Känner mig lite låg …

… och blogginspirationen är som bortblåst.

Så var det så åter dags, bara två månader sen senast – Lasse inlagd igen med rosfeber … ambulansen hämtade honom i onsdags – och det är såå himla ledsamt! Två dygn på Akutvårdsavdelning och igår flyttad till Medicinavdelning – hoppas på att han får komma hem idag, men jag får vänta på besked tills efter ronden …

Blomfluga på besök hos majveronikorna i gräsmattan.

Bara en fotbladsblomma i år … undrar varför?

Önskar dig som tittar in en fin helg!

68 reaktioner till “Känner mig lite låg …

 1. Tack för länken, ska surfa in där och titta. Fy så tråkigt med Lasse, rosfeber verkar kunna blossa upp lite hur som helst. Håller tummarna för att du får hämta hem honom i helgen. Ta du lite bloggvila tills allt lugnat ner sig. inspirationen den kommer tillbaka =) kram

  Gillad av 2 personer

  1. Ja, det är inget kul alls …
   Han är bättre, men det var något prov som inte var bra igår, så vi får se …
   Kram

   Gilla

 2. Så tråkigt att Lasse måst åka in igen. Hoppas att du får hem honom snart. Det är inte att undra på att du känner dig lite låg.
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 3. Nej men vad jobbigt Rosfebern igen. Hoppas han blir så pass bra att han får komma hem snart, helst idag för din skull. Det är sååå jobbigt när ens käraste är sjuk.
  Styrkekramar till er båda.

  Gillad av 1 person

 4. Inte nu igen! Det var min första reaktion! Fy bomben så trist. Kan man inte på något vis förebygga dessa attacker??? Det verkar dessutom som att den kommer utan förvarning! Inte konstigt du känner dig låg! Jag har vänner omkring mej som mår väldigt dåligt i isoleringen, vilket gör att jag också känner att jag inte riktigt räcker till o känner mig lite utmattad o låg mellan varven. Man får vara det. Och när din Lasse inte mår bra gör förstås inte du det heller. Även om han är världsbäst på att hålla humöret uppe! Ge en bamsekram från mig, håller tummarna för att det hemkomst idag! O bamsekram till dig också…förstås ❤

  Gillad av 1 person

 5. Så trist, Anki! Förstår verkligen att du är låg och nedstämd. Tänk att denna rosfeber ska vara så besvärlig. Håller tummarna och hoppas att Lasse snart får komma hem igen.
  Många tankar till er båda.
  Stor kram

  Gillad av 1 person

 6. Förstår att du känner dig låg och energilös. Att ha någon nära som är sjuk och man är helt hjälplös vet jag hur det känns men du ska se att han snart kommer hem igen och känner sig bättre. Det har i alla fall blivit vår till slut även här i ödemarken och nu har jag i alla fall fått vitsipporna i blom nere mellan björkarna och marken börjar bli grön istället för gul. Lycka till nu och tack för alla fina bilder du tar.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita! Ja, det är inte kul …
   Skönt att våren kommit till Fisksjön också! Här regnar det idag, vilket är välbehövligt.
   Roligt att du tycker om mina bilder … tack!

   Gilla

 7. Så trist med Lasse, förstår du är låg, mycket tankar , oro, ensamhet och ja, man blir liksom lite halv utan den där halvan och oron gnager. Läste lite om sjukdomen som jag aldrig tidigare än hos dig känt till, läskig o verkligen farlig utan behandling förstod jag. Hoppas du får hem din Lasse idag.
  Fotbladsblomman var vacker. Är det inte lite så att blommor o växter blommar olika år från år, det enda jag har här som alltid växer otroligt mycket varje år- de är vindruvsbuskarna. De är helt sanslösa.
  I år har de varit en kall vår så jag tycker allt är sent.
  Kramiz var rädda om varandra.

  Gilla

 8. Men så trist att läsa om Lasse…..hoppas du får glada besked idag ❤ Vackra bilder som vanligt hos dig, du är så duktig med kameran ❤
  Ta det lugnt nu Anki, bara tänk på dig och er ❤

  Gillad av 1 person

 9. Så tråkigt och ledsamt att höra att Lasse är sjuk igen. Att du känner dig låg då förstår jag mer än väl. Hoppas det blir ett positivt besked i dag och att du har honom hemma snart igen.

  Många kramar ❤

  Gillad av 1 person

 10. Så ledsamt att Lasse är sjuk och inlagd igen, förstår Du känner Dig ensam och orolig, inte lätt att vara anhörig nu då inga besök på Sjukhus/Vårdinrättningar är tillåtna.
  Jag hoppas Lasse kryar på sig och får komma hem.
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är inte roligt alls …
   Han fick inte komma hem idag, men jag hoppas på att hans prover är bra i morgon, så han får åka hem …
   Tack Åse!
   Kram

   Gilla

 11. Så himla ledsamt med Lasse! Rosfeber verkar blossa upp utan förvarning och ganska ofta. Så tråkigt både för Lasse och dig. Man skulle kunna säga att du borde vara van vid det här laget, men det blir man nog aldrig.
  Många varma och hårda styrkekramar från mig. Åsså hoppas jag förstås att Lasse fick komma hem idag.

