Testing, testing …

… ogärna, men ändå, så måste jag ge mig ut på okända vägar när nu WP tvingar sina bloggare till det …

Daggsalvia …
Klockhyacint

Jag lyckades i alla fall lägga in bilder och göra dem klickbara för att förstora, men jag tror det kommer att ta ett tag att bli bekväm med detta nya påfund.

Ha en fin pingstafton!

34 reaktioner till “Testing, testing …

 1. tack som vanligt, jag lär mig nytt vid varje besök, efter så många år! Kan det möjligen bero på mitt dåliga minne, fniss! Jag fotade blåsuga för några dagar sen o hade förstås ingen aning om vad den lite häftiga växten hette!
  Jag måste lyssna med min dotter om wp:s nya grej. alla pratar om det, likadant hos blogger eller vilka det nu var. När jag gör inlägg märker jag ingen skillnad någonstans och ingen tvingar mig ut på okända vatten…inte ännu iaf.
  Trist uppvaknande idag, en pojkspoling som kör folkrace hamrar och svetsar på sin bil till maxvolym på högtalarens hårdrock…grrrrr
  Kram

  Gilla

 2. Fina blommor blev det och med namn jag inte alls kände till. Ska nu försöka minnas dem också. Helst både namn och utseende.
  Har inte märkt att ”min WP” ska ändras. Kan eventuellt vara lite olika vilken variant man har. Men det kanske blir- Har inte fått meddelande om det. Kanske är det inte alla WP bloggar som berörs. Får se tiden an. Läste att blogspot också skulle ändra något.
  Önskar dig en fin pingstafton.
  Kram

  Gilla

 3. Älskar alla salvior, men denna var suveränt vacker. Skall ägna dagen/helgen! åt blockredigeraren i WP.
  Hoppas du får en fin pingst att hänryckas i!

  Gilla

 4. Du lyckades väldigt bra med dina vackra bilder. Jag har inte testat så många nya saker ännu utan mest bara konstaterat att det tar längre tid att lägga in bilder nu. I alla fall om man inte vill ha dem som ett galleri. Men jag ska testa mer när jag kommer hem.
  Kram

  Gilla

 5. Fina bilder på blommor, gissar att det tar längre tid att göra inläggen för dig också, precis som det gör för mig.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Jag hörde en del mycket yngre under tiden på sjukhuset, som också tyckte moderniteter var till det sämre.
    Svante

    Gillad av 1 person

 6. Vackra blommor! Jag ser ingen skillnad i din blogg från min sida sett. Vad skulle bli bättre??
  Jag provade ju Bloggers nya och det såg ut detsamma i färdigt skick, så jag fattar inte vitsen. Ändringen bestod bara i krångel i utförandet och redigeringen.
  Pingskram!

  Gillad av 1 person

  1. Tror inte man ser någon skillnad som läsare, bara krångligare för den som gör inläggen … men man vänjer sig nog 🙂
   Ha en fin pingstafton!
   Kram

   Gilla

  1. Tack så mycket! Jag har hört/ läst att den gamla redigeraren ska fungera ett tag till … men vet inte om det stämmer.
   Ha en fin söndag!

   Gilla

 7. Lustigt att både WP och Blogger gör om sina plattformar nu. Eller Bloggers har ju funnits ett tag men att de nu tvingar över.

  Jag har varit med om några datasystemskiften under åren och det lustiga är att varje gång så gnäller alla och säger att det gamla var myyyyycket bättre. Varje gång. Men skulle man tvinga sig tillbaka till det förra systemet när man väl lärt sig det nya så skulle man nog sucka över det gamla och tröga, alla finesser som saknas.

  Blommorna är oavsett nytt eller gammalt väldigt vackra!

  Gräslöksblommorna, brukar du nypa bort dem? Jag brukar göra det av gammal vana, tänker att annars går plantan in i frötillverkingsstadiet och slutar producera mer grönt. Så funkar ju de flesta blommorna … Men jag har hört andra som inte nyper bort dem.

