Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in!

Jag känner mig glad för att Calle fixat gräsklipparen/ trädgårdstraktorn!

Äntligen!

Med facit i hand, så ångrar jag att jag inte bad om hjälp tidigare, men då han alltid har så mycket att göra, så ville jag helst inte … och när han nu erbjöd sig, ja då mottog jag förstås hjälpen med tacksamhet!

TACK Calle!

Nu fick jag chansen att rå om Charlie lite extra också 🙂

Jag kör!

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

36 reaktioner på ”Glad måndag …

 1. Förstår din glädje! Vi ägnade många timmar åt att få traktorn på landet att samarbeta förra året och det gick till slut med svärfars hjälp. De är bra tidsbesparande. 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Så fint att få hjälp! Och med detta fordon är det ju ganska snart gjort att få gräset klippt. Perfekt också att du fick extra tid med Charlie.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Efter en hel del bilder som jag har sett på Calle och Charlie tror jag att Charlie alltid har lika mycket att göra som Calle. 😀
  Ibland är det svårt att be om hjälp. Förstår dig mycket väl men vad bra att det är gjort och måndagen blev en glad måndag.
  Önskar dig en fortsatt glad måndag kväll!

  Gillad av 1 person

 4. Dubbelglädje för din del, och det är du såååååå värd. Vilken tuff gräsklippare! Gissar att det inte tog många minuter att klippa gräset med en sådan maskin.
  Charlie är ju så himla söt och hans kläder är helt i min smak. Dessutom är han en kopia på Basse. Av alla tre bröderna är Charlie mest lik Basse – till utseende alltså, tycker jag då. Vad tycker du?

  Gillad av 1 person

  1. ja, det var en bra dag … och skönt att få hjälp med sånt man inte klarar på egen hand 🙂
   Jag tycker Charlie är den av grabbarna som är mest lik sin mamma 🙂

   Gilla

 5. Oj, vad mycket glädje på en och samma gång 😀 Jätteskönt att du fick hjälp med gräset och härligt att du fick umgås med Charlie. Han jobbar och står i som han brukar när han hälsar på hos er. Tänk vad mycket hjälp ni ska få när han blir lite större 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.