar kan ha. För nog är det så att alla hundar kommer från vargen? Ha en fin dag?

  Gillad av 2 personer

  1. Visst är han söt 🙂 Har tänkt det många gånger … att det är en otrolig utveckling från varg till alla dessa hundraser … men jo, så lär det ju vara.
   Hm … hänger inte med – ser störigt redan som valp …?
   Tack! Önskar detsamma!

   Gilla

 2. Så fin han är! Nu hoppas jag att de kommer att trivas tillsammans och att allt kommer att gå bra med den här nya familjemedlemmen.
  Ha en glad måndag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Javisst är han söt! vi får hoppas det går bra … tredje gången gillt vad gäller whippet. Dalmatinern de hade fick ju leva ett bra liv i 8-9 år, men dog alldeles för tidigt han också med brusten aorta.
   Kram och tack!

   Gilla

 3. Åhh.. mitt hjärta smälter 💖 Vilken fining och extra roligt att han bär på anor från de hundar de haft tidigare. Underbara bilder!

  Vet inte om du vet men vi planerar att para Fanny. Vi har hittat en uppfödare av basenji här på Malta och om allt går som jag hoppas på blir det valpar till hösten. Känns väldigt spännande och roligt men blir det inget så väntar vi till nästa år. Idag fyller hon 3 år 🐕

  Hoppas du får tillfälle att träffa Douglas idag. Önskar dig en riktigt Glad fortsatt måndag! Kram från Malta!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är han helt underbar!
   Såå kul att du hittat en basenjiuppfödare på Malta! Jättekul att ni planerar valpar! Underbart!
   Tror jag får vänta att träffa honom tills i morgon … men det blir säkert bra det också 🙂
   Tack Anita!
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Jag får tanken att den valpen, visar upp en lite osäker min, när han blivit utlämnad till människorna i vida världen. Det går nog över efter några dagar.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Det blir snart ett nytt hem, att busa i. Det brukar räcka med ett par dagar, innan det är full rulle.
    Svante

    Gillad av 1 person

 5. Åh vilken liten sötnos! Det går inte annat än att bli förälskad i de ögonen och det ansiktet! Hoppas du får träffa honom snart och krama om honom riktigt!
  Glad måndag på dig också!

  Gillad av 1 person

 6. Om inte det är en glad måndag, då vet jag inte vad som behövs. Jätteroligt för er alla (och oss som följer dig förstås).
  ”All lycka i världen” till Dougal! 🐾 💖

  Gillad av 1 person

 7. Vilken ljuvligt söt liten varelse och jag skulle gärna vara där och klia lite bakom öronen 😀 Det måste bara gå bra den här gången. Nu önskar jag den nya familjemedlemmen en väldigt fin uppväxt och framtid som varar riktigt lääänge 😀 ❤
  Kram

  Gillad av 1 person

 8. Sååååå söt han är:-) Å så himla roligt att han får behålla namnet Dougal. Skrattade gott åt flera kommentatorer som kallade honom för Douglas – hahaha! Dougal uttalas ju ”Dogal”, medan Douglas uttalas Dagles, ungefär så. Har aldrig lärt mig fonetiskt engelska;-)
  Än en gång önskar jag familjen bara de allra bästa med Dougal, som ser ut som en Dougal faktiskt. Du har väl berättat om tv-serien ”Father Ted” med Dougal.
  Basse har ärvt din talang för fotografering:-)

  Gillad av 1 person

  1. Japp … en riktig goding! Jag har inte hört något annat namn än i alla fall – och jag tycker det är perfekt 🙂
   Jag har sett att en del läst fel, men det löser sig nog framöver 🙂

   Gilla

 9. Väldigt fin! Jag tror absolut allt ska bli bra den här gången, han får ”växa in” med familjen och ha många år framför sig. Tror nog vi får se litet bilder då och då med honom när du är hundvakt! 😉

  Gillad av 1 person

 10. Så jätteroligt! Jag gläds med familjen och er. Vilken ”sötnöt” ! Ljuvliga bilder! SEr förstås fram emot fler bilder.
  En extra glad måndag idag!
  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Jestas säger jag som man gör i svenskFinland. Det betyder ungefär Jisses, vilken sötnos. Ja nu är det tredje gången gillt och nu ska familjen få ett härligt liv tillsammans, det kan vi vara rörande överens om! Så kul att få se honom alldeles purfärsk! Kramen

  Gillad av 1 person

 12. Meeeeen vilken sötnos ❤ Underbart med en ny familjemedlem och han kommer att få det så fint och så mycket kärlek ❤
  Kram till er alla!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.