  Gillad av 1 person

  1. Det är alltid svårt innan man kommer in i det nya … men sen brukar det ändå gå bra 🙂
   Gräslöken ja … jag har såna mängder med den … och jag nyper bort en del av blommorna – inte på alla ”ruggar”och inte samtidigt och jag vet inte vilket som är rätt eller fel – tycker jag har gott om gräslök hela sommaren i alla fall.

   Gilla

 8. Jag behåller i alla fall den klassiska redigeraren som jag använt sen jag börjar eftersom den får finnas kvar tills vidare enligt WP. När jag provade den förra blockredigeraren så avskydde jag den fullständigt! Den nya kanske är bättre men jag kör med den klassiska i alla fall!
  Men jättefina bilder du lyckades lägga upp med den nya i alla fall!
  Ha trevlig helg!

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Ja, det är lite svårt när man ska lära nytt, men det brukar funka efter ett tag 🙂
   Ha en fin söndag!

   Gilla

 9. All förändring är inte bra, tvärtom blir mycket sämre 😉 i alla fall när det gäller bloggandet 🙂
  Fina blomster 🙂 tänkte faktiskt att det är synd Du inte kunde följa mig till Växthuset och säga vilka plantor jag borde köpa… vad som passar ihop å var de ska planteras.
  Jag kommer inte ens ihåg vad de blommor jag faktiskt köpte igår heter 😉
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Så är det … allt nytt är inte bra!
   Haha … du har höga tankar om mig – men någon växtexpert är jag inte, utan handlar växter väldigt ogenomtänkt!
   Ha en fin söndag!
   Kram

   Gilla

 10. Ljuvliga bilder! Sommarkänsla!
  Jag kommer också att använda den klassiska. På wordpress bloggen var de flesta kommentarerna negativa. Alla tyckte det är krångligt och tar mycket längre tid.
  Ha en trevlig pingst!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket!
   Om den klassiska blir kvar så kommer jag att använda den … men nu har jag i alla fall testat lite 🙂
   Ha en fin söndag!

   Gillad av 1 person

 11. Åhh..vilka fina blombilder du visar. Så fina färger, ljuvligt vackra.

  Har knappt ens provat den nya redigeraren och det lilla jag testat gjorde mig mest förvirrad. Men det är bara att försöka lära sig och vissa fördelar måste det säkerligen finnas annars finns det ju ingen anledning för wordpress att förnya sig. Fast det är lätt att man tänker att man helst vill ha kvar det man är van vid och behärskar.

  Minns när jag arbetade som tandsköterska på 80-talet. Det var innan internet och för att hålla koll på vilka patienter som skulla kallas för undersökning hade vi små kort med patienternas namn i små lådor, de som var på tur låg längst fram. Sen skulle allt datoriseras och jag satt där och nästan svor för mig själv, jagg ville ha kvar mina små lådor för att ha full kontroll. Hahaa.. det var då det 😀 Det gäller att hänga med i utveckligen så gott det går, och snabbt går det.

  Ha en fin kväll Anki!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita!
   Det är alltid lite svårt med nymodigheter, men man vänjer sig. Efter vad jag hört, så ska man kunna använda den klassiska redigeraren ännu ett tag, men hur det är med det, det vet jag inte …
   Önskar dig en fin söndag! Här skiner solen från en alldeles blå himmel!

   Gillad av 1 person

 12. Härliga blommor 🙂 Åsså tycker jag att du är modig OCH duktig. Du lyckades ju med dina bilder och till och med bildtexterna som direkt ligger i bilden. Själv bävar jag inför blogspots/Bloggers nya redigeringsverktyg och har inte gett mig in i det än.

  Gillad av 1 person

 13. Grattis till ett bra testande! Blommorna fastnade utmärkt bra. Jag ser inte helt glatt framemot det nya jag heller men har lovat mig att börja från och med i morgon med mitt testande. Ha en fin söndag Anki!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.