  Gilla

  1. Ja, det känns inget kul alls … tror inte man vänjer sig vid att livskamraten förs iväg i ambulans och man får inte vara med … och inte hälsa på.
   Tyvärr fick han inte komma hem idag.
   Tack BP!
   Kram

   Gilla

 12. En så vacker blomma! Ellersåvär det som vanligt du, som trollar med kameran. Resfeber känner jag inte till, men googlar och förstår att det är en besvärlig sjukdom. Hoppas verkligen att han snart är hemma igen. Nära anhörigas sjukdom, det är nog det värsta som finns. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det en fin blomma – finare i verkligheten, än vad jag kan förmedla!
   Ja, det är tråkigt Lasse är sjuk … nu hoppas jag hans provsvar är bra i morgon, så han får komma hem.
   Tack Anna-Lena!
   Kram

   Gilla

 13. Åh nej vad jobbigt! Det verkar som att ditt liv är en ständig berg-och-dalbana. Förståeligt att lusten till bloggen inte ligger på högsta nivån just nu. Nu när jag läser så är det åtta timmar sen du lade ut det här inlägget och jag hoppas av hela mitt hjärta att din Lasse är på väg eller redan hemma.
  Bilderna du visar är som vanligt jättefina. Tycker den sista liknar ett spruket ägg med gulan i mitten.
  Sköt och dig Anki! Kramar!!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita! Lite så känns det – som en bergochdalbana …
   Tyvärr fick han inte komma hem idag, utan nu hoppas jag allla prover är bra i morgon så han får komma hem då istället.
   Kram

   Gillad av 1 person

 14. Men nej! Inte nu igen! Stackars Lasse som lider av sjukdom och stackars dig som lider med honom och känner dig ensam ❤ Jag inbillar mig att de här skoven verkar vara en sommarplåga, eller har jag fel? Jag har för mig att flera husbilsresor tidigare år har fått skjutas upp för att Lasse har varit sjuk. Nu håller jag tummarna för att du får hem honom riktigt snabbt. Kryahälsning till Lasse och en stor kram till dig.

  Gillad av 1 person

  1. Suck … ja, det är inte kul alls. Av sex gånger med rosfeber, så har tre gånger varit på sommaren och tre på vintern/ våren, så årstidsbundet har det inte varit.
   Förhoppningsvis får han komma hem i morgon – håll tummarna för det!
   Tack och kram!

   Gilla

 15. Jag läser först idag, har haft fullt upp och ser nu att Lasse åter har fått rosfeber och är inne på sjukhuset. Så ledsamt. Må han få komma hem snart, snart igen. Förstår så väl att du känner dig låg. Tänker på dig och Lasse och önskar allt gott som tänkas kan! Varma styrkekramar!

  Gillad av 1 person

 16. Det är ju som förgjort. Förstår din oro och nedstämdhet. Hoppas nu verkligen att du får hem honom snart och att han får bli stabil. Vackra bilder i inlägget, som någon skriver, som ett äggskal, den sista bilden.
  Varm kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är lika tråkigt varje gång och det är svårt att hålla humöret uppe ibland. Förhoppningsvis får han komma hem idag 🙂
   Tack!
   Kram

   Gillad av 1 person

 17. Förstår att man känner sig låg. Börjar bli en viss vana nu med Lasse, hoppas det känns bättre på ngt vis… sjukvården verkar ligga på topp alla dagar. Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Åke! Jodå, en viss vana är det, men om det känns bättre p.g.a. av det? Jag tycker nog inte det – oron är lika stor varje gång.
   Kram

   Gilla

 18. Fy vad jobbigt! Igen och igen … precis som för många andra är det för mig en sjukdom som jag fått höra talas om via dig. Himla tur att ni i alla fall har lärt er känna igen symptomen och att han nu snabbt får vård. Tänk om han ändå bara kunde hålla sig borta ifrån det helt. Läste något om massage av lymforna … Äsch, ni har säkert redan läst allt som finns och fått mängder av tips redan så jag behöver inte komma med mer.

  Jag hoppas bara att han fort är på benen igen och håller sig så! Att han redan är hemma och kan njuta av de vackra blommorna du har fotat.

  Gillad av 1 person

  1. Nu är han hemma igen och jodå, vi har fått många goda råd i frågan … tyvärr har inget hjälpt …
   Tack Emma!

   Gilla

 19. Har inte heller haft någon lust att blogga på sista tiden.
  Så jobbigt för dig med en sån akut sjukdom och naturligtvis för din man och i dessa Coronatider..
  Hoppas allt ordnar sig, kram..

  Gilla

  1. Blogglusten går lite upp och ner – men nu känns det bra igen 🙂
   Nu är han hemma igen och då mår jag bra 🙂 ♥
   Kram

   Gilla

Kommentarer är stängda.